Home > Fietsenwinkel in Haarlemmermeer, Noord-Holland > Stella Fietsen - Badhoevedorp Beoordeling

Stella Fietsen - Badhoevedorp

Fietsenwinkel in Haarlemmermeer, Noord-Holland
+31202371951
Beoordelingen: 64 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
44
Goed
6
Gemiddeld
2
Slecht
2
Akelig
10
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 09:30-17:30
donderdag 09:30-17:30
maandag 09:30-17:30
vrijdag 09:30-17:30
woensdag 09:30-17:30
zaterdag 09:30-17:00
zondag Gesloten

Pelikaanstraat 51b, 1171 DG Badhoevedorp, Nederland

Beoordelingen

Jos Smits

Ik vindt het heel erg prettig om daar te komen, als er iets met mijn fiets aan de hand is wordt ik meestal gelijktijdig en professioneel geholpen. Aardige mensen
Paul Overeem

Je maakt een afspraak voor een specifiek tijdstip. Als bij aankomst blijkt dat je nog bija een uur op je beurt moet wachten, is het antwoord: ik ben alleen vandaag. Had je dan niet kunnen bellen? Nee, ik had geen tijd om te bellen! Nooit meer Stella!
Marjan Van Druijten

Wat een verademing……
Koos heel bewust voor een Stella fiets uit mijn eigen dorp, kreeg ik er een meer dan onvriendelijke onderhoudsmonteur bij cadeau. Deze dame blijkt niet langer werkzaam te zijn bij Stella. Gisteren geholpen door een vriendelijke en servicegerichte tijdelijke opvolger. Wat mij betreft mag AMMAR in Badhoevedorp blijven!!!
Danny Vitch

Top verkoper Nils ben super geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden die er zijn en een goede prijs gekregen als inruil voor mijn oude e-bike. De service afdeling ziet er ook netjes en georganiseerd uit ik stelde deze meneer wat technische vragen en hij heeft mij ook goed geïnformeerd. Top filiaal met goed personeel. Gr Danny FUT
Juan Carlos Herrera Giraldo

Na mijn gestolen fiets, Kreeg Ik volgende week een nieuwe. Vriendelijk personal , bedankt!
Ria Van Dam Van Der Voort

Top! Goede service, aardig personeel!
Rob Falkenreck

Nieuwe E-bikes gekocht. Nette en aardige verkoper die ook van een grapje houd.
Mooie korting gehad. Heel positief. ‍♂️ ‍♀️
Z R

Pleasant shop, lovely and helpful staff!
Ralph Van vliet

Vriendelijke personeel
H.T. Wegman

Vorige week 2 demo e-bikes gekocht.
Eerst op diverse modelen een proefrit gemaakt. We kregen daar alle tijd voor.

Goede informatie van verkoper Niels gekregen. Hij nam alle tijd en had een duidelijk verhaal over welk model voor ons geschikt zou zijn.
Zeker geen gladde verkooppraatjes.

Tenslotte I.v.m. de lange levertijden momenteel bij alle merken e-bikes voor twee z.g.a.n. demo modellen gekozen.
Livorno gold dames en heren met Bosch middenmotor en hydraulische schijfremmen.

Nu na een week gefietst te hebben super tevreden. Ook over de service. (Klein probleempje met balhoofd) keurig opgelost en omdat het niet op dezelfde dag gerepareerd kon worden een leenfiets meegekregen. Omdat de leenfiets een voorwielmotor had werd mijn keuze voor een middenmotor extra bevestigd.

Nogmaals complimenten voor Niels en het hele team van deze Stella vestiging in Badhoevedorp
j.c. Roos

Wij werden zo goed en leuk geholpen door de onderhoudsmonteur. Hielp mee om de fietsen af te laden. Gaf goede informatie. Liet zien wat er vervangen en gerepareerd moest worden en gaf duidelijke uitleg. wij gingen erg tevreden weer de deur uit met een paarfietsen die er weer helemaal tegen konden. Pluim!
Sandeep Mahajan

Stella doet het goed qua dagelijkse media advertenties en dat trekt veel aandacht. Toch zijn de prijzen erg onduidelijk en ook als je in zo'n test center komt, wil je graag de fietsen in juiste maat kunnen uitproberen. Helaas was de ervaring en hulp bij deze stuk minder dan bij andere fietswinkels. Enige arrogantie in hoe de verkopers zich opstelden. Jammer, want de fietsen zijn niet minder goed of mooi.
Jeroen Visser

Mooie fietsen en goede service
Deepa Gupta

Happy with my E bike. Thanks
Ineke Meijer

Eigenlijk kwam ik om een afspraak te maken.
Gelukkig was het mogelijk het probleem meteen op te lossen. Ook heb ik nog een paar goede tips gekregen.
Heel klantvriendelijk
Marjolijn V

Erg goed geholpen door Nils, weet waar hij het over heeft en probeert je niet de duurste fiets aan te smeren.
Mirjam De Groot

Ondanks Corona, toch een snelle levering gehad.
Dank Stella Badhoevedorp!

