Home > Fietsenmaker in Amsterdam, Noord-Holland > Mobiele Fietsenmaker Amsterdam (Mobile Bike Repair Service) Beoordeling

Mobiele Fietsenmaker Amsterdam (Mobile Bike Repair Service)

Fietsenmaker in Amsterdam, Noord-Holland
+31202600077
Beoordelingen: 21 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
18
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
3
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
dinsdag 10:00-20:00
donderdag 10:00-20:00
maandag 10:00-20:00
vrijdag 10:00-20:00
woensdag 10:00-20:00
zaterdag Gesloten
zondag 10:00-20:00

Uiterwaardenstraat 171, 1079 CL Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Jonelle Maras

Geweldige service! Kwam langs omdat ik niet verder kon rijden met m'n fiets. Deze was helaas niet meer te redden, maar kreeg er wel snel en goedkoop een vervanger voor die ik direct mee kon nemen! Kleine slot werd ook direct en gratis overgezet. Bedankt!
ILONKA Heisterkamp

Excellent service, had a problem with my breaks and because of it being right before the weekend, he fixed it and it was free! Ruben is great and I would recommend his place any day! Thank you
Simon Baars

Super blij met de reparatie van mijn racefiets! Snel en vakkundig.
Simon Nienhuis

Reparatie binnen een dag geregeld. Prima service, er werd zorgvuldig naar de fiets gekeken en niet zomaar wat aangesmeerd. En dat aan huis. Aanrader!
Seshadri BS

Excellent service provided by the company and very professional at work and would definitely recommend this company for bike service !
Bastiaan Hartman

Een top reparatie en gelijk hulp met het bevestigen van mijn krat, meer dan top!
TRANSFORMATOR Live Act

Thanks for helping me out! You saved my day!
Steffie Havenaar

Ik probeerde zojuist via de website het contactformulier in te vullen, bleek dat het direct een afspraak was. Vervolgens belde ik het nummer op wat op de website stond aangegeven om mijn vragen te kunnen stellen maar werd ik uitermate onbeschoft te woord gestaan, ik heb dan ook mijn afspraak laten cancelen.
Sabine van Es

Met een lege band aan de andere kant van de stad, belde ik via Google met de vraag of er ook iemand ter plaatse kon komen om mijn band te repareren. Ik kreeg daarop alleen het antwoord dat ik online een formulier moest invullen. Toen ik vervolgens vriendelijk bedankte en aangaf dan toch maar naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker te lopen (het regende en ik wist niet of deze service wel sneller zou zijn), ging die gast met me in discussie waarom ik niet gewoon een formuliertje in kon vullen "zoals ieder ander". Het kon hem naar eigen zeggen helemaal niet schelen dat ik naar een fietsenmaker zou gaan, maar een formuliertje invullen duurde maar 20 seconden, of dat soms te moeilijk of een te grote moeite voor me was.. Bij de dichtstbijzijnde fietsenmaker werd ik uiteindelijk een stuk vriendelijker geholpen, ik kreeg zelfs een leenfiets mee.
ehi

Uitstekende service ! Het maken van een afspraak is erg makkelijk en er wordt snel gereageerd. Ik ben erg goed geholpen :)
Casper Post

Pedro kwam bij mijn huis langs en heeft mijn fiets in 10 minuten gefixt. Goede service, eerlijke prijzen en heel fijn dat je ook in de avond een afspraak kunt maken. Ik weet waar ik mijn fiets voortaan laat fixen!
rianne rietman

met alle liefde repareert hij uw fiets tot in de kleinste details!
Stewart Leiwakabessy

Online afspraak gemaakt, waarvan gelijk een bevestiging werd verzonden. In mijn geval kwam Pedro binnen gegeven tijdsplanning aangefietst. Binnenband verwisseld (terwijl ik aanvankelijk binnen- en buitenband had opgegeven, buitenband kon nog tijdje mee). Woon in rode zone; het meer betalen hierdoor is mij meer dan waard gebleken. Middels Tikkie afgerekend (yay!). Absolute aanrader!
Flora Woudstra Hablé

Great service, Dr Beyk is a super chill guy who never rips you off, if he can’t help you out he doesn’t even charge you. Also doesn’t lie, when your bike is beyond repair he tells you too.
Florine van Wulfften Palthe

Echte geweldig! Snelle service, aardige mensen en betaalbaar. Top!
Zak Pavey

Just had my flat tyre fixed on the spot. Great service and even better price. Will always use Dr.Beyk and recommend to my mates!
Sonic Bike

Wat een goed consept. Pet je af voor deze dokter. Super snelle reactie en klantgericht. Binnen no-time een reactie en geholpen!
Blijf zo door gaan met fietsen opereren Drbeyk.
Een dikke 10 voor deze heren.
Dr Beyk

Beste Mobiele fietsenmaker van Amsterdam natuurlijk. Probeer het zelf maar.
Xander Groesbeek

Dag 1: niet op komen dagen na een afspraak bevestigd te hebben
Dag 2: geen reactie op mijn verzoek of het deze dag wel zou lukken, ook na mijn iniatief tot bellen werd ik afgewimpeld. Geen aanrader dus.
Maurice Smit

Super handig! je vraagt een afspraak aan via de site en krijgt meteen antwoord. Mijn fiets is dezelfde dag gerepareerd door een hele aardige monteur en voor een prima prijs. Dikke aanrader!!
Marleen Beukeboom

Aanrader voor elke Amsterdammer!

Laat een beoordeling achter voor Mobiele Fietsenmaker Amsterdam (Mobile Bike Repair Service)


Nuttige Links