Home > Apotheek in Amsterdam, Noord-Holland > Service Apotheek Nieuw Sloten Beoordeling

Service Apotheek Nieuw Sloten

Apotheek in Amsterdam, Noord-Holland
+31206152075
Beoordelingen: 31 | Over het algemeen oordeel: Slecht
Excellect
5
Goed
4
Gemiddeld
3
Slecht
3
Akelig
16
1 image 2 image 3 image
dinsdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
maandag 08:00-18:00
vrijdag 08:00-18:00
woensdag 08:00-18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Kempenlaan 104 106, 1066 RB Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Aurelia Pia

Friendly, modern (afhaalautomaat), good service (i.e. reminder for meds)
Marco Pel

Zeer deskundige apothekers en personeel. Ook wij komen er al ruim 20 jaar en zijn zeer tevreden. Afhaalcodes, Automaat buiten het werkt allemaal prima en zelfs als de medicijnen besteld worden komen die altijd snel.

Marcel Verwoerd en Marco Pel
Ton van der Heijden

De naam van deze apotheek is verkeerd het is niet service apotheek maar slechte service apotheek. Ik ben klant geweest voor ongeveer 25 jaar en steeds problemen, dan weer medicijnen vergeten dan weer problemen met afleveren of in de automaat. Ik heb er nu meer dan genoeg van en ben naar een andere apotheek over gesapt want elke keer jezelf weer opwinden is slecht voor je hart
Michał

Terribly slow service, i know its paid by the govorment, but it should be managed like a real store, not like it is now .....i felt like in a comedy movie about communist-ruled Poland.
Jackelyn Jorquera

Een goede service maar het duurt er altijd zo ontzettend lang,
Nicole Stoffels

Ik vind t n prima apotheek je moet idd geen haast hebben, maar je kan er toch gratis heerlijke koffie krijgen. De dame hielp mij erg vriendelijk, ze liet me helemaal zien hoe dat apparaat buiten werkt, zo geduldig maak ik t niet altijd mee.
Kris Mac

Impossibly slow service.
R Rodriguez

Service is zeer slecht. Ze sturen regelmatig mailtjes om medicijnen op te halen, met afhaalcode, terwijl alle medicijnen die ik op dat moment nodig heb, in huis zijn. Als er een online betaling gedaan is, krijg je maanden later een brief met een betalingsherinnering, m.a.w. zij hebben de betaling nog niet ontvangen. Dit is schande. Service gerichtheid?? Op de onjuiste momenten, of als er helemaal geen bestellingen hebben plaatsgevonden juist wel reageren, dit is zeer irritant, en onprofessioneel. Gigantisch lange wachttijd als je voor info iemand wil spreken of een belangrijke afdeling zoals nota´s en betalingen die niet dagelijks bereikbaar is en dan nog slechts een paar uurtjes in de week in de ochtend. En als je toch iemand kan of moet spreken, indien urgent, dan is de enige mogelijkheid de spoedlijn optie in te toetsen, en dan hebben ze het zogenaamd druk met lunchen, als iemand even te woord te staan, en met een vraag van de client aan de slag te gaan, of op z´n minst even de info van de client door geven aan de desbetreffende persoon of afdeling. Dit noemen we in oerhollands service, en geen desinteresse tonen in de client en afstotend reageren, met de mededeling dat je op een ander moment terug moet bellen, terwijl die hele toko gewoon slecht of helemaal niet bereikbaar is, om verder met je lunch te gaan, terwijl zij notabene steeds reageren middels brieven of mails die op dat moment totaal niet van toepassing zijn. Bepaald personeel daar zijn vriendelijk en deskundig, maar er loopt daar ook kennelijk personeel vast of flex rond, dat ze beter linea recta kunnen ontslaan. Zij hebben vaak ook niet de juiste voorraad medicijnen dat al eerder in reviews beschreven is, en lang moeten wachten.

Er valt het een en ander qua organisatie te verbeteren. Die drie sterretjes staan er niet voor niets. En anders naar een ander serviceapotheek, waar wel kwaliteit en service is.
Hans Moolhuizen

Prima apotheek. Personeel is vriendelijk en beleefd. Wachttijden zijn uiteraard afhankelijk van de drukte. Lijkt mij dus volkomen logisch.
Rianne Leijdens

Slechte service. Medicijnen 9 van de 10 keer niet in voorraad. Lange wachtrijen. Bel je op met een klacht krijg je nog een brutaal antwoord ook. Ik fiets liever een stukje verder dan hier wachten op medicijnen die je vervolgens de volgende dag mag halen.
Marcel Louis

Aan de telefoon vertellen dat het medicijn klaarligt, en dan om 5 uur doodleuk vertellen dat het halve recept er niet is. Het betekent minimaal een dag langer extra pijn, los van de emotionele belasting. Volslagen idiote gang van zaken.
Bart van Leeuwen

Wachttijden extreem lang. Ook wel erg vaak dat een medicijn wordt verstrekt met een extra 'advies' rekening terwijl klant helemaal niet vraagt naar een instructie.

