Home > Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland > Parnassus Fietsen Beoordeling

Parnassus Fietsen

Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland
+31206712898
Beoordelingen: 85 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
45
Goed
7
Gemiddeld
2
Slecht
1
Akelig
30
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag 09:00-18:00
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 09:00-18:00
zondag 10:30-17:30

Parnassusweg 1, 1077 DA Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Anas Atassi

Terrible service. Never again
Rogér de Graaf

Prima collectie fietsen. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Terwijl ik het assortiment bekeek kwam een vriendelijke dame om hulp vragen. Omdat haar ketting eraf lag. De monteur pakte zijn spullen en haalde alle schroeven van de kettingkast los behalve de laatste schroef.

Hij zei haar alvast dat dat een nieuwe ketting zou gaan kosten en dat het erop zetten 17,50 kost. Voor het uurtarief zou ook nog eens 60 euro gerekend worden.

De vrouw vroeg of zij zelf de kettingkast los mocht maken met hun gereedschap. Maar dat wordt hier niet uitgeleend.

Schandalige service door harteloze mannen.
De vrouw heeft bedankt. En ik hierbij ook.
Jurjen van der Hoek

Ik ben laatst echt fantastisch goed geholpen in de vestiging op de Parnassusweg en raad deze zaak bij iedereen aan! Echt een ongelooflijk goede service! De ketting van mijn racefiets sloeg regelmatig over en dat was echt irritant. Rachid en Mitchel hadden naar mijn fiets gekeken en waren erachter gekomen dat het kwam omdat ik een 9-speed ketting en cassette had en een 10-speed voorblad ... en het zou heel lang kunnen duren voordat Shimano een 10-speed ketting en cassette kon leveren. Ik had afgesproken dat ik de fiets 's middags weer zou ophalen en dan zou kijken wat ik ermee zou gaan doen. Maar toen ik aankwam waren ze ermee bezig ... en wat bleek? Rachid had voor mij een 10-speed ketting en cassette gevonden en was bezig om alles te monteren en af te stellen! Ze zijn ongeveer 1,5 uur voor me bezig geweest, en toen de fiets klaar was hebben ze me alleen de materiaalkosten gerekend! Ik kon een paar dagen later mijn geplande fietstocht maken en de fiets rijdt weer super. Uiteraard heb ik ze bij het afrekenen 2 tientjes extra gegeven.
Patricia Brecevic

They do not accept pin and will give you back the smallest change very slowly. I guess they are hoping you will leave them a tip for the worst service ever
Rutger de Waard

Insanely rude guy, will take my business elsewere.
Karien

Parnassus Fietsen is de reparatie partij voor Fietsenwinkel.nl (ook geen aanrader overigens). Deze klanten komen echter ver achteraan in de rij. Rob nam ivm drukte niet eens de moeite om mijn reparatie aanvraag door te nemen (zodat ik weet of zij het uberhaubt kúnnen repareren) en ik zou ergens deze week wel gebeld worden voor een afspraak.... Erg vervelend zo zonder e-bike als je werk een eind verderop zit.

Dus 0 punten voor service al voordat ik geweest ben.

Aanvulling 4-2021:
Uiteindelijk werd afspraak (zie onderstaande reactie) toch snel ingepland en is fiets juist gerepareerd. Vriendelijk personeel. Lange reparatieduur (4 weken) zat hem met name in Fietsenwinkel.nl als tussenpersoon (gelukkig adviseerde Parnassus mij om bij hen aan te dringen om nieuw motorblok te bestellen).
Apdullah Yelis

Afgelopen week een fiets besteld wat niet in het assortiment stond. Geen probleem en direct besteld. De fiets op de afgesproken tijdstip opgehaald. Fiets was afgemonteerd en werd netjes op hoogte gezet.
Mijn ervaring is, dat de eigenaar een keurige gozer die zijn afspraken nakomt. De volgende keer kom ik hier zeker terug!
Tijmen Kamerhuis

Ik kwam hier uit school heen met lekke band. Ik werd pas na tweeëneenhalf uur geholpen en kreeg een rekening van 17.50 voor een nieuwe binnenband omdat ze 'geen lek hadden gevonden'. Thuis ging ik zelf naar mijn oude binnenband kijken en binnen drie minuten had ik het lek gevonden. Ook had de fietsenmaker een stuk glas in mijn buitenband laten zitten waardoor deze tweede band ook lek ging de volgende dag.