Groetjes,
Mirjam
Paul Lucassen

Ik werd zeer professioneel geholpen en geadviseerd over de servicebeurt en wat er gedaan was.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat want het fietsen naar huis was weer heel prettig, hartelijk dank.
Een aanrader voor iedereen.
Michel locoutinho

Heb een goeie , vlotte en gezellige 500-700 km -beurt gehad .
Bedankt Hans
Sandu Lari

Nice service and kind workers!
P K

Dit bedrijf doet niet wat het belooft.
Mijn zus heeft maanden geleden een fiets gekocht. Stella wilde de fiets afleveren op een datum die niet gelegen kwam. De fiets was er toen dus.
Nu al maanden bezig om de fiets afgeleverd te krijgen, maar nu is hij telkens niet beschikbaar. Iedere keer wordt je weer met een kluitje het riet ingestuurd.
Verkopen is zo gebeurd, daarna houd de service op.

Stelletje oplichters.
Hendrix Hendrix

Wat een verschrikkelijk bedrijf en concept is dit. Nu al weken bezig om een onderhoudsbeurt te krijgen en inmiddels werkt de computer al niet meer en moet er zonder ondersteuning gefietst worden. Meerdere mails zonder reactie en na eindelijk telefonisch contact te hebben gehad kan er alsnog geen afspraak worden ingepland omdat onderdelen mogelijk niet beschikbaar zijn. Nu dus maar afwachten om langs te mogen komen? Servicepunt zit op 50 meter van huis maar langsgaan gaat alleen via hoofdkantoor. Om een fiets te kopen mag je binnenkomen en wordt geadviseerd om snel te beslissen want de acties lopen natuurlijk net af, maar enige service na aanschaf is ver te zoeken. Kwaliteit van de fiets is ook zeker niks om over naar huis te schrijven en voor deze prijsklasse veel betere opties te verkrijgen. Mijn advies is om ver uit de buurt te blijven van dit bedrijf en gewoon bij lokale fietshandel een fiets te halen. Kan nog wel ff doorgaan maar boodschap is wel duidelijk denk ik. Nu wel reactie Stella?
Cynthia Luke

Op 22 mei heb ik een elektrische fiets besteld die zou worden geleverd in week 34/35. Deze Zou maandag 17 augustus worden thuisbezorgd dus ik had een vrije dag opgenomen van mijn werk om de fiets in ontvangst te nemen maar helaas kwam er geen fiets. Ik heb toen zelf moeten bellen want ik was niet op hoogte gesteld van de vertraging. Aan de telefoon werd toen gezegd dat de fiets pas geleverd zou worden in week 41, hiermee ging ik niet akkoord aangezien dit 6 weken later is en ik ook niet even gebeld werd hierover. Ze zouden me binnen een week terug bellen met een compensatie, wederom belde ze mij weer niet en moest ik weer zelf bellen. Na lang in de wacht te hebben gestaan (20 min) boden ze me een gratis fietsmand aan ter waarde van €38 en met de mededeling dat ze niet zeker wisten dat de fiets in week 41 komt, kortom heel erg slecht dus. Ook werd er eerst gezegd dat stella geen leenfietsen heeft, vervolgens bij de 2e keer bellen zei de medewerkster dat alle leenfietsen uitgeleend zijn. Voor zo een groot bedrijf vind ik dit wel erg slecht! Ik kan mijn bestelling niet annuleren omdat dit volgens hun maatwerk is, zo jammer. Nu maar hopen dat mijn fiets ooit nog komt... maar zou hier nooit meer wat bestellen!!
Monica Alexander

Klantenservice reageert traag op emails. Ik ben niet tevreden over mijn ebike. Ondersteuning werkt traag. Stella pretendeert als je pech hebt met je fiets dat je ter plekke wordt geholpen. Op 2 oktober 2020 had ik een lekke band. Ik heb telefonisch contact opgenomen met Stella met de vraag of Stella op korte termijn mijn band kan repareren. Er werd aangegeven dat ik op 16 oktober as. mijn band kan laten repareren. Ik moet twee weken wachten voordat Stella mijn band kan repareren. Zeer goede service zeg. Koop geen fiets bij Stella. Waardeloos.
Johan Riemersma

