Home > Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland > Het Zwarte Fietsenplan Rivierenbuurt Beoordeling

Het Zwarte Fietsenplan Rivierenbuurt

Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland
+31852735994
Beoordelingen: 30 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
13
Goed
5
Gemiddeld
0
Slecht
1
Akelig
11
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
dinsdag 08:30-18:30
donderdag 08:30-18:30
maandag 08:30-18:30
vrijdag 08:30-18:30
woensdag 08:30-18:30
zaterdag 09:00-18:00
zondag 09:00-18:00

Maasstraat 106, 1078 HN Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Francisco Montero

Niet vriendelijke en beleefd
Marnix Van Der Linde

Topzaak, goede service en vriendelijk personeel. Een klein mankement aan m'n fiets werd terplekke verholpen voor een eerlijke prijs.
Pam Fokma

Geweldige fiets gekocht
Sven Oppelt

Duur en extreem onvriendelijk. Blijf hier echt weg. Dat dit soort klantonvriendelijk service bestaat is ongelooflijk.
L Dijk

Oprecht één van de leukste fietsenwinkels in Amsterdam! Ik weet zijn naam niet meer (helaas) en het is al een tijdje geleden maar ik denk er nog zooooo vaak aan terug! Ik ben (puur uit gezelligheid) iets van een uur in de winkel geweest terwijl ik voor mijn stuurpen en mijn slot kwam. Het moest besteld worden, dus ik mocht een mooie uitkiezen (uiteraard met goed advies) en we hebben heel gezellig gekletst :D. Nu fiets ik al een tijdje stralend met een prachtige stuurpen (voor zo ver die mooi kunnen zijn dan he).
Nathorn Patararitisak

Good services.
Hans Konings

Waardeloze fietsenmaker. Ik vraag om een reparatie van een losgelopen ketting waarbij ik benadruk dat ik nieuwe kettingspanners gemonteerd wil hebben. Veel protest daartegen, want dat zou (ongezien, de fiets staat nog buiten) niet nodig zijn. Ik zeg, ik wil het, dus doe het gewoon. Ik krijg de toezegging dat er nieuwe kettingspanners opgezet worden. Na ophalen zie ik de volgende ochtend dat de oude vastgeroeste kettingspanners er nog op zitten. Daar ga ik dus nooit meer heen.
Patrick Huisman

Kundig personeel, vriendelijk behulpzaam. Een aanrader
Liesbeth

Jaarlijks laat ik mijn oude Gazelle stadsfiets hier opknappen.
Krijg professioneel advies en versleten onderdelen worden vervangen.
Prima leenfiets beschikbaar, ruime openingstijden en aardige mensen!
Georgie Westerterp

Gister snel en goed geholpen met kleine onderhoudsbeurten aan mijn fiets. Hele aardige man die mij hielp.
Rene Coesel

Ook voor onderhoud, zijn ze goud
connie mamarazzi

Slechte ervaring, band had ik laten plakken en ik kwam hem de volgende dag halen want ik kreeg een bericht dat hij klaar was. En wat bleek band was helemaal niet geplakt, was nog lek. Mega duur ook nog, ineens zeiden ze ja we hebben het geplakt maar zo te zien moet er een nieuwe band in. Ruim €30 betaald en bij mij om de hoek betaal ik maar €15 voor een nieuwe band met er in zetten mee. Helaas moest ik het wel daar laten doen want was om de hoek van me werk.
Romy Kwa

Mijn fiets trapte erg zwaar; werd gratis even naar gekeken en geolied. Heel goede service!
David Ocampo

Super ervaringen met ze, woon er om de hoek. Een keer een zadel van 40 euro gekocht, begon gel te lekken na 6 maanden. Is vervangen zonder dat ik de bon nog had. Laatst mn eigen band geplakt, maar ging steeds naast de velg. Super vriendelijk geholpen vandaag (09-01-2020) en eerder ook al eens. Een bedrijf dat je helpt als het direct kan en ze plakken nog banden, waar de meesten ze tegenwoordig direct vervangen
Sara Schaftenaar

