Home > Scooterwinkel in Aalsmeer, Noord-Holland > DEBO Scooters Beoordeling

DEBO Scooters

Scooterwinkel in Aalsmeer, Noord-Holland
+31203375489
Beoordelingen: 55 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
27
Goed
12
Gemiddeld
2
Slecht
1
Akelig
13
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
dinsdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
maandag 09:00-18:00
vrijdag 08:00-18:00
woensdag 08:00-18:00
zaterdag 10:00-17:00
zondag Gesloten

Schinkeldijkje 10, 1432 CE Aalsmeer, Nederland

Beoordelingen

after shave

Ongelovelijk als.ik min sterren kon geven deed ik het nadat mijn zus jaren lang hier haar scooter bracht die altijd weer stuk ging heeft ze een ander gekocht 2 de hands peugeot kisbee debo adviseerde al meteen nieuwe banden volgens hun waren deze zacht 200.euro verder na 1 maand voorband zacht kan gebeuren dacht ik nog mischien propje.erin maar.nee het ventiel was uitgedroogd kosten 19.euro na deze reparatie.is het voorwiel los geweest en bleek doodleuk opeens de voorrem niet.meer te werken volgens hun moest de.remvloeistof vervangen worden kosten 35 euro beste mensen deze club is.aleen uit op geld en geeft dus.niets om hun klanten en veiligheid want wie stuurt nou een meisie de.weg op zonder rem ik.was.ook.zeer boos in de winkel nooit en dan ook nooit meer debo ik zou ten alle.tijden j en d scooters of.motoport aanraden die hebben.wel.service en het beste voor met hun klanten schandalig debo!!!
Davey van der Wal

Goede service
Goede prijs
Gister scooter gekocht ben helemaal blij met die service DEBO Thanks
Eric Bruijn

Grootste Oplichters die er zijn, wees gewaarschuwd, vragen de Hoofdprijs voor alles, maar bij reparatie lichten ze je op, geen één behoorlijke monteur.
PRUTSERS, Wees gewaarschuwd.
Sen de k

Goede prijzen mooie service
Robert Van Leeuwen

Oprichters! Volgens mij gebruiken ze hier ook 2ehands onderdelen om je scooter te repareren want alles is weer binnen no time stuk. Service is ook belabberd slecht. Voor mij NOOIT MEER DEBO. De groeten.
Kim Verheggen

Geweldige service en hele aardige mensen
Paulien Woudstra

Zeer vlot en goed.
Alessandro Raineri

Goede service en recht door zee: Als iets niet vervangen hoeft te worden bij een beurt dan zeggen ze dat ook eerlijk.
paul steigerhout

Scooter na aanrijding hierheen gebracht. Daar schade expert laten komen. 995 eu schade en verzekerings technisch total loss... door opkoper voor 285 eu overgenomen. Debo is dus bemiddelaar geweest en hebben dus niet gerepareerd. Wel tevreden over hun actie (aardig!), maar niet met het verzekerings resultaat.
Inge van der Bijl

Mooie winkel, erg vriendelijk en vakkundig personeel.
Meijer M

Goede service!
Els Brunt

Goede en vriendelijke uitleg
Claudia Bijlsma

Top zaak voor scooters en alle benodigdheden..
Ronald De Ridder

Goede service
Jaylynn June

Stelletje oplichters. Je koopt een pakket voor een scooter wat bestaat uit 4 onderdelen en er wordt maar 1 onderdeel geplaatst. Betaal je dan wel 150 euro voor. IK RAAD DEZE TENT ABSOLUUT AF.
Nico van Nijendaal

Viel wat tegen niet gevonden wat ik zocht maar wel prima geholpen
Mitchell A

Ongeveer 7 jaar klant geweest bij deze scooterzaak. Tot op kort nooit slechte service gehad. Na de laatste grote beurt, paar maanden terug van 350 euro, ging mijn scooter 10km/h langzamer en reed aanzienlijk slechter. Na deze 2 keer terug gebracht te hebben rijdt de scooter nog steeds aanzienlijk slechter en is er, om een of andere reden, nog steeds veel vermogen weg.
Noordermeer Ivar