Meerdere keren gemaild: geen reactie
Meerdere keren gebeld: 'Ja meneer, we bellen u zo terug. We krijgen heel veel mails en die kunnen we niet allemaal lezen.'

Eindstand ik heb 2.5 uur gewacht om opgelicht te worden door amateuristische fietsenmakers die mij niet te woord durven staan.

Blijf weg, gebruik alleen de pomp buiten!
nelleke doornebal

Buitengewoon slechte service na een fout van de fietsenmaker. Een fout maken kan altijd, maar vervolgens deed men niets om het op te lossen, reageert niet op mails, belooft terug te bellen maar belt nooit meer.
Mar Martínez

Onvriendelijk en duur. Jammer 1 klant minder
Emanuel Pieter Sachse

Been to many many bikes shops in Amsterdam over the years. At this store I had probably the worst experience. I came in for a flat tire, the guy, quite frankly, was kind of rude and refused to fix it without selling me an outside tire as well because he knew "my tire would be flat within a week" otherwise. My tire was flat within a week anyway... Also charged me well above market price. So: above average prices, below average quality work and bad customer service.
Geert Overbosch

Zojuist heb ik in deze winkel een nieuwe fiets gekocht omdat de vorige gisteren was gestolen. De fiets die ik wilde, was op voorraad en kon ik meteen kopen en meenemen, nu met extra stevig hangslot. Prima winkel, prima service.
Troy Noordenbos

Geweldig dat deze zaak op zondag open is om je verder te helpen en meteen weer onderweg te kunnen. Ik kwam met een gebroken spaak, van tevoren gebeld, er was helaas geen tijd om hem direct te fixen. Manager zegt vervolgens dat hij losse spaken verkoopt. Geen hulp, jammer hoor.
hth hrhr

Mijn ketting die vastzat er weer op geholpen. En ook nog ongevraagd m'n krakende trapas gefixt. Hartstikke bedankt, top service!
Gioia Huizenga

Werd hier snel en vriendelijk geholpen door Rob, top service!
Lotte Schwalb

3 weken geleden mijn stationsfiets hierheen gebracht voor 2 nieuwe binnenbanden. De fiets was al geruime tijd niet gebruikt en de banden waren erg zacht - dus het zekere voor het onzekere genomen en de binnenbanden vervangen.

Helaas bleek al snel dat mijn voorband nog steeds leeg liep, weliswaar langzaam. Deze week is in 1 nacht de voorband helemaal leeggelopen, dus ik dacht - die is weer lek.

Teruggegaan naar de heren van Parnassus Fietsen en zij hebben ter plekke de buitenband en binnenband nagekeken. Ze konden alleen geen mankementen vinden, de band zou gewoon goed moeten zijn. Toen boden zij aan om, voor de zekerheid, de binnenband kosteloos te vervangen, wat zij ook ter plekke geregeld hebben. Wat een top service! Ik raad deze zaak zeker aan :)
Ilse S.

Terwijl ze het heel druk hadden in de werkplaats, maakten ze toch tijd vrij om mijn fiets te fixen, remmen checken, fietskrat erop en zadel vastgezet. Arbeidsloon werd niet eens berekend, gewoon service. Superfijn!
Murat Cokuk

Top !
Michael Royall

Topplek. Ze weten hier echt wat ze doen en helpen je uit de brand wanneer het nodig is. Kan deze fietsenmakers aan iedereen aanraden.
Anna Willems

