Home > Toyota-dealer in Amsterdam, Noord-Holland > Toyota Louwman Amsterdam Beoordeling

Toyota Louwman Amsterdam

Toyota-Dealer in Amsterdam, Noord-Holland
+31205650610
Beoordelingen: 85 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
56
Goed
9
Gemiddeld
4
Slecht
6
Akelig
10
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
dinsdag 08:00-18:00
donderdag 08:00-18:00
maandag 08:00-18:00
vrijdag 08:00-18:00
woensdag 08:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Keienbergweg 64, 1101 GC Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Sonja Van Dongen

Altijd prettig geholpen door kundig personeel.
Martijn Regtien

Gezellige proefrit gehad bij Sander. Duidelijk en netjes volgens afspraak geregeld voor de YarisCross hybride.
Robin S

De inkoop van mijn auto is netjes afgehandeld, binnen 5 werkdagen is het geld overgemaakt en ter plekke de auto gevrijwaard.
Oftewel helemaal top!

Voor de aankoop van de volgende auto, kom ik zeker weer kijken!
esther Krikken

Koop hier nooit je auto, hier een aantal punten waarom niet:
- ze beloven dingen die ze niet nakomen
- laten je 2 uur wachten als je een "nieuwe" auto komt ophalen
- zeggen dingen gedaan te hebben, terwijl dit niet waar is (de verkoper liegt gewoon)
- zijn super slecht in hun communicatie
- handelen zaken slecht af

Zo kunnen we nog wel even door gaan. Louman Amsterdam Zuidoost, jullie kunnen nog wel een cursus krijgen hoe met de klant om te gaan!

Op de foto zie je een brief die we ontvangen hebben van Toyota, specifiek hebben wij hierom gevraagd of dat gedaan was. Nu een x aantal maanden later krijgen we een brief, dat dit nog steeds niet gedaan is!

Gelukkig is er nog geen brand ontstaan, maar wat als.... echt waar voor de verkoper hebben wij geen goed woord. (We zullen zijn naam niet noemen, maar mag hopen dat ze hem ontslaan)
Massoud Mohammadi

Prettig om zaken te doen met Sander Feekman bij louwman amsterdam!
Akhil Bhardwaj

Sells first hand and used cars.
Sonja Vetter-Samuels

Een goede garage, ook om occasions te kopen.
Noobwannabe Noobwannabe

Really friendly and knowledgabe staff, thanks !!
Janny Korendijk

Goede service vriendelijk.
Kevin Muller

Een dealer die zijn vak verstaat, geweldige service en vakbekwaam personeel! Als fleetmanager al enige jaren ervaring met deze vestiging en enkel ronduit positieve ervaringen! Service adviseur Mildred is het boegbeeld als het gaat om persoonlijk contact, vriendelijkheid en het denken in oplossingen. Een fijngeslepen diamant!
Dualeh JR

Top! Good customer service, my enquiry went smooth and I was very happy about it.
Thanks to Sander 5star !
Simon Van Straten!

Een betere auto dealer ken ik niet, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er al tien talle jaren voor onderhoud en aankoop van mijn Prius.
Katja Splinter

Ik ben echt super fijn geholpen met de aankoop van mijn auto en alles wat daar bij komt kijken!! Te danken aan verkoopadviseur Kevin Kortekaas.
Dhieradj Dhanikasing

Kevin korte kaas heeft mij geholpen , echt een topper.
pieta sneller

Even wil ik een compliment geven aan Louwman voor de uitmuntende service!
In het oog springend is uw medewerkster Laetitia .
Vakkundig en een buitengewone aanwinst voor de Louwman!
Wil Walbeek

Heel fijn geholpen door Kevin Kortekaas we waren even binnen voor een vraag over de trekhaak en het is uiteindelijk een toyota C-HR geworden door zijn goede en vrijblijvende uitleg.
André Best

Niet mijn favoriete garage.
Marja Beijer

Een proefrit gemaakt in een Toyota C-HR.
We zijn prima geholpen door Kevin Kortekaas,
die naar ons luisterde tijdens de onderhandelingen. Voor beide partijen een fijne afhandeling van zaken! Ook bij het ophalen van de auto, weer een prima ontvangst met uitleg over de auto.
Kevin Kortekaas dankjewel alle vertrouwen in jou en het bedrijf!!
R.E Bruinsma

