Home > Scooterwinkel in Diemen, Noord-Holland > Scooter Diemen Beoordeling

Scooter Diemen

Scooterwinkel in Diemen, Noord-Holland
+31203627646
Beoordelingen: 45 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
39
Goed
2
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
4
dinsdag 10:00-18:00
donderdag 10:00-18:00
maandag Gesloten
vrijdag 10:00-18:00
woensdag 10:00-18:00
zaterdag 10:00-17:00
zondag Gesloten

Ouddiemerlaan 24, 1111 HJ Diemen, Nederland

Beoordelingen

t t

Ik had een lekke band en en liet deze bij scooter Diemen vervangen. Na mijn eerste ritje bleek dat ze vergeten waren om er een schroef terug in te doen waardoor mijn uitlaat niet meer goed vastzat en was gaan hangen waardoor de hele uitlaat weggegooid moest worden. Was zeker geen nieuwe uitlaat meer maar deed nog prima zn werk.
Vervolgens weer teruggegaan om dit aan hun te melden en ze hebben mij vervolgens voor alle kosten laten opdraaien voor een fout die hun gemaakt hadden. Belachelijk.

Een week later loopt mijn band nog steeds leeg. Ik heb zelf gecheckt of hij weer lek was maar dat was niet het geval. Toen ik terug ging naar de winkel om dit te melden ben ik afgewezen en is mij verteld dat ze mijn scooter niet meer zouden maken omdat ik een slechte review had geplaatst. Eindstand ben ik €230 kwijt en is mijn probleem van een lekke band nog steeds niet opgelost.
Bambi Kruimel

Super goeie gasten heb voor hum alleen op lichtere mee gemaakt. Leuke familie zaak vrouw is aardig zoon en de man super gasten.. De man geef je goeie advies ..Zelf me zoon heeft goeie ervaring met hun nette mensen
Arthur

Super goede service. Ik kwam met een scooter waarvan 1 knipperlicht was gestolen. Daarvan hadden ze een vervanger voor en direct voor mij er op gemonteerd! Binnen 30 minuten was ik weer weg. Hele eerlijke prijs ook voor de uitermate goede service. Nogmaals bedankt!
Guido Suurendonk

Goede en snelle service. Zijn erg vriendelijk en hebben verstand van zaken.
martijn reijmerss

Een zeer goede scooterzaak. Altijd eerlijk, behulpzaam en tegen een goede prijs. Een echte aanrader.
Albert Stalder

Goede en vriendelijke service, maar kan geen gebruik meer hiervan maken. Switch naar E scooter
Pasquale Catapano

Heel hulpzaam, en deskundig
Stefan Ton

Top service!
Nick van Dijk

Top service. Zijn niet op geld uit maar willen gewoon goed werk leveren. Neemt de tijd voor je als je met lastige vragen komt. Oftewel een echte vakman.
jeffrey

Top zaak
Sher Dorothea

Geweldige service. Mooie scooters en goeie prijzen
D B G

Zeer slechte bod... sales gemist hierdoor!
Hessel bij de Leij

Mooi beugeltje en schroefje op maat gescoort voor mijn Pia Zippie , prima service en vakkundig personeel
T B

Top zaak!
Astycc A

Super service!
mitta Van bankjes

Beste scooterzaak van Amsterdam!! Geen twijfel over mogelijk goeie prijzen en top personeel en een service met een lach
Wil jij netjes en goed geholpen worden dan is scooter Diemen echt een aanrader
Hennie Mulch

Lieve mensen, goede service en goed en eerlijk advies.
Klaas Hummel

Top service! Eerst altijd met mijn oudere Kymco scooters geweest. Snelle service en reeel. Als ie te oud is om nog gemaakt te worden dan laten ze dat ook eerlijk weten. Nu met mijn nieuwe scooter, elk jaar een onderhoudsbeurt. En ze proberen het altijd heel snel op te lossen als je een probleem hebt. Ik heb nog nooit problemen ondervonden nadat ze iets gerepareerd hadden. Vriendelijke mensen en altijd goede service top!
Devrim

Onze zoon kocht stiekem een scooter, betaalde deze aan en wachtte op de levering. Hij heeft nog geen rijbewijs en gelukkig kwamen we er net op tijd achter.