Hele slechte service
Anna Teg

Geen goede fietsenwinkel. Ik bracht mijn fiets hier via een online bedrijf en ze hebben me vijftig euro laten betalen voor het vervangen van remblokjes, terwijl dit bij andere fietsenwinkels rond de tien euro is. De remmen piepen nu heel hard als ik rem, dus ik ben ook niet tevreden over het resultaat. Ik zou hier zelf nooit meer heengaan.
Eva Landsman

niet heel blij helaas
The Talk To Audrey Show

Five stars to Robert and his wonderful team!
These guys work double-time, especially during these cold and rainy days. They managed to fix all requested items on my bike in an amazing timeframe!
Thank you!
K Howarth

Great experience here. I had a hectic schedule and Parnassus Cycling was very prompt and understanding of my schedule. Miro set me up with a great bike for the city and the pricing was honest and fair. Highly recommend!
Kamilo Ruiz

bad service, they are not clear
Roger K

Nice guy. I went for the first time to make some adjustments in my bike. He did it for free. He speaks English aswell.
Joe Massey

Brilliant service fixed up the bike in a day and fitted a part I had gotten elsewhere very efficient
Laure L

Heel vriendelijke bediening toen ik mijn kapotte fiets binnenbracht, zou binnen een weekje gerepareerd zijn, zodra ie klaar was zou ik een berichtje krijgen. Toen ik na die week nog geen berichtje had gekregen ging ik even langs om te checken of er iets was misgelopen bij het sms-verkeer ofzo. Bleek dat mijn fiets niet herstelbaar was, kan perfect gebeuren. Ze hadden dit echter niet laten weten, ik had dus nog lang kunnen wachten op een bericht. Toen ik de man in kwestie zei dat het wel jammer was dat ze dit niet even hadden laten weten, antwoordde die geïrriteerd dat “ze niet alles kunnen doen wat klanten vragen.” Het lijkt me echter een vrij basis klantenservice om even te berichten dat je fiets niet herstelbaar is. De andere jongen was gelukkig wel vriendelijk.
Angelique Mater

Wat een waardeloze service. Met mijn kapotte fiets na een aanrijding met een auto een heel stuk gelopen. Vervolgens naar de kelder gelopen om een medewerker te spreken. Ik ben in mijn leven nog nooit zo ongeïnteresseerd te woord gestaan. Vervolgens mocht ik mijn fiets zelf naar beneden brengen. Geen hulp niks. Een klant bood mij nog aan mij te helpen. Zo hoort het volgens mij niet helemaal. Ik ben omgekeerd hier ga ik mijn geld zeker niet uitgeven.
Siru Tarvainen

I had some trouble with my bike, on and off the pedaling was difficult and there was a strange sound. It took two times to solve the thing, but the reparation the second time was free of charge and now my bike works perfect!
Piet Dijkhuis

Ik ben op 4 juli goed geholpen door een zeer vriendelijke jonge man. Hoewel er geen tijd was werd mijn band binnen 15 min gerepareerd.

Een aanrader!
Kirsten van Keimpema

Net langs geweest voor een lekke band en had nog drie maanden garantie. Blijkbaar valt het even plakken voor een band wat letterlijk peanuts is voor hun 17,50. Toen ik hierover klaagde gaven ze aan dat de band al vier keer geplakt was. Terwijl ik hem "tweedehands" met nieuwe banden had gekocht.. Blijkbaar checken ze hun tweedehandse fietsen niet op mankementen van de binnenbanden. Ik zal hier niet snel meer een fiets kopen..
Jordirvs

De ketting van mijn fiets zat een beetje los en mijn achterwiel wiebelde een beetje en schafte tegen mijn frame , dus ik naar Het Zwarte Fietsenplan (zuidas) gaan die dicht bij mij in de buurt zit en zij vroegen €95 voor een onderhoud en om onderdelen te vervangen wat nodig was voor dit probleem wat ik belachelijk duur vond voor zo iets kleins. Dus ik naar Parnassus Fietsen gaan waar ik nog niet eerder was geweest en zij legden gelijk het probleem uit en lieten zien wat er niet goed zat en begonnen er gelijk aan te werken. Nou blijkt dat hij in minder dan 5 slagen mijn wiel had strak gezet waardoor het “probleem van €95” in minder dan een minuut was opgelost en gratis! Hartstikke vriendelijke en eerlijke mensen dus en ik raad ze sterk aan! Het Zwarte Fietsenplan zijn gewoon een stel oplichters die je helemaal leeg proberen te trekken. Kom hier dus NIET.
Anna Kester