Goed ontvangen nooit terug gebeld
Erika Grootkerk

GOEDE SERVICE BIJ HET AANSCHAFFEN VAN DE AUTO EN TOP GEHOLPEN DOOR VERKOPER SANDER FEEKMAN.
ZEKER EEN AANRADER.
Regen BOOG REGEN BOOG SICIHLDREN SCTUK

Mooi
Ton van Oostveen

Heb mijn Toyota hier in onderhoud, inmiddels 3x geweest.
Zeer klant gericht. Zover ik kan beoordelen wordt het onderhoud goed en netjes uitgevoerd.
Julia van Montfort

Proefrit gemaakt in Mazda waarvan iets rammelde bij hogere snelheden. Hele discussie moeten voeren of ze dat gingen repareren, want ik moest dan maar het onderhoudspakket erbij nemen. Absoluut het vertrouwen verloren dat ze mij een goede auto wilden verkopen waar ze zelf ook achter stonden en dat ik bij verdere gebreken nog überhaupt zou kunnen bellen. Daar is Louwman echt een uitzondering in, heb al vaker het tegenovergestelde meegemaakt, dus mijn advies; ga elders.
Yolanda Rm

Good machines at a competitive price
Sarah Kanju

Good service
Joris Docter

Hele goeie service. Heb mijn toyota weliswaar niet via hen gekocht, maar dat lag niet aan de service of het aanbod. Zeker een aanrader om in iedere geval een afspraak te maken als je een toyota zoekt.
Fred Materman

Bij deze dealer een Yaris gekocht. Aanvankelijk liep Eea wat stroef. (Corona?)
Afspraken liepen door diverse handen, waardoor afspraken niet gingen zoals we hoopte. Uiteindelijk afhandeling goed afgerond waarmee we tevreden zijn met het resultaat. Hiermee een pluim voor afdeling verkoop.
Nips Soulfood

Rogier is een held olee olee !

Nee maar serieus, top service goeie verkoper vanaf de 1ste dag.
Gewoon een eindbaas. klaar
Eljo Morpurgo

Ik personal lease via auto.nl en onderhoud en problemen worden super netjes opgelost bij Louwman zo. Maar dat heb ik altijd bij Toyota meegemaakt met verschillende auto's in de jaren.
Rob Koolhaas

Alles vlot en volgens afspraak verlopen. Een bedrijf dat de hoge kwalitetstandaard van Toyota handhaaft.
Marc de Meijde

de auto is netjes schoongemaakt & onderhouden. personeel mag wel wat vriendelijker zijn:)
E K

Louwman Amsterdam Zuidoost heeft klantvriendelijke service adviseurs (Marc). De kwaliteit van de werkplaats daarentegen laat veel te wensen over. Ik kwam er voor een complete kleine beurt en het monteren van portier windschermen op mijn C-HR. Men was vergeten om de airco te reinigen en de geur behandeling werd eveneens niet uitgevoerd. De bijgekochte brandblusser en hammer werden niet gemonteerd. De windschermen werden scheef geplaatst en kraakten bij het sluiten van de ruiten. Tevens kwam er reiningingsvloeistof in het raamholte terecht, hierdoor gingen de ramen zeer moeizaam dicht. Na escalatie bij manager (Harry) werd hier met spoed actie op ondernomen. De windschermen werden kosteloos weggehaald, het bedrag dient nog te worden teruggestort. De accessoires werden ook netjes gemonteerd. De ruiten werden bespoten met siliconen spray om de extra wrijving weg te nemen. De vergeten airco reiniging en geurbehandeling werden ook gedaan. Bij het verwijderen van de windschermen raakte een van de raamrubbers beschadigd. Ook hiervoor werd keurig een vervolgafspraak ingepland. Het raamrubber werd eveneens kosteloos vervangen. Bij het ophalen van de auto bleek de rechter voorportier op maar liefst 4 plekken bekrast te zijn. Wederom werd er meteen een vervolgafspraak gepland bij een schadeherstelbedrijf, het herstel werd kosteloos uitgevoerd. Terugkijkend op mijn ervaring met Louwman Amsterdam Zuidoost, krijg ik het gevoel dat de service adviseurs hun uiterst best doen om de klanten tevreden te stellen. Geen oplossing is er een teveel, je wordt altijd met een glimlach ontvangen en zeer vriendelijk en geduldig te woord gestaan. De werkplaats daarentegen, heeft op mij een nogal slordig en nalatig indruk achtergelaten. De monteurs gaan ook gewoon in de auto zitten in vuile werkkleding om maar iets te noemen. En dit zijn nog de dingen die ik kan zien, hopelijk heeft men het onder de motorkap beter gedaan. In totaal ben ik 8 keer heen en weer gereden, waarvan 6 volkomen onnodig.
Marc Jansen