Scooter Diemen had begrip voor onze situatie en gaf ons de volledige aanbetaling weer terug, wat een service!
David Mesa

Belde om mijn achterband te vervangen vanwege een lekke band en kon hem daarvoor achterlaten. 3 kwartier later kon ik hem ophalen en gaven ze aan dat ze een prop konden zetten wat voor mij stuk goedkoper was. Eerlijk en vriendelijk personeel
'koos greven

Goede service op agspraak
M A R O U S H A

Ga hier aub niet je scooter laten maken. Ik heb alleen maar gezeik gehad met mn scooter nadat ik hem hier heb laten repareren en ik ben niet de enigste bij wie dit is gebeurd.
Medewerkers zijn ook totaal niet vriendelijk of behulpzaam.
Katja E.

Super service!!
Sarina

Na goede reviews te hebben gelezen wilde ik mijn scooter hier een onderhoudsbeurt laten geven, helaas werd ik aan de telefoon kortaf en onvriendelijk te woord gestaan. Het bleek niet mogelijk om mijn scooter een beurt te laten geven omdat ze zeggen dat ze geen onderdelen voor mijn scooter kunnen bestellen.
zaid taqi

Scooters at best price...with top notch service
dewale Akinola

Best customer service.
Quinten de Gooijer

Echt een prima zaak dit, vandaag kon ik met mijn haperende Piaggio Fly gelijk langskomen, werd ook direct geholpen en ze wisten snel het probleem op te lossen, nette prijzen ook. Had ik deze zaak maar eerder ontdekt. Stond in een half uur weer buiten en de scooter doet het weer top!
MasteroftheGameWorld

Niet bellen, gewoon langs gaan. Het is de moeite waard.
Rene Vlieger

aanrader, geven goed advies en zijn heel behulpzaam, maken altijd tijd voor je vrij als het kan, uitstekende service en eerlijke prijzen!
Morgan

Misschien wel de beste scooterzaak in de omgeving van Amsterdam
Rob Prive

Scooter laten repareren, kon er op wachten.
Rob Olthof

Mooie scooters
Ilan de Vries

Super, deze mensen werken nog met hun hart, gewoon de beste Diemen , Amsterdam en omstreken
Ramon Antonius

Goede en deskundige service
Rik Duits

Goed werk, prima service
CH Man

Erg behulpzame en vriendelijke medewerkers hier. Mijn scooter rijdt een stuk fijner na een beurt! Zeker een aanrader om hier je scooter te laten doen!
Valerie Burgahn

Trustworthy - Fast - Friendly - Fair! That's all I can say. My Vespa broke, I called, they picked it up the day after, listened to all my issues, the day after I could already pick it up! Thanks again for fixing my Vespa :)
Wendel Felter

De eerste indruk was geweldig en de service grandioos. En voor de prijs is het zeker een aanrader. Een zeer aangenaamd gesprek gehad met de eigenaar en ga er zeker weer even langs. Nogmaals bedankt voor de goede service!!!
zardy de jongh

Toppers
Ahmed Ibrahim

Geweldige service.. ervaren medewerkers. Snel. Goed advies over wat er gedaan moet worden. Ze denken mee aan je scooter en je portemonnee. Een keer daar geweest en toen werd ik voor altijd een klant.
Kimo 072

Mijn vespa sprint hier een servicebeurt gegeven en ik kan zeggen dat de lui hier weten waar ze het over hebben en heel klant vriendelijk zijn!
Mike van der Kuijl

Aardige lui en een mooie winkel!
Robbert Keijzer

Vriendelijk personeel en niet duur
Gioia Huizenga

Ik ging er vandaag even langs voor mijn wielen, ik dacht dat ze misschien lek waren. Ik werd meteen geholpen, de jongen zei dat behalve er te veel lucht in mijn banden zat, ook het ventieltje versleten was. Hij verving hem meteen en ook gelijk mijn remblokje, gezien die (blijkbaar) helemaal versleten was.
Echt top service en heel vriendelijk!
Guido Arend

Perfect geholpen. Veel kennis in huis!

Laat een beoordeling achter voor Scooter Diemen


Nuttige Links