Home > Autobedrijf/Garage in Diemen, Noord-Holland > Garage Diemen - Vakgarage Gopal Beoordeling

Garage Diemen - Vakgarage Gopal

Autobedrijf/garage in Diemen, Noord-Holland
+31206903328
Beoordelingen: 32 | Over het algemeen oordeel: Gemiddeld
Excellect
20
Goed
3
Gemiddeld
1
Slecht
2
Akelig
6
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image
dinsdag 08:30-18:00
donderdag 08:30-18:00
maandag 08:30-18:00
vrijdag 08:30-18:00
woensdag 08:30-18:00
zaterdag 10:00-16:00
zondag Gesloten

Venserweg 15, 1112 AR Diemen, Nederland

Beoordelingen

ronald uitten-boogaart

Snel en goede servise word vriendelijk geholpen
Mamoudou Tarek Camara

Très bien
Ioana Mihaela

Very bad experience.They charge extra and i asked why than they change the price.Carefull they cheat the people in the face in special if they see you dont speak dutch.
Dante Wolfgang

Eerlijk
Godiva Hofman

Mn raam was in 20 min gefixt.
kevin imuze

Nice
Cas Van soest

Zeer vriendelijk, profesioneel en goed geholpen, kreeg een leenauto zodat ik alsnog me zakelijke afspraken kon doen. Zeker aan te bevelen.
Sven Lens

Olie verversen + filter. 250 euro....einde verhaal.
Bagrati Chakvetadze

Goede service en snelle oplossing.
Gert Jan Faas

Zonder afspraak langsgekomen met een lekke band.
Ik moest een kwartiertje wachten en binnen twintig minuten had men het wiel van de auto gehaald, het gat (met spijker erin) gezien en verwijderd en prop erin gedaan.
Vakkundige mensen en ook nog heel vriendelijk en niet duur!
Berry Manschot

Top monteurs, heel vriendelijk en snelle service.....
Krullaine Berkenveld

Betrouwbaar bedrijf, goede service.
RWP Bikelife

Ik als persoon ben tevreden over het bedrijf, erg vriendelijk geholpen en ik kon er snel terecht voor een apk keuring.
Na een controle goedgekeurd en zo kan ik weer een jaar zorgeloos rijden, los van alle onderhoudt wat normaal is bij een voertuig natuurlijk.
In ieder geval duimpjes omhoog
Bedankt voor de service ✔️
Abhinav Gupta

Good and friendly staff
Jeffrey van der Horst

We brought our vehicle multiple times for the same problem.
The third time we went to a different mechanic who solved the problem and told us that certain parts already should have been replaced to solve this error.
Veeena J

Betaalbaar, Altijd vriendelijk, word snel geholpen.. met goed resultaat
Joep Kamperdijk

Topzaak voor reperatie of schade
Ramon Antonius

Voor mij was degene die op míjn auto gewerkt heeft niet zo vakkundig als er op de plakaten staat in de lobby
Vincent van Driel

Onbekwame monteurs en slechte service!

Ik heb mijn zomerbanden laten wisselen met winterbanden (alleen een wielenwissel, dus incl. velgen). Dat is normaliter eenvoudig, maar moet je wel vakkundig doen.

Ten eerste kwam ik er achter dat ze mijn banden niet hadden gemarkeerd, wat altijd wordt gedaan, dus nu weet ik niet meer welk wiel waar moet.
Ten tweede kreeg ik een servicemelding in het scherm dat mijn remblokken vernieuwd moeten worden binnen 170km (terwijl ze enkele maanden terug zijn vervangen). Bij controle door mijn reguliere garage bleek dat ze bij de wielenwissel een kabel van de sensor hebben beschadigd.

Iets wat iedere autokenner direct ziet en bevestigd, waaronder ook de BMW en Bosch garage. Gopal laat je gewoon zitten met de schade, dus neemt geen verantwoordelijkheid voor haar fouten! Slechte zaak, afrader.
Anatolii Ivashynenko

These guys are professionals. They know what to do and how for the excellent prices. Also, they provide quite a proper consultation about the cars and repair parts.
Dezo_quame

The act professional. I recommend.
Aziz Arian

Chaotische gang van zaken!!

Ik ben begin februari 2019 bij Gopal vakgarge geweest om mijn auto APK te keuren. Netjes speciaal een afspraak gemaakt, omdat ik vanuit Harderwijk kwam, voor rond 14:00 om een aantal voorafgesproken onderhoud te laten plegen + APK keuring. Dit was belangrijk om op tijd weer met de gekeurde auto van Amsterdam terug naar Harderwijk te gaan. Voor een vakgarage ziet het er zowel buiten als bij de ingang(balie) ontzettend chaotisch en rommelig uit. Ik ben zelf gewend om normaliter naar een reguliere budget garage te gaan voor €40 per uur, echter zelfs daar ziet het er nog meer geordend uit. Afijn, zolang het keuren maar netjes verloopt is er niets aan de hand. Ondanks dat ik zelf niet uit Amsterdam kom en langs een vriend op bezoek ging dacht ik echter vanwege alle positieve reviews( die ik nu echt in twijfel begin te trekken, zeker gezien een aantal reviews van de eigenaren/familieleden zelf komen.