Awful place. Unparalleled rude service.
Ron

We bought a bike here less than a year ago.... But afterwards absolutely no service. When you show up to buy a bike they're all friendly, though when there is something wrong with the bike there's no interest to help you. Would expect more from this place, but rather go somewhere else next time as there are plenty other shops in the area.
Marius

We zijn al jaren vaste klanten geweest. We hebben 3 fietsen gekocht en jaren lang onderhoudsbeurten van meerdere fietsen gehad. De 2 broers waren fantastisch en heel erg aardig met geweldige service. Hun nieuwe partner/ of is het eigenlijk een nieuwe eigenaar? is ramzalig: geen gevoel voor service, zeer onaardig tegen kinderen, geld is duidijk belangrijker dan service voor hem, onbetrouwbaar met zijn beloftes van garantie. Hey! Hij moet het wel beseffen dat er genoeg aardig fietsmakers in Zuid zijn. Als hij in Zuid zaken goed wil doen en overleven, moet hij wel leren dat het niet om het geld gaat, maar SERVICE!
We hebben jaren lang mensen naar deze zaak aangeraden. Nu, doen we dat zeker niet meer!
Het is een hele onprettig en onaardige winkel geworden!
Disinfo Agent

Mijn E-bike is keurig gerepareerd.
Leila Popovich

-10!! I came by 9:05 knowing that the shop opens at 8:30. And it was closed...than a man passed by me, who was standing at the door with a broken bike without even a seat, and he silently started opening the door. I said “Goedemorgen. Are you working here? I need help!” He said that they are closed. And that I have to come back later. Like in an hour... I said that I need a new seat... and now. he entered a shop, started doing something with no attention to me, a loyal customer of this shop. I asked if it’s open now then I can get some help. He said that he told me already to leave and come back later. He is late and now he need time to start a shop. Then I asked if he can at least tell me how much would a bike service cost if he is not going to help me now with anything so it can decide if I need to come later. He said rudely that he told me a few time to leave now and come back later. Then he said the average price and disappeared again. He said that my problem is my problem and he has to open a shop so I shouldn’t make my problem
To become his problem (hah??). But isn’t it a place where people are supposed to come with problems so he is there to fix them?!
I was a loyal customer of this shop seeing different people there but this...
NEVER EVER AGAIN!
I found a great shop and service straight away just around the corner on Beethovenstraat. They made my day bright again!
Nesbit West

We have spent some money here over the years, but this is the last time we are accepting insult and rude behaviour. Most of the monteurs are friendly, accept for the one guy who is the most customer unfriendly, rude (and aggressive) I have come across (clearly not the owner). Website says shop open until 1830; I arrive to pick up my repaired bike and he tells me that I am too late (18.10); after some discussion he reluctantly allowed me to take my bike!. Never coming back here again and I advise others to do so as well. Wonder if the owner tolerates this behaviour.
Mat Jos

Sleutel verloren; snel oude slot vervangen en nieuw slot gemonteerd voor een mooie prijs. Vriendelijk + kundig! Aanrader!
Bas van Rossum

Vakkundige mensen en altijd heldere communicatie! Prijs wordt altijd vooraf besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan! Fiets is met een dag klaar. Wel jammer dat je nu voor een leenfiets moet betalen. Goeie zaak en altijd een leuk praatje met de jongens in de werkplaats.
Jan Willem S.