Uitstekend geholpen door Niels Schiphof bij de aankoop van onze e-bikes.
Reini De Cleir

Bijzonder goed geadviseerd en geholpen. Duidelijke uitleg en voldoende tijd voor diverse proefritten.Ook heerlijke koffie. Kortom een aanrader. Professionele en vriendelijke verkopers.
Gideon kristensen

Vriendelijke en behulpzame mensen maar wat een akelig product wat ze proberen te verkopen.

Bij onze Stella zat een slag in het wiel waardoor we er niet meer op konden fietsen. Afspraak gemaakt en kon er pas na 2 (!) Weken terecht. Repareren konden ze niet en boden aan om er een nieuw wiel in te leggen. Het wiel alleen al kost €475,- en dan kwam de arbeid etc er nog bovenop.

Beter was het om een nieuwe fiets te kopen en de medewerkers deden hun best om een zo goed mogelijk aanbod te doen, oprecht!

Maar geen van de fietsen beviel want ze waren duur en erg gammel frame. Even snel sturen en even later trilt het frame nog na, daarom waren we met de huidige Stella ook gevallen, ook al zo'n wiebelig ding.

Ik vervolgens met de fiets naar de lokale fietsenmaker gegaan, die hebben er wel een nieuwe velg op gespaakt van €23,50. Kwam nog wat arbeid en andere dingetjes bij en kon de volgende dag weer fietsen.

Conclusie, Stella Badhoevedorp heeft vriendelijk medewerkers en ze hebben lekkere koffie (daarom evengoed 3 sterren) maar voor de rest hebben ze naar mijn mening weinig te bieden.
frans de groot

Ondanks dat het erg druk was op het servicepunt is het defect aan de fiets nog dezelfde dag verholpen.
rené kenter

Zonder afspraak toch op 2 verschillende fietsen gefietst zonder probleem
Margriet Hofman

Te snel gegroeid dat bedrijf Altijd hetzelfde. Veel verkoop, slecht in onderhoud en service. 2 weken wachttijd om een defecte accu te laten checken en repareren. De medewerkers van Badhoevedorp zijn wel heel vriendelijk. Maar als je ze belt, krijg je iemand van het hoofdkantoor in Nunspeet aan de telefoon. Er wordt je nog niet eens een leenfiets aangeboden, die heb ik gekregen, nadat ik er zelf om vroeg.
De volgende keer ga ik niet meer bellen, ik ga direct naar het servicepunt in Badhoevedorp. Ze moeten meer monteurs in dienst nemen per locatie, of het aantal servicepunten uitbreiden. En wat minder geld besteden aan reclames met beloftes die ze niet kunnen waarmaken.
Ria Verkleij

We zijn ontzettend goed geïnformeerd door Jordy en Nils , erg prettig en ontspannend ,geen opdringend gesprek , samen met met mijn man een proefrit gemaakt .
Kan niet anders zeggen dat het ons duidelijk was en zeer prettig om op deze manier een fiets te kopen
Roderik Smits van Oyen

Snel en vriendelijke fietsenmaakster
Arend Boekel

Hele goede service in deze Stella winkel! Ik wou graag een ander zadel hebben, alles mogen testen en het perfecte zadel kunnen kiezen!
Bing Khouw

Fiets hier gekozen en besteld op 25 mei!!! Mondeling toen overeen gekomen levering eind JUNI ... Ik vind op de rekening toch eind JULI ... bellen naar de winkel en hij zou het uitzoeken ... niks meer gehoord ... bellen naar Stella heeft geen zin, wachttijden 2x meer dan 20 minuten ... derde keer bellen krijg ik een call-center, meisje weet niks en kan niks dan alleen berichtje doorsturen ... nooit meer van gehoord ... 2 weken terug mail met leverdatum begin aug met daarna wél telefoon met de mededeling ' verschoven naar 19 aug.' Ik bel een dag later, na 30min wachttijd dat ik de fiets niet meer wil, ze 'zou dat doorsturen' ... nooit meer wat gehoord ... Stella is een ZWART GAT ... er komt niks uit!!!!!!!
Hans Frinking

In Badhoevedorp werken zowel techneuten als verkopers met uitgebreide kennis van alle Stella productie. Wij zijn uitstekend geholpen en goed geadviseerd.
patricia verhagen

Vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen door Nils. Ondanks dat hij er alleen voorstond en dat het superdruk was nam hij alle tijd voor ons om tot een superresultaat te komen. Bedankt Nils.
Jaapie Olieslager

Wat een super service in Badhoevedorp,
Kwamen binnen en werden hartelijk ontvangen door de aanwezige verkopers. Niels en Jordy bedankt
Tinneke Mergdeijer

Het mag ook gezegd worden als alles een keer goed is!