Er loopt daar een monteur rond met een bril , die ook het onderhoud pleegde aan mijn auto, die de hele tijd tegen zichzelf aan het praten is en constant maar om zich heen staat te lopen waardoor alles ontzettend lang duurt. Heel veel collega’s raadplegen, wat extra radeloos over kwam. Bij het vervangen van een simpele remcilinder loopt meneer ruim een uur met een hamer te rammen op de achterremmen, omdat hij iets niet loskrijgt. Lijkt mij sowieso al vreemd om zo om te gaan als vakgarage met de auto’s van je klanten. Vervolgens moesten er 3 lampjes vervangen worden, en de handremkabel bijgesteld. Wat een simpele keuring had moeten zijn, heeft geresulteerd in het feit dat ik daar de hele dag heb gestaan en zelfs een 2e keer heb moeten terugkomen om de auto af te laten melden en waar ik weer onderdelen opnieuw heb moeten laten vastzetten omdat deze gewoon simpelweg zijn vergeten/niet goed terug gezet zijn. Er is dus geen goede nacontrole.

Ik ergerde mij ook aan het feit dat er pas om 17.10 uur wordt aangegeven dat het afmelden niet meer gaat lukken, en of het voor mij mogelijk is om dit de volgende dag elders te doen of een andere keer hiervoor terug te komen...omdat zij de auto al wel aangemeld hadden voor keuring. Ze zeiden; 'je kan wel ergens anders laten keuren, maar dan moet je wel dubbel betalen voor APK kosten'... ik stond met mijn mond vol tanden. Hoe kan Gopal de naam vakgarage waarborgen als dit soort zaken worden voorgesteld.
En dan komt nog de grootse grap; Zij vragen een uurtarief van bijna €80 incl. btw. Ik moest mijn lach/traan letterlijk inhouden bij het afrekenen. Dit is toch abnormaal? Hoe kan een ‘vak’garage wat zo slecht presteert zulke bedragen vragen voor werk wat ik achteraf gezien beter bij de lokale beunhaas had kunnen laten doen. Goedkoper, met betere service en zonder een nare nasmaak.

Ik wil dan ook een ieder afraden om hier je auto aan te bieden voor onderhoud. Het is natuurlijk niet zo dat alles slecht gaat, maar het risico is zeker aanwezig en voor een vakgarage met zulke tarieven mag je gewoon meer verwachten. Dus het blijft een gok of je waar krijgt voor je geld.
MrHugeKevin

Best car repair ever! !
Saved my vacation trip- had a damaged spring and no repair station had time for an immediate repair- be they did !! Best guy, thanks alot. Honest work good price. I recommend !
Sophie Van der veldt

Waardeloos.. duurt lang!
Ittyuel Khokhar

Eerlijke eigenaar en goed service.
Wilfred Jensej

Ik ben naar gopal gegaan om mijn auto uit te lezen want ik heb mijn auto daar gekocht hij had een paar mankementen en daar was de prijs ook naar.
Ik vroeg of ze mijn versnellingsbakolie konden verversen maar dat was niet hetzelfde probleem als waarvoor ik nu kwam volgens de zoon van de eigenaar want dat was compleet gedaan net als mijn normalen olie “ kon niet leger als dat”terwijl er niks in zat.
Nu krijg ik te horen dat ik 10 min moet wachten intussen ben ik naar de winkel gegaan,toen ik terugkwam reed de monteur net weg in Mn auto maar had niks gedaan niet uitgelezen helemaal niks hij reed een rondje en kwam terug met de mededeling dat mijn versnellingsbak kapot is terwijl ik aan kwam rijden mijn automaat bak pakte 1 2 en 3e versnelling toen ik aankwam toen hij klaar was wilde ik weg rijden maar de auto ging niet meer achteruit.
Samen met monteur naar buiten geduwd en het enigste wat hij me kon vertellen was dat ze alleen voor de bak verwisselen 500 euro vragen en dan moet ik zelf met een versnellingsbak komen ik heb gezegd dat ik erover na zal denken maar dat hoef ik helemaal niet zij zien mij nooit meer terug.aanrader ga gewoon ietsje verder om de hoek bij die Afrikanen misschien ietsje duurder maar je rijd wel weg uit de garage inplakte van duwen.
Vandaag op 30-01-2018 heb ik mij recensie verwijderd omdat hij me geld bood en ik dacht ik neem het aan vanwege het verlies dat ik door hem heb geleden maar die 25 eu is er niet waard dus hier is mijn recensie weer.
GOPAL =NO GO
Sudesh Gopal

Vakkundig en betrouwbaar!
Krisnadath Gopal

Geweldig familie bedrijf
Peter Dellenbusch

Prima, je wordt er altijd uitstekend geholpen. Bovendien kun je meestal ook nog onmiddellijk terecht. Ik kom er al jaren alleen maar goede ervaring mee!
Ronald Heeffer

Goede service
Mike Pijlman

Goed en betaalbaar garagebedrijf
krishna Gopal Kurodaiya

Goede service.redelijke prijs, klant vriendelijk, altijd paraat voor jou.

Laat een beoordeling achter voor Garage Diemen - Vakgarage Gopal


Nuttige Links