Home > Fietsenwinkel in Weesp, Noord-Holland > Van der Linden Tweewielers Beoordeling

Van der Linden Tweewielers

Fietsenwinkel in Weesp, Noord-Holland
+31294430917
Beoordelingen: 18 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
15
Goed
2
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
1
1 image 2 image 3 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag Gesloten
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 09:00-17:00
zondag Gesloten

Groeneweg 18, 1381 CM Weesp, Nederland

Beoordelingen

Ton Schellingerhout

Deskundig en vriendelijk personeel die weet wat zij verkopen. De fietsmerken die hier worden verkocht zijn van hoge kwaliteit. En je bent verzekerd van een optimale service omdat de fietsfabrikanten achter hun producten staat zodat het voor de fietsenzaak gemakkelijker is eventuele problemen op te lossen.
Peter Clemens

Wij hebben twee elektrische koga Miyata fietsen gekocht bij de heer Wout van fietsenwinkel Van der Linden in Weesp . Waarom hier? Omdat het hele team bijzonder vriendelijk en kundig is waarbij de service aan de fietsen altijd zeer goed wordt uitgevoerd. Wij zijn al vele jaren klant en kunnen deze fietsenwinkel echt aanraden !TOP!
Jorg Zonneveld (Jay)

Ontzettend gepassioneerd, vriendelijk en behulpzaam.
Chanel Habers

Snelle en goede service!
Peter Kiksen

Vriendelijk en klantgericht
Sanne Van Dulken

Heel behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk!
Martin van den Breemer

Was al maanden op internet en fietswinkels op zoek naar een SRAM P5 versnelling voor mijn trouwe Lafree Twist (Nederlands top ontwerp wat overgaan is naar Koreaans Giant) . Ik kom zelf uit Almere maar kwam bij toeval langs Van der Linden Tweewielers . Daar werd ik geholpen door Wouter die zowaar nog deze versnelling op voorraad had liggen!!! Waarschijnlijk de laatste in Nederland, wand de versnelling wordt al vele jaren niet meer geproduceerd en is nergens op internet te koop. Heb de versnelling er zelf op gezet en de fiets schakelt weer als een zonnetje. Ik ben zeer blij dat ik zo fantastisch ben geholpen en wordt zeker een trouwe klant van deze fietsenzaak.
Arnold Oldert

Super service
Andrès Landman

Altijd goede service en nette reparaties, mocht het hoger uitvallen nemen ze eerst contact op. Prettig personeel, goede fietsenwinkel!
Zakaria Aghzaf

Je geeft aan wat de probleem is met je fiets en daarnaast vraag je om een complete beurt. Daar wordt alles over genoteerd op de computer, waar je bij staat. Zou je denken.. tevens wordt er aangegeven dat de fiets op Dinsdag klaar is.

Maar nee, fiets niet op de afgesproken dag (Dinsdag) klaar maar het heeft een week geduurd voordat de fiets klaar was, dan op Zaterdag.

Wat blijkt? Probleem is niet opgelost, daar kan de collega niks over terug vinden in de computer. Verder is er niets van de complete beurt terug te zien op de fiets.

Kortom: Waardeloze fietsenwinkel! Slechte service, komt afspraken niet na.
Riek Hemmink

Uitstekende service voor een schappelijke prijs. Mijn e-bike rijdt weer soepel en licht en was zelfs schoongemaakt en opgeladen! 's Morgens gebracht en voor de lunch alweer klaar, dus nog een mooie fietsmiddag meegepikt, bedankt!
Henk sjoel liefhebber. V/d Broek

Ik werk er zelf alleen om s,morgens
de fietsen buiten te zetten 5 dagen
in de week.
Marije Rauwerda

Altijd goed en snelle service!
Maarten Bordewijk

Perfecte service. Toppers!
Jan Lourens

Beste fietsenmaker van Weesp én omstreken.
Margreet van den Hof

Ruim 5 jaar geleden kocht ik mijn flyer bij van der Linden en vloog soms met 30 km per uur over de weg. Na drie jaar ging mijn fiets kuren krijgen. Hij ging niet meer zo snel.
Daarna heeft van der Linden zijn best gedaan om er achter te komen wat er mis was. Hij is zelfs terug geweest naar de fabriek. Ook daar konden ze niet vinden wat er mis was aan de fiets.
Nu heeft hij er een andere motor ingezet, kosteloos en eindelijk, mijn fiets flyert weer als vanouds. Een fantastische service!!!
Merel Bakker

Mijn E-bike vertoonde kuren.
Fiets werd opgehaald in Nederhorst den berg.
Na gekeken en na een paar dagen weer thuis gebracht.
Dit alles zonder kosten te berekenen.
Je kan dit klanten binding noemen maar ik vind het ook service.
Arjan Wiskerke

Mijn versnellingsnaaf was versleten. Dat zou het einde van mijn fiets betekenen , een nieuw binnenwerk zou immers €160, kosten bij de veel geprezen internetwinkels.
Gelukkig belde ik Van der Linden tweewielers op. Zij hadden groot ingekocht en konden hem voor €50 leveren. Bedankt!

Laat een beoordeling achter voor Van der Linden Tweewielers


Nuttige Links