Rummieclub

Business To Business-Service in Diemen, Noord-Holland
+31638042564
Beoordelingen: 4 | Over het algemeen oordeel: Uitstekend
Excellect
4
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
0
1 image 2 image 3 image
dinsdag 09:00-17:30
donderdag 09:00-17:30
maandag 09:00-17:30
vrijdag 09:00-17:30
woensdag 09:00-17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Venserweg 21R, 1112 AR Diemen, Nederland

Beoordelingen

Leroy Soumokil

Super rums met allebei funky en eigen karakter smaak! Judith de master distiller en eigenaar is ontzettend kenniskundig in de wereld van Rum!
Maar vooral ook heel gezellig om me te kletsen!
Maaike R

Vandaag in mijn tuintje genoten van de Bitter Truth. Hemels! Geweldig plan om cocktails te bezorgen, Rummieclub!
Jeroen Lappenschaar

Leuk aangekleed en Judith en Martijn vertellen super enthousiast over hun passie.
annika van tent

De Rummieclub bar was een groot succes op het feest. Ze kunnen je alles vertellen over rum en daarnaast de lekkerste cocktails maken.

Recente opmerkingen over andere plaatsen in de buurt van Rummieclub

Ik heb onlangs een side by side koelkast gekocht voor mijn appartement. Tijdens de levering bleek een schakelplaat gebroken te zijn en was er een flinke klap geweest. De pas geschilderde keukenmuur was geschaafd en op één plek was de verf er helemaal afgeschraapt. Ik ging naar de winkel en sprak met de manager Mike op zondag 1 juli. Ik liet hem 3 foto's van de schade zien. Hij zei dat de bezorgdienst contact met mij zou opnemen. (Interessant in hun advertentie is dat Good Deal zegt dat ze hun eigen bezorgers hebben) Op donderdag 5 juli nam ik contact op met de winkel omdat ik door niemand was benaderd. Mike was op zijn vrije dag en ik werd doorverbonden met Sal de eigenaar. Sal verzekerde me dat Jamie van het leveringsbedrijf me meteen zou bellen. Op vrijdag 6 juli om 14.00 uur reed ik naar de winkel omdat ik 6 dagen later nog steeds geen contact had gehad. Mike was aan het werk en belde Jamie die niets wist van mijn klacht over de schade. Ik was woedend en vond dat ik 5 dagen lang lippendienst had bewezen en zei tegen Mike dat Good Deal zijn verantwoordelijkheid moest nemen voor de kosten van de reparatie en moest stoppen met de zwarte piet door te schuiven. Ik had de tijd genomen om twee keer naar de winkel te rijden voor dit probleem en nog steeds werd er niets gedaan. Ik heb Good Deal voor het apparaat betaald, inclusief levering en verwijdering van de oude apparaten. Na dit bezoek is er nog steeds geen oplossing. Ik zou iedereen die zaken doet met dit bedrijf willen waarschuwen, want ze bieden geen klanttevredenheid of service na de verkoop. Ironisch genoeg ging ik tijdens mijn eerste bezoek een vaatwasser en een magnetron kopen. Door het gebrek aan service ging ik de straat uit naar Bill Smith, waar ze zich naar achteren bogen om een verkoop te doen en de volgende dag leverden en installeerden. Het leveringsteam onder leiding van Mark deed uitstekend werk en was uiterst voorzichtig om ervoor te zorgen dat er geen schade optrad en alles werkte zoals ontworpen. Het was een zeer aangename ervaring.
Je beste gok is om online te bestellen of naar een andere winkel te gaan. Altijd een lange rij en hun stoep service is het ergste. Zij trekken u in met 20% korting stoeprand pick-up dan op pick-up laat u wachten 30 minuten op de parkeerplaats-een andere 10 minuten wachten aan de telefoon om uit te vinden waar de bestelling is. Toen ik belde voor krediet was de vertegenwoordiger van de winkel erg onbeleefd.

Laat een beoordeling achter voor Rummieclub


Nuttige Links