Snel geholpen met een defecte lamp.
Solo Man

Awesome experience in getting our new Toyota Corolla Hatch today. Great great salesmanship by Mr Rogier Rompa my verkoopadviseur at Louwman. It took me a long time to get my license due to the pandemic, 3 months infact. But Mr Rompa patiently waited and kept calling me to check in on the status every 2 weeks and kept my interest up in the car by sending me brochures, videos.

The final day delivery experience was highlighted by a teaser video the day before and even with the pandemic rules "houd 1.5" , he explained every little detail over a nice cup of cappuccino, a box of goodies, picture and he waved us good bye as we drove away.

Thank you Rogier ... all the very best !!! and keep safe !!!!
Zito S.

Goede service
H. Pfauth

Tevreden over de verkoper, de aan te schaffen RAV4 en de prijs!
Over één ding ontevreden, namelijk over de m.i. enigszins schimmige vaststelling van de inruilwaarde. Het hoogste bod van 1700 euro voor mijn oude Toyota Corolla Verso kwam volgens de Louwman-verkoper 'uit Afrika' en is voor mij oncontroleerbaar. Toyota-dealer Gielen uit Heythuysen bood voor diezelfde Verso iets meer dan 3000 euro, terwijl de RAV die ik daar op het oog had qua prijs vrijwel vergelijkbaar was met de RAV die ik nu bij Louwman heb gekocht. Ik ben niet op het betere bod van Gielen ingegaan, vooral omdat Heythuysen me te ver is (340 km. vv) voor evt. garantiewerkzaamheden, onderhoud e.d.
Winny Keyner

Prima service en alles coronaproof. Geweldig!
Michael Holst

Goeie auto's bij prima dealer.
Luc Houben

Ik heb mijn leaseauto hier in onderhoud. Zeer aangename service en ze sturen via SMS reminders of updates. Zeer goed en professioneel personeel bij afhandeling administratie en de monteurs leveren zeer goed werk. Ook fijne wachtruimte en helemaal corona proof gemaakt.
ruud vercammen

ik probeer dit bedrijf al 5 dagen te bellen en mailen maar geen persoon aan de lijn te krijgen. Reeds 2 maal telefoonnr en gegevens ingesproken want men gaat zo snel mogelijk contact opnemen... maar niemand belt terug. Krijg je iemand te pakken van een algemeen nr dan probeert die intern te bellen maar krijgt ook niemand te pakken. Er zit spoed achter dus ik vraag of ze ervoor kan zorgen dat ik terug gebeld wordt... maar dat kan ze niet garanderen..... Dit soort service kan je verwachten in de Congoo. Als klant voel je je bij Louwman zeker niet koning. Je voelt je genegeerd en niet serieus genomen. Ik heb wel wat anders te doen dan elke dag te bellen. Een goed bedrijf neemt het werk uit de klant zijn handen. Louwman doet het omgekeerde. Dit is dan ook de laatste keer.
Jan Lammertse

Voor mij altijd top
B erve

Van alles aanwezig
wardo abakar

Goede service. Dit keer ben ik tevreden nasr huis gegaan. Rogier dank voor je hulp.
Jos Grimbergen

Prettige ontvangst. Goede en degelijke voorlichting. Nemen de tijd voor je.
Michael Milo

Vele Toyota’s
Richard Brandeis

Opzoek......
Vitaly Shmelev

A very bad choice for an APK. They check if the car is completely new, instead of a minimum safety compliance check. 5 of 6 findings were ignored by another garage and subsequent RDW check.
Tessa Looijer Gulien

