Home > Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland > Joe Derks/Ponjaard Beoordeling

Joe Derks/Ponjaard

Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland
+31621215956
Beoordelingen: 41 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
36
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
5
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 08:00-17:00
donderdag 08:00-17:00
maandag 08:00-17:00
vrijdag 08:00-17:00
woensdag 08:00-17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Heverleestraat 1, 1066 JJ Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Marleen Ford

Altijd top bij deze fietsenmaker. Hij maakt ons heel blij
F H

Een vriendin raadde mij deze fietsenmaker aan omdat zij hier goede ervaringen had. Ik ben nu ook erg enthousiast! Vriendelijke, betrokken professional met goed gevoel voor service. Een gebogen crank was in 10 minuten vervangen en een servicebeurt aan mijn e-bike is voor een zeer goede prijs uitgevoerd, incl. een aantal bijkomende wensen van mijn kant. Mijn e-bike fietst weer als nieuw! Ik heb deze positieve ervaringen al binnen mijn eigen kring verspreid.
Hanna Rahman

Inmiddels twee keer deze maand geweest voor een lekke band. Teruggegaan en heel slecht geholpen. In plaats van de fiets te maken is de band met opzet te hard opgepompt waardoor de band er nu helemaal afligt. Vervolgens zijn ze niet meer bereid geweest om te helpen. Super onprofessionele zaak die misbruik maakt van haar monopolie positie.

Als reactie wil ik graag zeggen dat ik ‘die man’ niet ben en daar los van sta. Dat jullie zo onprofessioneel zijn mij niet te helpen ondanks dat ik heel netjes heb gevraagd hoe we dit op kunnen lossen is erg jammer. Ps de hele band ligt er af dat staat los van een ventiel :)

Nogmaals ik sta los van deze man. Ik persoonlijk heb nog nooit een probleem gehad met welke winkel dan ook. Ik heb het gister netjes en vriendelijk gehouden. Ik ben niet verantwoordelijk voor het gedrag van een ander. Dus om mij met opzet dan niet te helpen vind ik gewoon erg onprofessioneel.
Soof

Slechte service en onaardig, totaal geen aanrader. Het kan zijn dat je als eigenaar je dag even niet hebt, maar klanten hoor je altijd goed te behandelen naar mijn mening!
Dory Corbeek

Fietsenmaker met passie. Goed voor de "oude barrels" en kennis van de huidige (elektrische) fiets. Snelle service en goede prijs. Top
AdindaKaas

Fijne fietsenmaker! Je brengt je fiets in de ochtend en in de middag kan je hem weer ophalen. Mijn fiets is weer als nieuw! Super bedankt daarvoor
Johan -

Top
Papa Hendrik

Niet normaal duur
Rene Rooth

Goede service en een zeer behulpzame vakman. Andere fietswinkels kwamen niet uit mijn probleem maar deze heeft het binnen een dag opgelost. Super blij met deze winkel in de buurt!
Robin Rooth

Super service tegen een goede prijs!
Patricia Voerman

Vakkundig, betrouwbaar en zeer betaalbaar
Carla Jas

Klein, gezellig en kundig personeel. Beslist een aanrader.
hartog jas

Super servicegericht. Ging afgelopen zomer met de fietsen op vakantie. Bleek dat de ketting slap hing. Ik bellen.kon meteen komen,werd ter plekke gerepareerd en dat zonder kosten. Ook voor andere reparaties staan zij altijd klaar .Ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om bij dit (familie) bedrijf je fiets te laten maken.
Carlos Renato Freyggang Campaña

Goeie service, super leuke mensen en vooral prima reparaties. Om aan te bevelen!!!
jansje jas

Top service!
Rick r

Echt een top winkel, staat meteen voor je klaar
Gerrit Jas

Even tussendoor mijn remblokjes vervangen. Klasse.
Bianca Ten Tuynte

Een hele goede fietsen maker altijd aardig en levert goed werk af voor een goede prijs
Andre Livestroo

goeie service neemt rustig de tijd voor je
Johan Roolker

Top zaak
Arjan Haselaar

Goede fietsenmaker, neemt de tijd om iets uit te leggen en vriendelijk
Rachel Joanna

Altijd top service, word snel geholpen en de medewerkers zijn super aardig. Zeker een aanrader!
Giang Ngo

Excellent service! Very friendly staff and reasonable price. I'm very happy with the service, probably the best service for a bike shop that I've experienced in NL.
Helena Klok

Wat ontzettend fijn dat jullie mijn E-bike nog hebben kunnen repareren. Hij fietst weer als een zonnetje. Zo snel en voor een redelijke prijs, dat was echt super. Ik kan weer een tijd vooruit.
Stephanie Peereboom

Vorige week deze mail gestuurd, geen enkele reactie gekregen. Misschien dat dit wel werkt.

Beste fietsenmaker. Ik wil mijn teleurstelling laten blijken over hoe ik gister ben weggestuurd bij uw winkel.

Ik zag op de website dat u tot 18 u open was, dus wilde mijn fiets langs brengen, zodat ik deze maandag weer kon gebruiken.
Ik kreeg terplekke van mevrouw te horen dat jullie al om 17 u gesloten waren. Toen ik mijn verbazing hierover uitte, omdat ik net op de website had gekeken, kreeg ik te horen dat ik verder had moeten kijken. Daar zou staan dat jullie tijdens de vakantie periode om 17 u sluiten. Op mijn vraag of ik dan nu voor niets was gekomen, werd mij verteld dat ik morgen terug kon komen.

Ik kom al een aantal jaar met al onze fietsen bij u. Gister heb ik weinig klantvriendelijkheid ervaren. Jammer en een gemiste kans.
Deepthi Shetty

Very kind and helpful.
Jasmijn Overbeeke

Kinderfiets laten repareren bleek dat het voorwiel niet is vastgemaakt. Levensgevaarlijk! Na telefonisch contact niet zeer schikkelijk. Beweerd werd dat het wel vast gemaakt was en gecontroleerd. Dit was duidelijk niet het geval. Schandelijk
Bába Árpád

Quick, correct , friendly, professional.
Highly recommended!
Pieter Kuijpers

Lekke achterband was binnen no time gerepareerd voor een goede prijs. Ook het personeel was erg vriendelijk! Zeer prettige ervaring.
Lucy van Dijk

Je wordt snel geholpen en de qualiteit is goed.
AlexMD Micadu

Neighborhood bicycle store with reasonable prices. The owners are super nice and friendly. I will go here again for any bike related issue I might have.
K Cheung

Zeer goede service. Lekke achterband werd gelijk gerepareerd. Binnen een uur onderweg naar huis. En voor vriendelijke prijs.
Maurice Schoutsen

service en aandacht!
rosalinda j

Supervriendelijke mensen en eerlijke prijzen. De service is uitstekend!
Tor Sten

Friendly and helpful bike shop. You can rent bikes for only 10€ per day. They usually have spare ones.
Vladimir Nećakov

Great service!
yualrox

Uiterst deskundige fietsenmaker. We worden altijd goed geholpen en de tarieven zijn eerlijk. Service en vriendelijkheid zijn zeer prettig. Fijn om hier klant te zijn.
Ron Wetter

Goede en snelle service, vriendelijke gozer.
Graves Family

Goede en betrouwbare fietsenmaker. Altijd vriendelijk geholpen en goed geprijsd.
Fajran Iman Rusadi

Great service, good price. Won't be disappointed
Luca Colantuono

Top fietsenmaker. Vriendelijk en altijd een eerlijke prijs. Kom hier graag!

Laat een beoordeling achter voor Joe Derks/Ponjaard


Nuttige Links