Home > Scooterreparatie in Amstelveen, Noord-Holland > van Nieuwkerk Scooters Beoordeling

van Nieuwkerk Scooters

Scooterreparatie in Amstelveen, Noord-Holland
+31203456119
Beoordelingen: 38 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
17
Goed
4
Gemiddeld
1
Slecht
0
Akelig
16
1 image 2 image 3 image
dinsdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
maandag Gesloten
vrijdag 08:00-18:00
woensdag 08:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Bouwerij 71 E, 1185 XW Amstelveen, Nederland

Beoordelingen

Robert Kieft

Nieuw verkopen is geen probleem. Onderhoud verzorgen gaat ze al een stuk minder af. Problemen oplossen dat is zeker niet hun sterkste kant. Er word al snel gezegd ...kijk maar of een ander bedrijf u probleem kan oplossen wij zijn er klaar mee.
jeffrey

Top jongens
Nicole Bakker

Alles TOP geregeld bij de aanschaf van een 2e hands scooter!
Arjen göbel

Kom hier al jaren, we hebben inmiddels drie scooters. Ik vind de drie jongens die de zaak van hun vader hebben voortgezet sympathiek. Als er wat is komen ze de scooter zelfs thuis ophalen (ik vind het niet gek dat dat iets kost). Tevreden over reparaties en onderhoud. Leuke sfeer.
Noam

Ze hebben een vriend van mij bedreigd, bovendien is de service slechte en zijn de prijzen hoog.

Niet gaan dus. Een grote zwendel..
Vic Green

Na al die jaren ben ik nog steeds boos.
Nooit en nooit meer naar van Nieuwkerk
Els Brunt

Erg duur. Maar vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan
Nourdin Hadouchi

Geweldige service !!!
Luuk Schelling

Veel te hoge prijzen, vertellen de prijs ook pqs na montage zodat je nood gedwongen het volledige bedrag moet betalen. Dit zijn oplichters praktijken, ga hier niet heen met hw scooter!
Rasta Pucca

Snelle levering van onderdelen en uiteindelijk 2 sltn r bij gekocht.. Ook olie gratis vervangen door de shop... =die zelfde dag nog opgehaald door... I nieuwkerk scooter service
William Ten Broek

Goede service
Davy Goossens

GROOTSTE OPLICHTERS VAN AMSTELVEEN, JE KAN HIER JE SCOOTER KOPEN, MAAR NIET LATEN MAKEN,WANT ZE GEVEN ABNORMAAL HOGE PRIJZEN EN VAAK GENOEG IS HET PROBLEEM NIET OPGELOST. IK BEN HIER EEN PAAR KEER GEWEEST En ik raad je echt aan om hier nooit te koken!!!!!!
Eric Mooij

Fijne gasten, Losse sfeer. Ik word altijd zeer fijn en snel geholpen! Ik kom er al sinds ik in Amstelveen ben gaan wonen in 2013 en dat blijft voorlopig zo...

No nonsense mentaliteit en altijd advies waar je wat mee kan....En in de regel niet duur.
Jacques Sjouwerman

Beste scooterzaak in Amstelveen! Ik kwam daar met een Kymco People S om die om te laten zetten van snor naar bromfiets, van blauw naar geel kenteken. Want in Amsterdam rijden met snor tussen de auto's met helm op en niet harder kunnen dan 35 km per uur is waardeloos dus ze adviseerden om van de RDW in Amsterdam mijn scooter te laten herkeuren naar bromfiets, dan mag je 45 en politie gaat akkoord tot 55km.
Nou die afspraak online gemaakt en 2 dagen ervoor mijn scooter om laten bouwen door ze. CDI vervangen door imitatie bromfiets CDI en de vario-ring ofzo vervangen voor een gladde en dat ding rijdt werkelijk super.
Ze waren snek klaar en adviseerden dus die imitatie die 100 euro goedkoper is dan origineel.

Sowieso zijn die gasten daar super relaxed en leggen ze alles goed uit.
Ze hebben daar alle merken, Kymco, Vespa, Yamaha, Peugeot, Sym, etc.
Ook motorscooters hebben ze, helmen, sloten, de hele bende... ;-)

Oja en ze hebben ook allerlei super elektrische scooters, heel vet!
Dylan Flobbe

Zeer slechte scooter zaak ik raad je af om hier te komen . Mijn vriendin heeft hier een scooter gekocht en hij mankeert van alles en vervolgens ga je bij ze langs om het te laten maken en krijg je je scooter met de zelfde problemen terug
Het is je echt af te raden om hier een scooter te kopen of te laten repareren
Tim Boot