We hebben onze auto daar gekocht, mooie autos en goed geholpen.
renefski

Best place to private lease a Toyota
Annelon Bollen

Toyota Aygo gebracht vanwege een terugroepactie, de achterruit zou gratis gecheckt worden.
Achterruit inderdaad gratis gecheckt, maar blijkbaar checkt de garage ook meteen een aantal andere punten en moest ik bij ophalen ineens 60 euro betalen omdat ze lampen en ruitenwissers hadden vervangen.
Heel erg jammer dat dit niet van tevoren gemeld is en dat er ook niet telefonisch gecheckt is of ik de reparaties/vervangingen wel wilde.
Rob van der Woerdt

Zeer vriendelijk personeel. Konden meteen een proefrit maken.
Peter Pottersta

Prima verkopers maar helaas is dat maar een moment opname. Want daarna kom je in contact met de falende service organisatie. Heb het gevoel dat het actuele succes van de huidige modellen deze dealer te veel is geworden. De uitlevering van onze nieuwe auto moest worden opgevolgd met 6 herstel afspraken. De werkplaats lijkt wel een het praktijklokaal van een ROC autotechniek ....

Uiteindelijk zijn we naar een andere dealer gegaan waarbij alles in een afspraak is opgelost. Dit was nadrukkelijk geen Louwman dealer. Geen idee wat er mis is maar na 10 jaar trouwe klant geweest te zijn rijden we nog steeds Toyota alleen niet meer via Louwman. Gezien de andere negatieve reviews zijn wij geen uitzondering.

(Een Reactie van eigenaar na ruim 2 maanden past helemaal bij ons beeld van deze dealer)
alexander sukel

Paar simpele onderdelen nodig, 3 weken van kastje naar de muur gestuurd.. nu nog niks echt een k*t tent in mijn ogen.
Gerben Blokker

Ik kom er nu al jaren voor alle beurten en alle reparaties. Het is altijd preccies conform de afspraken, natuurlijk kan het voorkomen dat de werkzaamheden eens uitlopen, maar dat is overal en moet je een beetje incalculeren. Mijn Camry is dankzij dit team nog altijd in heel goede conditie ondanks dat hij van 1997 is en al meer dan 520.000km heeft gelopen, Dank!!
Arek Szulc

Since the 19th of March, I have been waiting for information from Amsterdam Zuid-Oost regarding the extension of the warranty for my Toyota car. The employer of that salon promised to send me the information (cost and the procedure) the next day, but it never happened. On the 25th of March, I have sent them a reminder via chat (because my current warranty expires today), and I have received an answer that it will be provided to me within 24h. Which did NOT happen? I have reached out to you via chat AGAIN and I have received the same answer, that I will be contacted soon and it did not happen. It looks like you are purposefully delaying the procedure to make my warranty expire. This is outrageous! Definitely not recommended!
T

Its a toyota dealer, reasonable price for services
Ken

Goede service aardige personeel en lekkere koffie
Edwin Toonen

Ik mocht een nieuwe auto uitzoeken voor lease. Bij verschillende garages langs geweest voor een middenklasse SUV. Heerlijk dat bijna alle merken bij elkaar zitten in Amsterdam zuidoost.

Ik ben prima geholpen bij deze Toyota dealer. Meerdere keren een proefrit kunnen maken en ik vind de sales niet agressief. Mede daarom besloten om voor de RAV4 te gaan.
Menno van Driel

45 minuten in the showroom and nobody bothered to talk to me so I left. I guess it wont be Toyota.
Leroy Mangnoesing

Had een vraag over de roetfilter van mijn auto, of dit er nou wel of niet opzat. Meneer Westbroek, achter de balie stelde gelijk voor om de auto op de brug te rijden om dit te controleren als ik een momentje had. Uiteindelijk was dit niet nodig en heeft de werkplaatschef een uitdraai gemaild waarin een complete uitdraai stond met opties af-fabriek.
Peter van der Meer