Na vele aankopen te hebben gedaan bij Parnassus Fietsen wilde ik vandaag even snel mijn zadel laten vastzetten; een ingreep van enkele seconden om behoorlijk ongemak tijdens het fietsen te voorkomen. Helaas was de dienstdoende werknemer alles behalve bereid een klant (want ik kwam er vaak) te helpen. de monteurs waren er niet en hij was niet bereid zelf mee te lopen met een sleutel en 1 moer aan te draaien. Toen ik vroeg of ik een sleutel kon gebruiken om het zadel zelf even aan te draaien, mijn fiets stond bij de ingang, melde de man dat ik pech had. Kortom, noch even zelf een klant helpen, noch een sleutel ter beschikking stellen voor enkele seconden. De man kwam tot slot nog met de volgende vergelijking: "bij de kapper mag je ook geen schaar lenen"... Het mag duidelijk zijn dat ik nimmer meer in deze winkel kom en het iedereen afraad. De prijzen waren altijd al aan de hoge kant bij deze 'fiets juwelier', maar de service zal dan wel goed zijn ? NIET dus! Ik raad de desbetreffende knuppel aan om een andere baan te zoeken, iets zonder klantcontact. Ten overvloede, maar dus ook niet als kapper.
Frits Brand

Donderdagavond fiets gebracht met voorrem problemen. Achterrem maakte veel lawaai. Meteen diagnose gesteld. " We proberen de achterrem met vet soepel te maken. Ook de kabel zal ingevet worden. Als het niet helpt dan nieuw remonderdeel in de achteras.
Vrijdagochtend netjes gebeld of er nieuwe remblokjes voor erop mochten.
1 uur later sms dat de fiets klaar stond. Zeer behulpzaam fiets vanuit de kelder naar boven gebracht. Correcte afrekening en zeer vriendelijke bejegening.
Sandra Bueneker

Onvriendelijk en slechte service. Dit had met wat meer klantgerichtheid niet hoeven te gebeuren, ik kom daar niet meer!
P.A. Wille

Ging voor een afspraak voor het vervangen van een achterband. Kon direct gedaan worden! Scheelt weer een extra ritje en een hoop tijd! SUPER bedankt voor de TOP Service! Weet jullie in het vervolg te vinden!
Harry Valkenet

Afgelopen zondag heb ik hier voor een groep collega's 15 fietsen gehuurd.
Ik had met medewerker Rob afgesproken dat de fietsen op een afgesproken tijdstip op een bepaalde plek in Amsterdam zouden worden afgeleverd, en daar later op de dag ook weer opgehaald. Rob kwam precies op tijd om de fietsen af te leveren, en het busje stond ook al klaar toen we zondagavond om half zeven weer terugkwamen. Perfecte service dus, voor niet veel geld. Ook waren het prima fietsen: als nieuw, met twee goede sloten erbij geleverd, voor een goede prijs. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van Parnassus fietsen. Aanrader!
Paul Miller

Rob and his colleagues have been looking after my bike for 2 years. Always excellent, friendly and patient service at a fair price, often including little extras. Always very clear about options and pricing before the work is done.
Kelly Rigg

Good work and great service.
Daniel

Good service. Take care: garage shuts at 6:00; shop shuts at 6:30 :)
Loes Brantjes

Goede service!!
Annemarie de Wit

Ik heb hier een prima 2e hands fiets gekocht. De kleine problemen die kort na aanschaf ontstonden werden snel, kosteloos en bekwaam opgelost. Ook de ruime openingstijden (bijv. op zondag en in de avonden) zijn fijn.
Elisabeth van Zijverden

Always friendly, always open, good service. I just walk in with my bike without an appointment. Today they serviced my bike and even cleaned it. I highly recommend this shop!
Christine Philips

Top service en informatie van Rob!
Martijn Dooijes

Geweldige service. goudeerlijke vaklui. Ik kom er vaker !
Noémie Garrot

Worst service and renting experience ever !

Be careful, these people are dishonest.
I rented a bike for 3 days and the guy said that it was OK to bring it back at the opening time, that it will cost me 45€ (which is already pretty expensive since all the other shops have decreasing prices for several days). When I returned it they insisted that I pay 60€. They even pretended that it was written on the "contract" I had signed, which was also a lie. Awful experience.
Frederique Fuchs

I received great service by Rob today! Extremely friendly & a great help. Took time for me and even got a coffee because I had to wait. Highly recommend this bike shop- the location at the Rijnstraat is great too!
Pieter [xxx]

Ik ben direct geholpen toen ik een kwam en was gelijk weer weg. Super. dank Rob!
Myrthe Udo

Op 2 augustus j.l. heb ik telefonisch een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt van mijn e-bike. De telefonist gaf aan dat de winkel de volgende dag vanaf 8.30 geopend zou zijn.

