Home > Fietsenwinkel in Diemen, Noord-Holland > Robert Harms Tweewielers Beoordeling

Robert Harms Tweewielers

Fietsenwinkel in Diemen, Noord-Holland
+31204160145
Beoordelingen: 29 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
12
Goed
4
Gemiddeld
0
Slecht
3
Akelig
10
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag 09:00-18:00
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Kruidenhof 14, 1112 PS Diemen, Nederland

Beoordelingen

Omar Ahmed García Pérez

Excellent service! I’m an expat and my Dutch language knowledge is limited but the store personal has been very patient and proactive.

They’re the only bike shop allowed to conduct repairs in Velo de Ville bikes in Amsterdam and I have to ride 45 mins to visit them but, I every time I need to pay a visit, the customer experience compensates the long ride.
d li

Super nice experience, I had a emergency to use my bike, tried two different shops, Robert here is not only fixed very fast but also half of the price of the other shop.
Thank you so much Robert.
Highly recommended, only he rarely picked up the phone , so you just need to go to the door .
Sarit Reznik

Vol met fietstypes, allemaal reserveonderdelen, hele aardige mensen
Danny tge

Woekerprijzen, achteraf krijg je een absurde rekening. Blijf hier weg!

Crazy prices, afterwards you get an absurd bill. Stay away from this place!
Rob

Communucatie heel slecht.
Er werd gezegd op de dag dat ik de fiets bracht, u wordt vandaag gebeld wanneer hij klaar is.
Na drie niks gehoord dus heb ik zelf maar gebeld en ze zeiden er moest een cassettehouder besteld worden en dan zouden ze verder gaan. Ik heb toen zelf om een leenfiets gevraagd, terwijl je ook zou kunnen verwachten dat hun dat zelf aan zouden bieden toen het langer duurde. Eigenlijk heb ik door hun laksheid en omdat het zo lang duurde een week op die leenfiets moeten rijden terwijl die maar 3 versnellingen heeft. Ik ben 60 jaar en moet 8 kilometer heen en acht kilometer terug naar mijn werk en heb pijn aan mijn knie gekregen van die fiets.
Uiteindelijk wordt ik na 11 dagen gebeld dat er iets stuk is aan de achternaaf van mijn fiets en dat dat een dure reparatie zou zijn. Wat mij stoort is dat er eerst gezegd wordt hij is vandaag klaar toen ik de fiets kwam brengen en dat het uiteindelijk 11 dagen heeft geduurd waarna ze tot de conclusie kwamen dat er iets stuk was aan die achternaaf.
Het is een zaak en dat hadden ze ook binnen een paar dagen kunnen weten als ze eerder aan de fiets hadden gesleuteld.
Na die derde dag waarin ik langs ben gegaan tot en met de elfde dag heeft niemand gebeld van hoe of wat, als dingen zo lang duren dan moet je gewoon een keer bellen en mensen op de hoogte houden.
Het feit dat ik zelf heb moeten bellen na die drie dagen, terwijl hun hadden beweerd dat het in dezelfde dag klaar zou zijn waarin ik niks hoorde en moet vragen hoe of wat zegt eigenlijk genoeg over die rotzooi bij hun. Je wordt eigenlijk een beetje aan je lot overgelaten.

Het is een zaak en als het druk is dan moet je niet al het werk aannemen en mij elf dagen laten wachten.
Zorg dat je hier nooit komt en zoek een andere zaak die wel snel werkt en waar ze wel communiceren met de klanten en niet zo onverschillig zijn.
A Köhnen

Lomp te woord gestaan. Ik kom hier niet meer.
Isenenen tehendesht

Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht met eigenlijk een veel te hoog frame. De volgende dag ging ik terug omdat ik toch een lager frame wilde en ik met kinderstoel niet op de fiets kwam maar hij wilde hem niet omruilen. Ik zit nu met een nieuwe fiets die ik niet kan gebruiken, echt om te janken. Koop hier geen fiets, je krijgt geen goed advies en de service ontbreekt nagenoeg.
Fariez Karundeng

Vriendelijke en aardige man
Michiel de Bruijn

Reparatie (versnelling en spaken achterwiel) zelfde dag klaar, prima uitgevoerd en voor een redelijke prijs
David Bosma

Uitstekende service tegen een redelijke prijs.
Dean Haberland

Worst bike shop i’ve ever seen. Charging 136eu for a set of new spokes
Dilyana Vlaeva

Very slow, promising to fix the bike in 1 day. I returned in 2 days the bike was still not fixed with the words maybe i will fix it today in the afternoon or tomorrow... The worse customer service.
Steve Travers

Superb service, honest, work done very quickly, good advice, reasonable rates, not a rip off.
Edith Calis

Prima service!!
Rob van Wijngaarden

Wij zijn hier sinds 2008 klant en hebben hier inmiddels al drie paar fietsen gekocht waarvan de laatste vier elektrische trapondersteuning bieden, ooit begonnen met een Gazelle vervolgens Trenergy en nu toch maar weer een Gazelle.
In deze winkel hebben ze bijna geen Gazelle staan dus zijn wij naar het filiaal in Huizen gereden en kregen daar ook prima advies waar een behoorlijke tijd aan werd gespendeerd, niets is hun te veel want service & klantvriendelijkheid staat hier bovenaan.
sam slagboom

Vanochtend nieuwe trappers gekocht voor mijn racefiets en prima advies gekregen. Ik werd er ook nog even aan herinnert dat de schroefdraden verschillen tussen links en rechts, keurig. Al met al een leuke zaak waar ik zeker vaker zal komen!
Michael Kangin

Quick, quality repair.
Rob Prive

Niks mis mee.
Elly van Schaagen

We laten onze fietsen hier al jaren naar volle tevredenheid onderhouden. Servicegericht en redelijke prijzen. Zelfs mijn oude Gazelle uit 1978 wordt met onderdelen uit ‘de oude doos’ aan de gang gehouden. Prima zaak!
J. R.

Rental bikes are in a very condition
jordy delver

Slechte service. Het is dat ik mijn kind een fiets had beloofd die hier op voorraad was anders was ik gewoon weer weg gegaan. Kom hier nooit meer.
Jesse Tros

De wat vollere meneer achter is liever lui dan moe.
PersianDutch

Kind staff
Ingrid

Aardige, behulpzame mensen. Zowel via de telefoon als in de winkel. Niet duur en goede kwaliteit. Hier geslaagd voor het ouderwetse dames rokzadel zonder die stomme gelvulling.
Arwin Plakke

Koop geen fiets daar.bij niet goed krijgen mensen hun geld niet truch.hoop drijgenmenten
Alexander Scott

Neither cheap nor expensive and gets the job done in a good amount of time. Solid 4 stars
BEV Fan

I needed a screw to be opened and didn't have the tool. Told me to leave it there and come back the next day. Just one screw! I don't know how long it would take for a complex reparation. Months?
Onitcha Ramautarsing

Mooie fiets gekocht. Servicegerichtheid laag. Ik krijg het gevoel dat ze me geen service willen verlenen. Na een paar stroeve gesprekken heb ik een andere fietsenmaker gevonden.
R L

Not a great range of bikes or too many decent quality bikes. But very handy for picking up accessories and security chains.

Laat een beoordeling achter voor Robert Harms Tweewielers


Nuttige Links