Bink Fietsen

Fietsenmaker in Amstelveen, Noord-Holland
+31206472569
Beoordelingen: 38 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
25
Goed
6
Gemiddeld
2
Slecht
3
Akelig
2
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag Gesloten
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Amsterdamseweg 162, 1182 HK Amstelveen, Nederland

Beoordelingen

Willem Vogel

Service is uitstekend.
Jim de Vries

Veel service maar daar is de prijs ook naar. Goedkoop is anders maar je weet tenminste zeker dat je fiets hier goed gemaakt wordt.
Marc Kelderman

Good service, value for money. Friendly employees, they known what they are talking about.
M

Dit is een van de winkels die ik actief vermijd want ze zijn niet goed maar vragen wel de hoofdprijs.
mo

Geweldig service. Top winkel met prachtig fietsen.
Michel Wekking

Prachtige zaak. Schitterende fietsen en zeer deskundige mensen.
Jayda de Wit

Niet heel goedkoop maar dat is voornamelijk in vergelijking met online prijzen. Wel zeer goede service en een werkende fiets teruggekregen!
glenn bakfrituuret

Verstand van zaken goeie service en topp fietsen !!!
Jeroen Happycolor

Nooit geweest!!!
Daan Smit

Hele vriendelijke en vakkundige service. Grote voorraad fietsen en assecoires. We konden een fiets bij aanschaf meteen meenemen. Aanrader!
Albert Prins

Mooi fiets atelier, wat een uitstraling, professionaliteit en gastvrijheid.
Diederik Sanders

Erg blij met deze mannen. Desondanks de drukte hebben ze tijd voor me vrij gemaakt om de stuurpen van mijn wielrenfiets te vervangen en uitleg te geven over afstellen van schoenplaatjes zodat ik dit weekend hopelijk zonder nek- of rugpijn lange stukken kan fietsen.
Arjen Jeninga

Vorige week een prachtige E-Bike gekocht. Goed geholpen in de zoektocht. Na de eerste dag was er een klein mankement aan de fiets. Ik kwam om 17.45 binnen en werd direct geholpen. De fiets werd na enig speurwerk onmiddellijk gerepareerd en ik kon direct weer verder. uiteindelijk fietste ik om 18.10 de zaak uit. Prima services! En prima mensen.
kip nine

na lang zoeken eindelijk een goed draagrek voor mijn 29 inch fietswiel gevonden. de info en spullen zijn kwalitatief goed. echter was ik toch teleurgesteld over de afronding. het bagage rack wat ik kocht was 50 euro en het opzetten 25.. daar schrok ik van. vooraf was gezegd...15 a 20 euro incl. materiaal en reflector. de laatste zat er na bevestiging niet op en toen ik dat vermeldde moest ik deze nog los afrekenen. de reactie van de verkoper was kort en bondig.. de inschatting was gedaan en de fiets had toch zeker 20 minuten tijd gekost van de mechanischien. volgende keer doe ik het zelf en ga ik toch maar eerst weer online kijken;)
Arthur Kuiters

Meer dan uitstekende service! Op een Trek fiets na 2 jaar roestvorming op de spaken. Trek wil klein deel vergoeden vanuit garantie. Bink team besluit toch kosteloos alle spaken te vervangen omdat dit bij een kwaliteitsfiets niet mag voorkomen. Klasse! Dan blijf je graag klant!!
Rick van Tol

Klantvriendelijk en goede spullen
Øivind Solli

Passion for bikes and good service. So far only satisfied with my bikes and the service received from the Bink team.
Manolo Mendez

Top service, vakkundig en correct personeel
Barbara Penninx

Fijne winkel met ruim assortiment, professioneel advies. Heel prettig geholpen!
Tom Vermist

Goed advies en vriendelijke hulp! Kreeg ook zo een fietsdoos mee om mijn fiets in te transporteren in het vliegtuig
Muhannad Alotibe

Good place and fast service
Henk-Jan Amsterdam

Mooi bedrijf met goed advies.
Bastiaan

Veel ste dure fietsenwerkplaats waarbij als je voor 1 ding komt er altijd 5 dingen opeens kapot zinn en je zo 70 euro kwijt bent
Paul Wachter

Vriendelijk, redelijk vlot, niet goedkoop, voorwiel na vervanging band viel er af tijdens het fietsen. Andere keren ervoor wel goede ervaringen, zonder manko's.
Aschwin Melgers

Top service en 2 top giant e mtb fietsen we zijn er super blij mee!!
Robbert Rodenburg

Top service en absoluut eerlijke informatie. Een aanrader in fietsenland!
Norien Jansen

Eerlijke zaak, aardige medewerkers en snelle service, eindelijk een goede fietsenmaker voor mijn TREK fiets!
Barry Hill