Goede shop, vriendelijk, profisioneel en hopelijk een goede prijs
Mark Holst

Super behulpzaam met mijn Niu scooter
JH L

afzetters.
Verkeerde en gebruikte accu verkocht.
Je kan de accu niet eens terugbrengen.
De verkoper heeft niet bijna geen verstand van de scooters.
Online kost dezelfde accu niet eens €25.- maar bij hun €45.-
Echt een afrader. afzetters.
Niet gaan! mensen.
wim winter

Goede service
Angelo Bleijkerveldt (Sneaky)

Ik was al gewaarschuwd voor deze ondernemer echter heb ik het aan de lijve zelf ondervonden. Nadat ik verteld had dat ik met pech stond kon ik €12,- betalenvoor 2 stukjes brandstofslang van €3,- Max per stuk. Nooit meer kom ik daar. Schofterig duur
Valentijn Fase

Prima medewerkers
Lucas IJland

Goede scooterzaak hele goede service banden gewisseld terwijl ik wachtte
Niels Bos

Voor reparatie keurig prijsopgave ontvangen. Goede communicatie over de voortgang.
ingrid brink

Hele goede zaak, goede service
Duco Vos

Slecht service, ik had mijn vraag nog niet gesteld of er werd al gezecht dat doen we niet wand het is Chinees terwel het Italiaans is kortom ik ben niks opgeschoten en moet maar iemand anders zoeken wand ik wou wat vragen wat niet eens kon!!!! Zeker geen aanrader
Irma Wedden

Altijd wordt ik prettig geholpen niets is te veel voor de hard werken de mannen ze komen je scooter thuis ophalen.
Ryan Saheblal

Niet al te beste service tot slecht.

Scooter daar laten maken, onderdelen moesten vervangen worden et cetera. Als klant is het vaak toch fijn om een indicatie te krijgen van de kosten, helemaal in dit soort branches. Kreeg constant een verhoging omdat ze iets over het hoofd hadden gezien, tot tweemaal. Wat uiteindelijk weer paar honderd euro moest kosten.

Einde van de rit heb ik +/- €350 euro betaald inclusief een scooter die nog steeds kapot was. Heb wel eens betere deals meegemaakt.

Scooter naar een andere zaak gebracht en die hebben een foute montage geconstateerd van een paar pinnen. Hierdoor is de scooter ongebruikelijk veel olie gaan gebruiken en zijn meerdere onderdelen kapot gegaan.

Debo Scooters kon mij helaas niet helpen want de scooter stond niet in hun garage en het zou kunnen dat ik of de andere partij wellicht zelf met de pinnen had geknoeid. Meedenken of elkaar tegemoet komen was ook geen optie.

Ik respecteer iedereen zijn business en bron van inkomsten maar een goede service van vak professionele specialisten ga je hier niet vinden!
Carolina B

Door een onfortuinlijk ongeval is de scooter van onze dochter tijdens een testrit beschadigd. Debo heeft hier heel goed op gereageerd en haar een goede 'nieuwe' scooter gegeven. De service en communicatie waren zeer prettig en adequaat.
lolsxd2011

Veel te duur, vragen 100€ voor en reparatie van 20 min, die uietindelijk niks heeft opgelevert, het enigste goede is dat het aardige mensen zijn en een ophaalservice bieden, maar dat is het. Laatste keer dat ik hier geweest ben.
Roozel Aveen

Hier moet je een scooter kopen. Zeer vertrouwd adres.
Mees Leinders

Rekenen al xtra kosten voor een moertje om draaien. Lichten je onwijs op.
Leo Coops

Krijgt altijd een kosten plaatje. En over die kosten gaan ze niet. Als er extra kosten bij komen bellen ze eerst. Geweldige groep monteurs.
Robert Biesterveld

Scooter zaak met goede service
Nicolás van Boxtel

Betrokken management. Degelijke service
timothy Koolmoes

Juiste prijs goede service
Sjef van de Keer

Leuke scooterwinkel met relaxte sfeer. Je kunt rustig rondkijken zonder commercieel opgejaagd te worden. Medewerkers zijn erg betrokken bij de producten, een gezonde combinatie van liefhebberij en werk. Ik denk dan ook dat de eerste scooter voor mijn dochter bij dit bedrijf gekocht gaat worden.
Ashkan Hosseini