Om 8.30 arriveerden we voor een dichte deur. Om 8.40 kwam een medewerker aangescooterd, opende de deur, en deelde mede dat de werkplaats pas om 9.00 zou openen.

Ik vertelde dat de telefonist aangaf dat wij 8.30 terecht konden. Waarop hij herhaalde: ‘de werkplaats gaat om 9.00 open.’ Gevolgd door: ‘Wil u uw fiets opzij zetten? Onze fietsen moeten hier staan. U kunt tot 9u op de stoep wachten tot de werkplaats open gaat.’

We hebben tot 9u gewacht, en reden de fiets de werkplaats in. Toen we wegliepen, spraken we onze verontwaardiging naar elkaar uit.

Enkele minuten later, werden wij door dezelfde meneer gebeld; ‘Ik hoorde dat u nog commentaar had ook, u kunt uw fiets weer halen. Wij geven hem geen beurt.’

Dit is niet de service die je verwacht. En absoluut niet de benadering die je als klant hoort te krijgen. Wij komen hier niet meer terug!
Niels van Os

Goed geholpen door aardig personeel. Thanks mannen!
AF Whiteneck

I had a great experience! I found the staff to be friendly and thorough. They quickly solved an issue that another shop had missed. Would return again!
Gerrie Hofmeijer

Vriendelijk beschaafd personeel.
Ik had een technisch probleem met mijn elektrische fiets.
Met eindeloos geduld hebben ze naar de oorzaak gezocht en het gevonden en opgelost.
Ik zal iedereen deze zaak aanbevelen.
Mevr.G.Hofmeijer
Ellen P

snel en goed mijn band geplakt, in de lunchpauze gebracht, half 6 al klaar. kreeg meteen een goede tip om mijn tweede bij AXA bestelde sleutel (die niet goed in het slot paste) bij de sleutelmaker vlakbij te laten nakijken. die deed dat ook nog eens gratis en ik ben helemaal blij!
Rouming Hu

Lack of communication skills and not service oriented. I wasn’t told that I had to pay for a substitute bike to which the guy wasn’t very understanding. Piece of advice: make your customers clear what they sign up for and don’t pick a fight with your customers.
Reinier Vriend

Leenfiets blijkt huurfiets en dat is jammer. Helaas werd niet uitgelegd dat voor de vervangende fiets moest worden betaald. Daarna ook weinig begrip. Geen topper.
Jacky Nijeholt

Onlangs heb ik mijn bakfiets naar deze fietsenmaker gebracht. Dieven hadden het dashboardje van mijn electrische bakfiets gestolen en er waren een paar spaken stuk.

Eerst werd mij medegedeeld dat het 100 euro zou kosten. Later bleek dat de leverancier het verkeerde onderdeel had toegestuurd waardoor ik 10 euro extra moest betalen voor de extra portokosten. Op zich is het hun fout dat ze het verkeerde onderdeel bestellen, maar ik ging daar uiteraard niet moeilijk over doen.

Vervolgens kwam ik een dag na de afgesproken datum mijn bakfiets ophalen. Hij bleek nog niet klaar te zijn en men wist niet wanneer dat wel het geval zou zijn.

Een dag later werd ik gebeld en ze vertelde dat ze met mijn fiets bezig waren en aan het eind van de dag klaar zou zijn. En toen bleek alles 150 euro te kosten, terwijl er eerst 100 euro was medegedeeld en daarna 110. En weer even later werd ik gebeld dat ze een bepaalde kabel niet in het frame konden wegwerken en ze over de bakfiets zelf moesten plaatsen. Toen ik zei dat ik in een meeting zat en niet kon bellen en er nog even over wilde nadenken, werd mij medegedeeld “we gaan het zo doen” en toen werd er opgehangen.... lekker klantvriendelijk!

