Home > Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland > BVD Tweewielers BV Beoordeling

BVD Tweewielers BV

Fietsenwinkel in Amsterdam, Noord-Holland
+31206928166
Beoordelingen: 24 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
13
Goed
4
Gemiddeld
1
Slecht
1
Akelig
5
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
maandag 08:00-18:00
vrijdag 08:00-18:00
woensdag 08:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Linnaeusparkweg 142, 1098 EL Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Maria Speermalie

Goede fietsenmaker, goede service, fiets wordt snel en vakkundig gerepareerd. Komen afspraken na. Kan vrijwel altijd gelijk terecht en
de reparatie is snel. Vriendelijk personeel. Luisteren ook echt naar je.
Een verdiende pluim voor deze fietsenmakers.
Robert Huddlestone Phillips

I've been a customer for 12 years to both stores in the Oost. I've always received fantastic service, and even though i've moved to Ijburg, I will still only buy and service my bikes with this team. They are kind, considered, and empathise with my needs. Strongly recommended.
rob de boer

Prachtige zaak en deskundig personeel. Al jaren mijn vaste fietsenmaker.
Chickies Uit 020

Super vriendelijk en je wordt niet belazerd. Al is het niet de dichtstbijzijnde fietsenmaker in mijn buurt, toch ga ik het liefst hierheen.
Frank Goossens

Super service. Vriendelijk geholpen
Annelies van der Oord

Deskundig, snel en klantvriendelijk.
Anthony Deutsch

The worst service I have ever had at a bike shop (and I have been to a few!). Unfriendly and overpriced. This owner is clearly interested in one thing: a fast buck. Stay away if at all possible.
Sophia Christina

Helpful and kind people! Always do a good quality job
John

Prima service.favoriete fietsenmaker !
Mathijs Dijkstra

Slechte service, ze hebben mij echt geholpen met wat ik dacht dat het probleem was en dat hebben ze opgelost. Maar het probleem bleek veel groter te zijn en nu is mijn fiets er nog slechter aan toe door hun minimalisitische oplossing.
Cathy Wellner

Voor de snelle,goede reparatie van mijn e-bike ende vriendelijke behandeling.zo kon ik vandaag nog een rondje Gein fietsen
Pepijn

2x hier geweest om mijn band te repareren, na de 1e keer plakken kwam ik terug omdat hij niet goed geplakt was. Vervelend maar 1x een foutje moet kunnen, maar na de 2e keer was hij nog steeds een uur later weer lek. Superhandig als je net ver genoeg woont dat je niet met je fiets terug kan lopen.
10 euro aan poep uitgegeven
mooie vrouw

Super geholpen met mijn ' oude' batavus e-bike. Veel minder kosten dan ik dacht, dus ben heeel blij! Fiets 2de hands gekocht en er bleek toch niet zo goed te zijn als verkoper had gemeld. Helemaal nagekeken, en nu fiets hij als een zonnetje.
Wendela de Beaufort

Altijd snelle service, zeer vriendelijk en behulpzaam.
D. de Wit

BVD Tweewielers Oost is mijn vaste fietsenmaker. De reparaties zijn snel en de prijzen zijn goed. Het personeel is deskundig en denkt graag mee.
Partner Pete

Wat een topservice! slot ging niet meer open. BVD is langsgekomen, slot opengesplepen en nieuw slot komen brengen op mijn werk! Klant voor het leven!!!
Daniel Aaslund

Goed en hard werk collega's werk daar
Corine Jacobs

Langsgeweest voor het aanspannen van mijn fietsketting. Het werd dezelfde dag nog gerepareerd en het kostte me €9,95. Aardige mensen, prima service.
Amy Mulyani

Ik word hier altijd prima geholpen.
Faizel Jakobus

Vandaag langs geweest voor een simpele reparatie, de ketting van mijn fiets viel er elke keer vanaf. De achter velg moest slecht alleen even naar achter getrokken worden en dan was dit euvel verholpen.
Met deze kennis heb ik de 'monteur' op de hoogte gebracht, er werd een hoop onzin verkocht zoals dat de fiets moet worden nagekeken, afstellen, olie etc.. Totale koste: 13,50 voor een inspanning wat nog geen eens 2 min werk is. Vervolgens ook nog het argument gekregen 'Ga jij mij nou vertellen hoe je de fiets moet repareren?'. Helaas kan je mij als technicus niet in de maling nemen met dit soort fratsen ;-)

P.S. Ook zou ik wat investeren in wat cursussen gesprekstechnieken naar klanten toe.
Storm van Eersel

Ben hier nooit weggegaan met een goed gerepareerde fiets, moest altijd naar een andere fietsenmaker om het echt te laten repareren. Enige voordeel is de gratis luchtslang om je banden op te pompen
Dimitrios Kanellopoulos

Very helpful people
Jitske Naberman

Aardige mensen. Fiets verschillende keren gebracht. Altijd goed nagekeken.
Joe mathis

Vermijd deze fietsenmaker. Breng je je fiets daarheen voor een simpele operatie (bijv. nieuwe ketting), merk je dagen later dat er OPEENS allemaal andere dingen kapot zijn. Dit is al de tweede keer. Geen toeval.

Laat een beoordeling achter voor BVD Tweewielers BV


Nuttige Links