Toptent
Jan Hulkenberg

De naam Nieuwkerk heel bekend en altijd goed
Mandy F

Super goede en snelle service!
ron kas

Waardeloze service
Jon co De vries

Slecht. Ging daar eens langs met mijn scooter, want deze viel steeds uit. Ik had al het vermoeden dat het om de bougie zou gaan. Ik leg het verhaal uit, zegt die gozer jaa dit ziet er niet best uit waar heb je deze scooter gekocht? Ik zeg wat ziet er niet best uit? Zegt ie ja denk dat er veel meer stuk is, we zullen hem helemaal open moeten halen. Toen gaf ik aan van nee hij is prima, wil je alleen naar die bougie kijken? Ging die zogenaamd friemelen met zn hand en zegt ie nee die bougie is prima. Ik weggegaan naar elders. Eindstand bleek dat het wel alleen om die bougie ging.. -___- snel vervangen en paar tientjes kwijt eraan. scooter is altijd nog prima en niks aan de hand. Geen vertrouwen meer, want het was een gozer die daar al heel lang werkt en dit zou moeten weten.
Rob Bakker

Wordt er snel geholpen
Hans Werner

goede service en bereidwillig om over de telefoon instructies te geven.
Jordy Beukeboom

Van Nieuwkerk is een gezellig familiebedrijf met een professionele service. De mannen hebben het eigenlijk te druk, want helemaal voor scooters zijn ze eigenlijk de enige optie voor Groot Amstelveen.

Toch maken Nicky en de zijnen altijd tijd vrij voor elke klant en worden wij elke keer vakkundig geholpen.

Van Nieuwkerk is een stabiele speler op de scooter- en fietsenmarkt. Een bekende naam die als het aan de familie Van Nieuwkerk ligt voorlopig nog lang hoog zal worden gehouden.

Heren, hou jullie taai en houd Amstelveen en omstreken mobiel :)
Wodan

Als je een drol hebt verwacht dan geen goud !!! Ze kunnen hem dan wel vergulden, maar hij blijft stinken!!! TOP ZAAK !!!
Terence Brandse

Zeer slecht ervaringen met dit bedrijf. Breng je je scooter langs voor een kleine reparatie betaal je volgens mij veel te veel en dan kom je er op de weg naar huis achter dat het probleem helemaal niet verholen is. Wat een prutsters. Veel te duur en ze kunnen echt niet sleutelen.
Brian Spaander

No nonsense goede gasten die weten hoe het werkt.
Wordt altijd goed geholpen.
Ga zo door
Vincent Maglione

Ok
Jan Ph. Kooman

Prettig geholpen, zowel bij aankoop van een Vespa als de servicebeurten. Vriendelijke jongens.
Thijs Zijdel

Diverse zeer slechte ervaringen met dit bedrijf
Nils Mulder

Prima ervaring. Snelle service. Snelle levering en volgens de afspraken.
Op het laatste moment vroeg ik de scooter een dag eerder op te halen en ook dat was geen probleem. Prima zaak!
Henk Hogervorst

Slechte ervaring :( Kom er noooooit meer, wegens grote mond aan de telefoon en absurd hoge prijzen. Scooter afhalen door hun berekenen ze € 33,00 voor een afstand van 2,5 km! De vorige keer heb ik een nieuwe uitlaat laten plaatsen en hebben ze de scooter niet opnieuw afgesteld en naar aanleiding van dit euvel was ik nu weer € 171,40 kwijt voor het afstellen en plaatsen van een zgn nieuwe v-snaar, het viel volgens hun niet onder de garantie bepalingen. Na het laatste telefonisch onderhoud vroegen ze wat mij mankeerde en ik hoefde na het afhalen van de scooter niet meer terug te komen... alsof ik dit al wilde hahaha.
Jordy's Garage

Langs geweest voor een bougie voor mijn moter quad. Eentje gekocht voor 7,50 met het verhaal dat die wel zou passen en ik hem kon ruilen als dat niet zo was. Nu 14 dagen later kom ik terug met het probleem dat die niet past en mag ik hem niet ruilen met als reden:

"Na 8 dagen gaat het uit ons systeem"

Wat is de moeite om het er even in te zetten of gewoon te ruilen, al helemaal als mij verteld word dat ik hem zou kunnen ruilen.
Daniël Slegt

Prutsers
Erik Soest van

Wij hebben de Vespa gts 300 in 2013 nieuw gekocht bij van Nieuwkerk. We zijn zeer tevreden. Kleine reparaties doen ze onmiddellijk. Groot onderhoud op afspraak.
linda van der Laan

Pirma service, snel en vriendelijk
Joel Ruhe

Mijn brommer heeft hier ter reparatie 1.5 maand gestaan. Nooit heeft Van Nieuwkerk mij op de hoogte gebracht van de status. Altijd zelf moeten bellen. Enorm slechte service zowel in de winkel als aan de telefoon. Uiteindelijk na heel veel moeilijkheden de brommer ongerepareerd kunnen ophalen en naar een motorzaak in Mijdrecht gebracht. Hij was 2 dagen later gerepareerd. Ga NIET naar Van Nieuwkerk.
Robin Bril

-
Nicole Kool

Pas op!
Ze nemen een loopje met de prijzen.
Berekenen astronomisch hoge prijs voor een reparatie en wanneer je deze dan niet wilt laten uitvoeren presenteren ze ineens een rekening voor borging ad €36.50 waar ze nooit eerder over gesproken hebben. Deze kosten worden ook nergens vermeld op de website.

Laat een beoordeling achter voor van Nieuwkerk Scooters


Nuttige Links