Tip: bel van tevoren of het medicijn op voorraad is. Wachttijden zijn echt te lang om er vervolgens achter te komen dat het medicijn er niet is.
Astrid van der Velde-van Dolen

Op het bord staat "wachttijd 2 minuten". Tja, dat zou wel een unicum zijn. Ik zit hier al weer 15 minuten en ben nog lang niet aan de beurt. Deze apotheek is berucht om zijn zeer lange wachttijden. Vreselijk
Krizz Krazzi

Goede service en het nieuwe afhaalsysteem werkt perfect mits je een afhaalcode hebt.
Laly Albu

Ongelooflijk slecht! Het is geen apotheek maar een Vichy winkel! Die geeft prioriteit aan Vichy producten niet aan de mensen die medicijnen nodig hebben. Nog slechtere voorraad, moest ik 2 keer voor een kuur antibiotica naar deze apotheek, een flees op keer. Laat me niet starten met de wachttijden, nooit ( ochtend, middag, avond) minder dan 15 minuten!
Dr. Shi

Onnodig lange wachttijden.
ik had keurig een nummertje getrokken.
Na mij kwamen 3 mensen binnen. en die werden nog eerder geholpen dan ik.

En eentje nog ff snel tussen door.

(Mijn spullen lagen ook gewoon klaar. )

normaal had ik met 2 minuten weer buiten kunnen staan, maar dit duurde 15 min.
Ron Dijkstra

Slechte service, zeer lange wachttijden, verkeerde (of geen) thuisbezorging. Kortom jammer
Johann Hesse

Goede apotheek met afhaal automaat 24 uur per dag!
lilly lilly

Sta nog steeds verbaasd over het lange gepiel van de medewerkers achter de computer. Volgens mij een zeer gebruiksonvriendelijke programma. Nog nooit ergens anders gezien dat het opzoeken en verwerken van een recept zolang duurt. Belachelijk in deze tijd.
Donald De Roever

Prima apotheek
yualrox

Als je een paar uur van je dag wilt vergooien moet je hier je medicijnen of iets anders halen. Enorm lange wachttijden! En echt niet incidenteel maar altijd. Hele trage service en afhandeling. Kom hier nooit meer!
Dani Sánchez Marcos

My experience there during 10 minutes was totally surrealistic: first I come in with my couple to buy something very simple, after one minute we notice that one guy takes a cream and escapes running. After that we had to wait like ten more minutes to advance three waiting list numbers ( there were three or more employees) then we realized we could buy the same product at the Kruidvat with 0 seconds of waiting so we just left that place without buying anything.
anke de Vries

Altijd ontzettend lange wachtrijen en verschrikkelijke service. Verkeerde medicijnen meegekregen en kon hier geen geld terug voor krijgen.
aida shahrabi

The service is really really slow! As if they don't know how everything is working, you should wait for a long time
piet berga

Ik heb door een fout in deze Apotheek verkeerde medicijnen gekregen. Ik gebruik medicijnen voor het verlagen van mijn bloeddruk en ik kreeg door de fout van de Apotheek medicijnen die ze gebruiken bij het behandelen van een depressie!! Ik ging er altijd van uit dat er een 2e controle plaatsvind, nee dus! Toen ik dit zeer ERNSTIG feit melde bij de Apotheek was er geen Apotheker aanwezig. Later ben ik teruggegaan en zag de Aphoteker binnenkomen en zij deed lacherig over mijn klacht geen sorry. Klachtenprocedure loopt.

Service Apotheek Nieuw Sloten
Kempenlaan 104-106
1066 RB Amsterdam
John de Laaf

Wordt hier goed geholpen, moet soms lang wachten. Ze hebben ook sms melding wanneer medicijnen klaar liggen, en je hebt dan gelijk een volgnummer zodat je snel geholen wordt. Alleen de laatste keer werkte dat niet. Jammer.
Nivong

Not so client orientated. The service is slow and they forget medicines. The line is huge and the prices are very expensive as well. It's good for picking up medicines but not to buy anything else in my opinion. What they do have is a automated vending machine where you can get your medication. So that means que jumping !
PRS

Deze apotheek spant de kroon als het gaat om servicegerichtheid. De arrogantie waarmee ze klanten laten wachten is nog erger dan bij andere apotheken. Wel 6 medewerkers achter maar niemand kijkt op of om en de klanten kunnen niks anders dan wachten, wachten, wachten totdat die ene medewerkster klaar is. Echt ongelooflijk!!
Annet B

Jammer dat er de laatste tijd problemen zijn met het verkrijgen van mijn medicatie. Zit er nu al 4 weken op te wachten
Pedro Pablo Jimenez Gavilan

Friendly staff
Otto Vaněk

OK

Laat een beoordeling achter voor Service Apotheek Nieuw Sloten


Nuttige Links