Waardeloze, klantonvriendelijke plek waar ze meer dan blij zijn je van je geld af te troffelen. Simpelweg 4 moeren aanschroeven (wat niet eens meer dan 5 minuten duurt), vroegen ze zo'n 19 euro voor! En hiermee was de olielekkage van mijn kymco niet eens verholpen! En dan ook nog eens lef hebben om 12 euro extra te vragen voor de prijsopgave. Ik kom hier nooit meer
R&R

Vriendelijk en hartelijk personeel.
Marco Verkuijl

Aardige mensen. Prijsopgave vooraf en netjes afgehandeld.
Nico Holanda

The place to be for price/quality scooter purchases and maintenance.
Basilios Vd Bliek

De scooter voor een keuring, onderhoud en begrenzing van snelheid door DEBO. Volgens de bon en mondelinge overdracht: Een nieuwe spiegel geplaatst omdat de oude te veel beweegt en van positie verandert. Een nieuwe achterband omdat de achterband lek was en de band aan vervanging toe was. Ook is er een rem hendel vervangen en nog andere kleinere onderdelen. Bij elkaar is er een service geleverd voor 180 euro. Dan verwacht ik een scooter punt gaaf voor keuring. Vanwege de WOK melding is er niet gereden op de scooter tot de keuring plaats zou vinden.

Onderweg naar de keuring van het rdw blijkt de nieuwe achterband lek te zijn en de nieuwe spiegel alsnog los te gaan. Bij het bevestigen van de nieuwe spiegel is de beverstigings bout klaarblijkelijk lam gedraaid. Voorheen zat het probleem in het draaikogeltje van de spiegel zelf. eigenaardig aangezien juist de onderdelen vervangen zijn om deze redenen.

DEBO heeft telefonisch contact opgenomen i.v.m. de recensie. Er wordt verteld dat er allerlei oorzaken kunnen zijn wat het maakt dat een band lek raakt. Daarom vind hij de orginele recentie niet op z'n plaats. Het kan tenslotte een spijker zijn wat de band lek heeft gemaakt aldus DEBO. Dat het ventiel 1 keer is vervangen tegen kosten. De tweede keer is het ventiel kosteloos vervangen. De daaropvolgende keer was het vervangen van de band. DEBO heeft aangegeven dat ze het een vervelende situatie vinden en graag naar de scooter willen kijken. Dat Debo telefonisch contact op neemt wordt erg gewaardeerd. Het zou fijn zijn als de band na de vierde reparatie niet lekt. Ook dat de spiegel wordt gemaakt en functioneert naar behoren zoals dit ook was afgesproken. DEBO kan echter niet garanderen dat zij de reparatie kosteloos uit voeren.

Mijn vriendin is op 8-8-2017 door Jeffrey geholpen aan de spiegel en het achterwiel. Ventiel is opnieuw vervangen. Band is uitvoerig onderzocht, schroefdraad van spiegel is uitgeboord en vast gezet. Dit alles kosteloos. Ze vond het erg fijn dat men haar serieus neemt. Naar service ook recensie aangepast.
Basilios vd Bliek

De scooter voor een keuring, onderhoud en begrenzing van snelheid door DEBO. Volgens de bon en mondelinge overdracht: Een nieuwe spiegel geplaatst omdat de oude te veel beweegt en van positie verandert. Een nieuwe achterband omdat de achterband lek was en de band aan vervanging toe was. Ook is er een rem hendel vervangen en nog andere kleinere onderdelen. Bij elkaar is er een service geleverd voor 180 euro. Dan verwacht ik een scooter punt gaaf voor keuring. Vanwege de WOK melding is er niet gereden op de scooter tot de keuring plaats zou vinden.

Onderweg naar de keuring van het rdw blijkt de nieuwe achterband lek te zijn en de nieuwe spiegel alsnog los te gaan. Bij het bevestigen van de nieuwe spiegel is de beverstigings bout klaarblijkelijk lam gedraaid. Voorheen zat het probleem in het draaikogeltje van de spiegel zelf. eigenaardig aangezien juist de onderdelen vervangen zijn om deze redenen.

