Home > Fietsenwinkel in Aalsmeer, Noord-Holland > Bert de Vries Fietsen Beoordeling

Bert de Vries Fietsen

Fietsenwinkel in Aalsmeer, Noord-Holland
+31297344865
Beoordelingen: 16 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
12
Goed
1
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
3
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag Gesloten
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Oosteinderweg 205 C, 1432 AS Aalsmeer, Nederland

Beoordelingen

Florian van Dillen

Super kundig geadviseerd bij de keuze voor een e-bike.
Michel van der Leden

TopService
H Stam

Oudejaarsdag 2020 is de winkel van Bert de Vries speciaal even voor mij opengegaan zodat ik mijn nieuwe Uebler fietsendrager kon ophalen. Ik mocht niet eerder weg voordat deze achterop mijn auto werd gemonteerd. Alle functies en lampen gecheckt voordat ik mocht vertrekken. Tevens een kleine visuele rondleiding in de nieuwe winkel waarbij ook één van de nieuwe modellen van het merk Kettler werd getoond. Een prachtige fiets met een dubbele accu waarmee veel kilometers gereden kunnen worden.
Al met al dacht ik even snel heen en weer te kunnen maar dit pakte anders uit maar dan ik positieve zin.
Bert geweldig dat je speciaal open wilde gaan voor mij. Verder geweldig geholpen.
Henk Stam - Diemen
Ceje Barning

Vandaag mijn E-bike een onderhoudsbeurt laten geven. Fiets is vijf jaar oud en rijd weer helemaal als nieuw. Nergens speling of gerammel. Alle puntjes die ik had opgegeven om naar te kijken zijn allemaal door Bert opgepakt. Helemaal top gedaan. Ook een SMS-je ontvangen dat de fiets gereed stond om af te halen. Dank hiervoor en tot de volgende keer
Pim Versteijne

Prettige deskundige fietswinkel net mijn dochter 2e fiets aangeschaft
linda van veen

Een zeer vakkundige fietsenmaker. Je wordt altijd goed geholpen.
Jolanda Marjot

Krijg ik een lekke band op de Oosteinderweg t.p.v nr 105. Loop ik naar Bert de Vries om een afspraak te maken voor reparatie. Wat doet hij? In een bloedhitte (31 graden) meteen mijn band repareren. Kreeg ook nog wat te drinken aangeboden. Dat is een zelfstandige ondernemer met zijn hart op de juiste plek. Mensen ga meer naar de zelfstandige ondernemer. De wereld wordt er veel leuker op. Blijf weg bij internet en grootgrutters daarmee ga je het niet redden als consument. Deze fantastische actie van Bert maakte mij helemaal blij. Jolanda van Diemen-Marjot.
Klaas Fritsen

Prettig zaken doen, terzake kundig en super service.
Aanrader!
Jan Pieter Kockelkorn

Een prima zaak waar je voor goed advies en onderhoud naar toe kunt gaan. Voor haar 12e verjaardag krijgt mijn dochter een mooie nieuwe fiets bij Bert vandaan. Ik heb goede voorlichting gekregen, en mede daardoor een goede keus gemaakt. Omdat er wat levertijd was heeft hij nog even een kleine reparatie aan de oude fiets gedaan. Gewoon ff tussendoor. Bert heeft een ruim assortiment aan accessoires, we hebben de fiets mooi aan kunnen kleden. Met zoveel service en klantvriendelijkheid (koffie staat klaar) koop je niet meer online!
Mike Kaatshoeve

Mijn display kan niet tegen regen. Dat is toch lachwekkend in een land als Nederland kan je toch geen fiets verkopen die niet tegen regen bestendigt is. Hier een hele teleurgestelde klant.
Marriele Bogaard

Paar weken geleden hier geweest voor info over een gebruikte E-bike en van de koude kermis thuis gekomen. Fiets zou niks mee aan de hand zijn maar dat bleek minder waar. Meneer de Vries kan mooi praten maar als het op daden aankomt is hij niet thuis. Beloofd veel maar als je dan wat beter je huiswerk doet blijkt dat allemaal niet te kloppen. Ik ga geloof ik maar naar iemand anders.
Herdewich Schonewille

Ik ben bij Bert de Vries geweest. Als je twijfelt om deze fiets aan te schaffen. Ga daar dan eens langs. Je bedenkt je binnen vijf seconden. Wat een rotzooi is het daar. Voor mij geen fiets van Bert
Jasper Schaap

Prima, praktisch en vakkundig geholpen bij probleem met fiets van mijn dochter, die hier niet eens gekocht was.
René Boer

Een kleine maar fijne zaak. Ruim assortiment van accessoires, fietstassen, manden, fietsendragers, houders voor mobiele telefoons eigenlijk alles wel voor de fiets. En lekkere koffie
Vakkundige en vriendelijke service van het personeel, ik had een stuk zadel van de fiets die ik daar had aangeschaft en dat is prima geregeld als garantie en vervangen.
Ruim assortiment fietsen en elektrische fietsen, goede voorlichting en service.
Kortom een zaak die ik uit eigen ervaring van harte aanbeveel ze nemen de tijd voor je en begeleiden je in je aankoop en een goede aftersales!
Daniëlle Levendig

Bert had eigenlijk de komende dagen geen tijd voor mijn fiets, maar hij wilde wel even tussendoor kijken of het euvel (doortrappen) snel te verhelpen was. Dat heeft hij top gedaan - m'n fiets rijdt weer als een trein - én hij heeft nog nieuwe bagagedragers gemonteerd. Binnenkort kom ik terug voor 'n complete 'apk'.
Arnoud Hugo

Goede hulp.

Laat een beoordeling achter voor Bert de Vries Fietsen


Nuttige Links