Onwijs onaardig! Ik kwam met een lekkeband en moest naar een afspraak. Bij binnenkomst werd ik amper begroet. Erg raar als je een klant zo ontvangt. Daarna zei de medewerker, ja zeg het maar.... Ik legde mijn verhaal uit en hoopte dat de fietsenmaker snel kon helpen. Ik was zo onder de indruk van zijn brutaliteit naar mij als klant, dat ik akkoord ging voor een bandje plakken voor jawel 73 euro! Ik vind dit niet eens 1 ster waard! Ik heb mijn fiets de volgende dag opgehaald. Ik wou er echt mijn geld niet uitgeven. Nu mijn fiets laten maken bij de concurrent, voor 38 euro en een vriendelijke fietsenmaker. Dit voor mij nooit weer
Tilly Wace

Extremely rude, very unhelpful and would avoid this place at all costs. I never write reviews but feel it’s completely necessary.
Tiara Kawulusan

Snel en helemaal toppp!!!
albane duthoit

Wide opening hours, good service, special thanks to Gerard who fixed my bakfiets in 15 minutes at 19.00 without appointment.
Isabelle van Keulen

Top fietsenmaker, ik werd geholpen door Gerard. Ik kwam aan met een vage klacht waar hij meteen raadt mee wist! Verder heeft hij nog meer dingen gemaakt voor een lage precies! Heel attent!! Ik kom zeker terug
Rosalie van Keeken

Super service. Fijn iemand met verstand van fietsen! Bedankt Gerard!
Maurits Sun

Collega René belooft als er niks (glas, etc) gevonden wordt in de lekke band dat die dan gratis is, omdat de nieuwe anti-lekband en binnenband een aantal weken ervoor vervangen was. De volgende dag weet collega 2 van niks en mag er gewoon betaald worden..
Anne-Marie Kayser

Word hier altijd vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen
Ta NIa

Gerard is een topper!
William Grant

Zeer slechte fietsenmaker. Heel erg onbeleefd personeel, en de fiets is niet goed gerepareerd.
Victor Besnard

Slechte service en onaardig personeel. “Opgeknapte” fiets gekocht en na een week gevallen nadat het voorwiel blokkeerde door het spatbord wat niet vast zat.

Daarna is mijn gratis beurt geweigerd omdat het na 3 maanden was, hier was niks over gezegd bij de aankoop en de reminder mail was niet aangekomen doordat ze mijn mail fout hadden genoteerd. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik zelf maar beter de bon had moeten lezen.

Beter vermijden dus!
Florian Verhoeven

Snel geholpen, dachten mee over praktische oplossing, goede service!
Severin Broekman

Op woensdag 20 september in de winkel geweest met een ketting die er af lag. De fiets kon ik pas vrijdag ná 17 uur ophalen. Daarnaast had ik een leenfiets nodig, want mijn afspraak wachtte inmiddels. De leenfiets was ook te huur, 5 euro per dag. Toen ik daarop reageerde met een minder blij gezicht werd mij door de aanwezige medewerker meegedeelt dat ik beter naar een andere fietsenmaker kon gaan. Hij had inmiddels geen zin meer om mijn fiets te repareren! Ik liet dit even bezinken. En toen vroeg ik of hij dit echt meende. Zijn vorige uitspraak herhaalde hij: Ik heb geen zin meer om jou fiets te maken. Ga ergens anders heen.
Blijkbaar heeft deze winkel het niet nodig om fietsen te reparen.
Aisha de Graaff

Geldklopperij bij deze winkel. Voor veel geld maken ze je oude fiets 'weer helemaal als nieuw'. Helaas kom je er een paar weken later erachter dat dit niet het geval blijkt te zijn en stellen ze opnieuw voor om voor veel geld je fiets weer 'helemaal goed' te maken. Deze keer trap ik er niet in.
Willem F

Super hulpvaardig personeel, ben goed geholpen met een bestelling van een Kronan buitenband.
Jeroen Aelen

Zeer klantonvriendelijk personeel

Laat een beoordeling achter voor Het Zwarte Fietsenplan Rivierenbuurt


Nuttige Links