Ik en mijn man zijn erg leuk en toch professioneel geholpen in Badhoevedorp.
Het verschil tussen de motoren word in begrijpbare taal uitgelegd, we hebben het verschil ook mogen voelen tijdens een testritje. En inderdaad, wat de verkoper ons vertelde, voelde we ook daadwerkelijk terug tijdens de rit. Dit gaf ons een goed gevoel,
We zijn dan ook tot koop over gegaan.
Ik raad een ieder die opzoek is naar een ebike eens een kijkje te nemen in de showroom van Stella in Badhoevedorp.

Groetjes, Tien
Kemal Tugrul

Great service, very friendly and helpful. Thanks Niels!
Rob Siegel

We werden prima ontvangen, door uiterst klantvriendelijk en zeer deskundig personeel. Over het product dat wij wensten aan te schaffen, een electrische fiets, werd op een zeer begrijpelijke manier hele goede voorlichting gegeven. Er mocht ook een testrit worden gemaakt op een model van de aan te schaffen fowrs. Mijn vriendin werd alsmaar enthousiaster. Uiteindelijk besloot zij het door haar bed en model aan te schaffen. Haar oude fiets kon worden geruild, de koop werd gesloten en we gingen met een uiterst goed gevoel naar huis. We hopen de nieuwe electrische fiets grond 20 juli thuis te ontvangen. Complimenten voor de service, de aanstaande service en het product.
Ellie Bob

Een elektrische fiets is best een grootte aankoop, daarom verwacht je ook deskundig geholpen word.
In veel fietsenwinkels geweest waar dit niet het geval was..

Maar NIET bij Stella in Badhoevedorp hoor! Want daar zijn we keurig geholpen. De verkoper wist alles duidelijk uit te leggen, verschillende modellen mogen proberen en zelf uiteindelijk de keuze gemaakt voor de Cosmo met middenmotor van Bosch.
Ik had verwacht wel even op de fiets te moeten wachten maar ik kan hem met een paar dagen al komen halen in Nunspeet.. geweldig! Dank heren in Badhoevedorp!!!

Gr Ellie
R P

zeer goede en vriendelijke service, ik raad het iedereen aan
R F

Deskundige verkopers en een ontspannen en prettige sfeer. Geen haast. Ruime tijd voor testrit en gesprek. Aanrader.
Jordy Heerschop

Heel fijn geholpen door de 2 uiterst nette en duidelijke verkopers in het filiaal in Badhoevendorp.
Ik ben zeer blij met me nieuwe cosmo mdb die ik volgende week al kan ophalen in Nunspeet bij het hoofdkantoor.

Ik ben helemaal om!! Wat een aanrader.

Groet.
Harm Eigeman

Fietsen bekeken. Zien er goed uit maar de prijs van fietsen bij inruil van je oude fiets is volksverlakkerij. De inruil van 600 euro gaat niet van de opgegeven prijs af maar van de zogenaamde originele prijs. Je bent dus altijd meer geld kwijt. Er staat een fiets geprijst voor 1795 als aanbieding originele prijs bv 2395. De "gegarandeerde" inruil van 600 euro uit de advertenties gaat af van de originele prijs. De fiets kost dus dan altijd rond 1800 euro.
Anneke Dirksen

De bevestigingsschroef van de bagagedrager van de moederfiets brak af tijdens het fietsen, gelukkig zonder dat er een kind achterop zat. Dit zou echt serieuze verwondingen veroorzaakt hebben! Uiteindelijk gerepareerd en teruggebracht met aanlopend achterwiel! Hiervoor moest ik ook nog arbeidsloon betalen terwijl dat niet was gecommuniceerd.
Bertus Kist

Ik werd goed geholpen door de aanwezige monteur reparatie spatbord bedankt
Theo de Witte

Ontzettend prettig geholpen met het advies voor een e-bike. Kennis van zaken en de fiets werd de week erop al thuis bezorgd.
Hetty Wildenburg