DEBO heeft telefonisch contact opgenomen i.v.m. de recensie. Er wordt verteld dat er allerlei oorzaken kunnen zijn wat het maakt dat een band lek raakt. Daarom vind hij de orginele recentie niet op z'n plaats. Het kan tenslotte een spijker zijn wat de band lek heeft gemaakt aldus DEBO. Dat het ventiel 1 keer is vervangen tegen kosten. De tweede keer is het ventiel kosteloos vervangen. De daaropvolgende keer was het vervangen van de band. DEBO heeft aangegeven dat ze het een vervelende situatie vinden en graag naar de scooter willen kijken. Dat Debo telefonisch contact op neemt wordt erg gewaardeerd. Het zou fijn zijn als de band na de vierde reparatie niet lekt. Ook dat de spiegel wordt gemaakt en functioneert naar behoren zoals dit ook was afgesproken. DEBO kan echter niet garanderen dat zij de reparatie kosteloos uit voeren.

Mijn vriendin is op 8-8-2017 door Jeffrey geholpen aan de spiegel en het achterwiel. Ventiel is opnieuw vervangen. Band is uitvoerig onderzocht, schroefdraad van spiegel is uitgeboord en vast gezet. Dit alles kosteloos. Ze vond het erg fijn dat men haar serieus neemt. Naar service ook recensie aangepast.
Sara la Mygale

great service! good prices. I'm driving all the way from Amsterdam Zuidoost because this is the only garage where I take my scooter because I really trust them.
Richard Roovers

ik ben nu ruim 6 jaar klant van Debo. op gebied van scooter leveren is het echt een topzaak. had mijn eerste vier jaar een piaggio fly en rijd nu bijna 1 jaar een People S. Ben heel tevreden.
Op onderhoud ben ik wel minder enthousiast. Dat ligt helaas echt aan de monteur aldaar. Ik ben als de dood als er weer een nieuw iemand of iemand die niet zo ervaren is sleutelt aan mijn scooter. na een onderhoudsbeurt loopt hij vaak minder goed. terwijl de prijs toch behoorlijk is op onderhoud. Ik vind prijs kwaliteitverhouding onder de maat. Betaal graag genoeg, klinkt gek, voor goede service heb ik geen probleem mee te betalen.

Overigens werken er ook echt toppers daarzo, maar ja die kunnen niet altijd je scooter doen he..
Peter Leeuw

Top service. Top openingstijden.
Kevin Luijken

In december hier mijn scooter gekocht bleek dat de scooter verkocht was met een lekke band krijg je te horen dat banden niet binnen de garantie valen.

2 maanden later krijg ik een aanrijding laat ik Debo mijn scooter ophalen vraag ik daar wat een schade rapport kost, wordt er mij verteld dat dit €17,50 bedraagt en wanneer ik de scooter wil ophalen na het schaderapport wordt mij ineens verteld dat het schade rapport 10% van het schade bedrag kost dus van €17,50 naar €83,40

Verder aardig personeel maar er wordt niet goed gecommuniceerd naar mijn ogen.
Niels Zevenhoven

Goede service
Robin Bril

top bedrijf! ,
Bekijk ook hun social media!
Thijs Zijdel

Na mijn eerste ongeluk direct naar debo gegaan.

Werd heel deskundig geholpen en schade taxatie en afhandeling met de schade expert verliep ook heel soepel.

Binnen 2 weken (zoals afgesproken) was de hele scooter opnieuw gespoten, uitgedeukt en alle kapotte onderdelen vervangen!

En in de tussentijd ook nog eens 2 weken op een leen scooter kunnen rond rijden.

Top service, top jongens en een top zaak!
Hendrik Koppelman

Na veel gezeik bij een andere scooter zaak in de omgeving.
Zijn wij gelukkig uitgekomen bij Debo!

Niks op deze jongens aan te merken, klant vriendelijk, uitstekende service en als er problemen zijn lossen ze het tenminste op.
Jeroen Kneppers

Goede service. Vriendelijk personeel
Tobie Bent

Always good service
Astrid k

mijn zoon heeft een uitlaat gekocht die niet blijkt te passen. nu willen ze geen geld terug geven. vekoop m maar op marktplaats zeggen ze. ik koop er niets meer en raad jullie aan dit ook niet te doen. wat een slechte service. de uitlaat is splinternieuw in de doos en kan door hun gewoon weer verkocht worden.

Laat een beoordeling achter voor DEBO Scooters


Nuttige Links