Uiteindelijk werd ik aan de eind van de dag gebeld met de mededeling dat ie klaar was... alleen hadden ze de spaken niet gerepareerd ondat ze daar niet aan waren toegekomen. Daar moest ik maar een andere keer voor terugkomen werd mij medegedeeld. Enorm balen, want zonder bakfiets ben ik enorm onthand. En het lijkt mij ook dat ze tijd genoeg hebben gehad om ook de spaken te maken...

Kortom, ze hadden in mijn geval wel iets klantvriendelijker mogen optreden
Jocelyn Hannan

This is a great shop that always goes above and beyond every time I bring in a bike for service! Definitely recommend it, as they are always kind and helpful to me and especially my daughters.
Olga Ten

The price is double the regular bike shop which would be fine if the service was there to justify it. Tremendously poor service, not as a one off. They are very consistent with it especially management.
Renee van der Heijden

Super goede & snelle service en heel vriendelijk!
Samuel Hubner Casado

Managed to do my bike quickly as I was in a rush. Great guys.
Karen Van lohuizen

Top winkel met super service!
Frida van der Wal

Toen ik mijn fiets ging ophalen werd er ontzettend asociaal tegen mij gesproken. “Klant is koning” kennen ze hier niet
Michael Bayly

Possibly the worst service I’ve ever had. Utterly rude, treated me as if I was stupid and ordered me around. Unless your a bike expert, who can diagnose your own problem, don’t visit as you’ll be treated like an idiot.
Iris Judotter (strangers)

I brought my bike in cos I had a flat tire and the sales guy was super nice and professional. He promised to try to patch it so I wouldn't need to get a new tire and he did! Also, he was clearly really passionate about what he does cos when he saw my vintage bike, he went on to show me the new models of the same brand. I highly recommend this place. It's always nice to see people do what they love.
Rita Duffy

Ik ben altijd blij met het behandeling van Parnassus fietsen in het Rijnstraat.
Marco Cimenti

Staff intervened promptly and repaired my bike right away.
Am B

Vriendelijke staff, geven heldere adviezen en leveren bovenal goed werk. Bedankt voor het tot tweemaal naar wens repareren van mijn fiets!
Micky van Gemert

Kwam hier ongevraagd laat aanzetten omdat mijn ketting eraf lag. Werd vriendelijk geholpen door een medewerker die direct mijn ketting erop legde zonder enige kosten te vragen. Fijne fietsenmaker die graag mensen helpt!
T.V.

Mijn zadel was onderweg van mijn fiets gevallen, Kwam toevallig hier langs. Zet gewoon dat zadel er weer op alsof het niks is. Hoefde niet eens te wachten nog te betalen. Nieuwe schroef er in en hoppa. Aardige vent ook trouwens allemaal erg sympathieke gasten. Aanrader! (zadel zit overigens nog steeds moer vast zoals het hoort. Top!)
Juliette van Maarschalkerwaart

Top service en heel snel!
Esmee Wiendels

Door een losse remkabel mijn fiets gebracht naar Parnassus fietsen. Direct geholpen en gemaakt. Thanks Rob!
patrice braun

Rob, Wim en collega’s hebben uitstekende vakkennis en zijn super behulpzaam ! Highly recommended !
Nick Zuniga

Won't let you borrow a wrench when you have a flat tire. Rude and unhelpful.
Mark Jansen

Wat een slechte en onbeschofte service. Bah.
Floor Kleuskens

Op weg naar het station gestrand door een kapotte remkabel, daarna meteen geholpen door Parnassus Fietsen, heel vriendelijk en goede service!
Pieter Jan Peterson

Vanmiddag gebeld voor montage van een kinderzitje ivm mijn zoon die zijn knie heeft gebroken: meteen vakkundig geholpen door sympathiek personeel. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn !

Laat een beoordeling achter voor Parnassus Fietsen


Nuttige Links