Vriendelijk personeel en uitstekende service
Irena Krizmanic

Uz lepe i nove aute u poprilicnom salonu radi super ljubazno osoblje(kaj je uobicajeno ali...rade nedjeljom do 17 h.U subotu smo dosli 2 min.prije zatvaranja u 18 h i normalno su nas pozvali nutra,preparkirali nam auto pred sam ulaz...zaprli salon...ponudili finu kavicu i sokic i iducih pol vure odgovarali na bezbroj pitanja i pokazali kaj god smo htjeli.Za stari auto su ponudili 2-3 x vise nego kaj bi bilo gdje dobili(samo da ga maknu s ceste predpostavljam) i jos 2000€ zato kaj kupujes istu marku.Nije zanemarivo.Ne?Bas ugodno iznenađenje.
Joop Pol

Nette dealer
boris x

Prima service
Erik

Mooie RAV4 AWD gekocht.
emiel

I think my assprint is in the chair judging bv how long they make you wait, only to inform me I need to come back tomorrow. For the second day in a row.
Lo Peetoom

Prima service.
Elise NB

Nadat we in eerste instantie positief waren over deze garage, moeten we onze mening nu bijstellen. Mondeling overeengekomen dat we een set (tweedehands) winterbanden bij onze auto zouden krijgen zodra die weer op voorraad zouden zijn. Vervolgens, maanden en veel telefoontjes en mailtjes later, komt de verkoper (Sander Heil) met het verhaal dat we deze er helemaal niet bij zouden krijgen, maar dat we ze voor 200 euro konden kopen. Hier klopt niks van en we voelen ons belazerd. Een klacht bij Toyota haalt helaas ook niks uit. Erg jammer!
Rob Wijhenke

Nice staff, location is pretty good too, enough models to choose from. Major issue is getting in touch through phone which is next to impossible. Downgraded from 5 to 3 stars. Shame on you Louwman!
Willem van Lintel

Uitstekende service krijg je ook als je Toyota 12 jaar oud is en je snel een defect dimlicht van de koplamp wilt laten vervangen. Dat gebeurde ondanks grote drukte toch binnen 40 min. en dankzij de Toyota Louwman servicepas ook nog eens gratis. Hulde!
Hans Vonk

Klein probleem met de Auris. Snel gecheckt en weer op weg. Bedankt.
Vincent H.

EDIT 3 januari 2019. Helaas moet ik mijn review aanpassen naar een minder goede ervaring bij Louwman Amsterdam Zuidoost.

Zeer matige service en communicatie vanuit de werktplaats. Werkzaamheden aan mijn auto vergeten uit te voeren (airco reiniging), en vergeten de banden te vervangen (terwijl dit de reden was dat ik mijn auto langsbracht). Na meer dan 1,5 uur wachten eindelijk mijn auto terug gekregen, maar qua communicatie en planning valt er nog veel te winnen voor deze Toyota dealer.
DNA Genetics

Fijne garage.
Paul Hoekstra

Geweldig
Soraida Ozir

Meneer Glenn denkt mee, vriendelijk en behulpzaam. Top!
Gina vd Weerd

Ik ging vandaag langs Louman, omdat mijn uitlaat stuk was, ze hebben er gelijk naar gekeken en inderdaad, hij zat los. Binnen een half uur hadden ze hem er weer op gelast en ik hoefde niks te betalen. Super snel en top service!
Theo Noij

Deze dealer vestiging is echt geen aanrader. Je bent gewoon een nummer, zeker als je van ver komt en je hand tekening hebt gezet. Service en klant gerichtheid kennen ze niet. Commercieel ook erg slecht. Zal er nooit meer een auto komen. Erg slecht !!
Cor W

Closed down the nearest workshop in Amstelveen. Was invited to test a new model, but after 15 km driving, the car turned out not to be available yet. No creativity in helping a potential customer. Cash and carry for cars hier. I think my last Toyota in 12 years
stefan van zutphen

Super vriendelijke verkoper en uitgebreide uitleg!
Kees Smeenk

Prettige sfeer en vriendelijke mensen
Isa Bay

Met afspraak altijd beter
Rohan Deshmukh

Very helpful and informative staff
Marcin Majewski

There is free WiFi, I went there between 3-5 o'clock that is a reason why I used only WiFi but from network speed I can tell you there is enough specialists even for you.
G. Borst

Goeie koffie en een oprecht bedrijf.
Leon Martijn Siccama

Super bedankt

Laat een beoordeling achter voor Toyota Louwman Amsterdam


Nuttige Links