Vriendelijk geholpen en de winkel ziet er mooi uit!
geesje stroo

Het was onverwachts een stralende dag ;de rugzak was gevuld met koffie en broodjes maar op weg naar het bos mijn Stella electrische fiets weigerde de kracht die er normaal doorheen komt ,toe te staan
..In de winkel van Badhoevedorp wachte compassie en vriendelijkheid op mij en voordat ik het wist werd er geschoven en gerekend.Nunspeet was al gebeld en aan het einde van de middag reed ik vrij en vrolijk toch nog een rondje door het bos ,glimlachend omdat alles ook nog onder de garantie viel.
Esmeralda Grunen

Mooie fietsen. Rijden fijn en de prijs is goed. Deskundig personeel, zowel in de werkplaats als in de verkoop.
Ruud Molenaar

Vrienden van ons hadden stella aanbevolen. Wij zijn naar het filiaal in Badhoevedorp gegaan om te oriënteren voor een e-bike. We zijn ontzettend goed geholpen en hebben direct 2 Livorno’s besteld! Ik hoop dat we er net zoveel plezier mee hebben als zij.
Angela van Dijk

Een maand geleden hier een fiets besteld en hij bevalt super! Aardige mensen in het filiaal en top geholpen!
Melanie Bijlsma

Erg prettig geholpen door Shasa.
Blij met mijn nieuwe e-bike!
E de Groote

Een fiets hier besteld. Goede service en uitstekend geholpen!
A Visser

Mooie fietsen en een goede service! Ik beveel Stella zeker aan.
Angelique Brouwer

Shasa bedankt.
Geduldige verkoper, fantastisch!
Ga zo door.
Kaifeng Fu

Niet goed!!! Eerst keer, ook last keer!
B Wieringa

Beste Stella fietsen, ik heb bij jullie een een fiets gekocht, maar werd helaas door jullie zonder goede uitleg gecanceld.
Ik kwam voor de nationale inruil weken naar jullie filiaal in Badhoevedorp, en werd goed geholpen door Auke.
Ik had een prijs afgesproken incl de inruil, en binnen zeven minuten hadden we een afspraak.
na ca vijf minuten kwam de verkoper terug, en wist niet zeker of de fiets nog leverbaar was, kan gebeuren, maar geen man overboord, want er staan er nog twee in de winkel, anders krijgt u die met nieuwe accu garantie etc etc.
Ik zeg doen, moet ik alvast betalen?, nee bij aflevering. oke prima.
Toen werd ik gebeld toen ik net binnen was, want ik had mijn electrische inruil fiets daar laten staan, met de mededeling dat de fiets wel uit de winkel verkocht mocht worden, echter geld daar de inruil dan niet op, en zou de fiets voor mij 300 euro duurder worden!!, belachelijk, dat vond ook de verkoper, maar de rayon manager(die ik natuurlijk niet kan bereiken) die heeft dit besloten en daar moet je het dan maar mee doen. Leuk zit ik met een huilend kind thuis...bedankt Stella fietsen.
Auke heeft mijn nummer eindigt op 236 graag reactie, want zo ga je toch niet met je klanten om
Rhyno van der Sluijs

Great customer service and fantastic bikes! You can’t go wrong with Stella bikes!
Hester Mijnsbergen

Geweldige service hier. Ik kwam hier voor de eerste keer met mijn verouderde Stella, garantie was al verlopen, maar werd alsnog ontzettend vriendelijk geholpen. Kreeg een leenfiets mee en de monteur, meneer Koster, ging kijken of hij nog te repareren viel. Lang verhaal kort; hij heeft alle mogelijke moeite gedaan het euvel te vinden en op te lossen. Echt een topper. Nogmaals heel erg bedankt!!
Angela Visser

Geen klachten! We zijn erg blij met onze Stella’s en zien uit naar het mooie weer zodat we weer kilometers kunnen maken.
Joke Slingendael

Wij zijn heel erg blij met onze Stella's. Erg fijn geholpen en nu lekker fietsen in ons mooie Nederland. We boffen maar met het weer nu. Al ruim 500 km op de kilometerteller.
Henk Verbruggen

Op 17 mei bestelden wij een fiets in Badhoevedorp. De toegezegde levertijd was na ca. 5 werkdagen. Het is nu 30 mei. Nog steeds geen fiets. Gebeld en mij werd toen gezegd dat de fiets nog niet ingepland was en dat het pas 6 juni gaat worden !!

Laat een beoordeling achter voor Stella Fietsen - Badhoevedorp


Nuttige Links