Very friendly, helpful and knowledgeable staff, no sales pressure, great selection of good quality bikes and parts
Tom van Gool

De e -bike van Victoria (type 8,9 E-bike Trekking) voor ca 2900 euro… Ik had er nog nooit van gehoord maar na aardig wat zoekwerk (Victoria is geen “Stella” wat reclames betreft…) blijkt het één van de beste, zo niet de beste aanbieding in Nederland te zijn, met een Bosch middenmotor van de “Performance CX line, met een zeer krachtige (eveneens) Bosch 500 w (36V 14 Ah) accu.  Victoria blijkt een van de grootste spelers in Duisland te zijn qua fietsen en e-bikes en heeft ook in NL een zeer actieve dealer (de firma Hartje in Zutphen).  Hier troffen wij zeer correcte, nonsense mensen die het niet zozeer op grootse reclame campagnes hebben maar er wel alles aan doen om een zeer goede fiets voor een goede prijs te leveren….

Maar een e-bike fiets moet ook goed afgesteld worden voor gebruik, je moet goed geïnstrueerd worden als je er nog nooit op gereden hebt en bij problemen moet je goede back up krijgen. Zelf woonachtig in Amsterdam bleek “Bink Fietsen”, een lang bestaande rijwielhandel in Amstelveen, al deze kwaliteiten in huis te hebben. Zeer veel Victoria e-bikes (en andere fietsmerken) in een mooie winkel, waar  zeer aardige en competente mensen je met veel zorg en aandacht door het proces van de aankoop van dit toch dure moois heen leiden. De fiets wordt goed afgesteld op je lengte en de werking van de diverse onderdelen (en zaken die je echt niet moet doen!) piekfijn uitgelegd. Het geduld waarmee de vele vragen, voortkomend uit enige zorg en onzekerheid waar al dat geld nu precies goed voor is, worden beantwoord met een bewonderenswaardig geduld. Tenslotte met een magnifieke fiets naar huis gereden…...

Voor de duidelijkheid heb ik geen enkel  commercieel of anderszins direct belang bij de genoemde firma’s. Maar enthousiast ben ik wel, en ik meen dat vele van de nu nog “E-Bike zoekenden” met de informatie over de genoemde Victoria en de mensen die deze leveren, wellicht hun (grote) voordeel kunnen doen!
Max Kloosterman

Super service, werkt snel en levert goede reparaties af!
Micha Glaser

Perfecte service bij bike fitting. Na een nieuwe fiets gekocht te hebben opnieuwe een afspraak gemaakt voor een bikefitting, hier bleek dat er minimale aanpassing nodig waren en dit werd geheel kostenloos gedaan!
Hein Sigling

Vandaag mijn fietsrek laten repareren. Top service! Dank Bink!
Ivar Brinkman

Snel en deskundig geholpen op Za ochtend door Stefan zelf nav eerdere probleem met de voorderailleur.
Dionne Patricia Brewster

I will let all my friends know about Bink, A great place to get your bike repair. And the price is right. Service is great. Thank you Bink
jasper de bie

Very friendly service, but the repairs aren't that good. But still, they do give genuine good and caring advice for buying bikes
Cor Bon

Ouderwetse service in een modern jasje
Drie jaar geleden gingen we op zoek naar een e-bike vanwege gezondheidsproblemen van mijn vrouw. Bij Bink gaven ze ons deskundige en vertrouwenwekkende voorlichting over de verschillen en de mogelijkheden per merk. We konden proefrijden zodat we een weloverwogen keuze konden maken. De aflevering en service waren prima in orde. Toen we later een probleem hadden dat buiten de garantie viel, benaderde Bink de leverancier en loste het probleem op. Hulde voor deze ouderwetse service in een modern jasje!
Pim Constandse

Fiets voor verjaardag dochter besteld. Vanwege vakantie en pinksterweekend er niet bij stil gestaan de fiets op te halen. Zelfs op tweede pinksterdag heeft de eigenaar de deuren even geopend om m'n dochter de volgende morgen dolblij te maken. Grote klasse !!
J00ST H

Nice owner. But the repair shop itself is not great. I came for a repair of my MTB which wasn't done correctly so I had to come back. Then I requested them to change my tires as well (winter setup to summer setup) They charged me 20euros for that and didn't do the job correctly. My back tire was set in the wrong direction. When I asked them to change it they were insisting this would be better with regards to mud splashing up. (As if that makes a difference) After that I did insist on them setting the tire on correctly. Which they did but then still didn't do it properly. (The side line of the tire was not equally around the rim) So eventually I had to do it myself. Perhaps I was unlucky with the person who fixed my bike. But because of this I won't go back.

Laat een beoordeling achter voor Bink Fietsen


Nuttige Links