Home > Slotenmaker in Vlaardingen, Zuid-Holland > Van Delft Slotenmaker - Vlaardingen Beoordeling

Van Delft Slotenmaker - Vlaardingen

Slotenmaker in Vlaardingen, Zuid-Holland
+31102736300
Beoordelingen: 43 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
37
Goed
4
Gemiddeld
0
Slecht
1
Akelig
1
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
dinsdag 24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
maandag 24 uur geopend
vrijdag 24 uur geopend
woensdag 24 uur geopend
zaterdag 24 uur geopend
zondag 24 uur geopend

Veerplein 156, 3131 CN Vlaardingen, Nederland

Beoordelingen

merel honderdzestien

Je krijgt keurig de prijs te horen voor ze komen. Kwamen dzelfde dag nog. Heel vriendelijk en werken heel secuur. Zeker een aanrader
Erica Ly

Goedkoopste slotenmaker die ik kon vinden voor Rotterdam. Nachttarief was 115 euro, elders was dit rond de 140/150€. Wachten was aan de lange kant, 1,5 uur (indicatie die ze gaven was binnen het uur). Maar super vriendelijke man aan de deur, goed en snel geholpen. Duidelijk uitleg van de opties, veel tips, al met al top service. Zeker een aanrader!
Christian Lensveld

Top service snel en goed
Karin van Elderen

Om 15uur s middags gebeld, zelfde avond nog plek! Aardige man die kwalitatief goed werk geleverd heeft. Binnen 1 uur, 1 slot geopend en 2 sloten vervangen! Heel blij met deze service.
Ronald de Bruijn

Snelt ter plaatse en een vakkundige reparatie!
angelique stam de jonge

Top Service!
Jan Jacobs

Prijzig aan de deur en komen afspraken niet na. Ze zouden meerpuntsluiting plaatsen met een cylinder die past bij mijn andere sloten, Ik heb het hele bedrag voldaan. Toen de monteur na drie weken eindelijk de cylinder kwam plaatsen moest ik opeens 110 euro extra betalen (voor een slot wat online 47 euro kost). Ik had op dat moment al 505 euro aan ze betaald (meerpuntsluiting plus luxe cylinder is 389 euro op de site) dus daar heb ik vriendelijk voor bedankt. Monteurs waren vriendelijk en professioneel maar van Delft heeft niet geleverd wat was afgesproken. Meest vervelende is dat de sleutel van mijn achterdeur nu bij hun op de zaak ligt. Volgende keer naar engerling.
r k

It do not electronic jobs like programing the car keys. Just cutting the raw key.
Jeroen Wismeijer

Heel behulpzaam !
John Hilberding

Goede service en heel klantvriendelijk!
Bert Kievit

Vervangen driepuntsslot. Prima werk geleverd. Wat ik niet wist , was dat de kosten van een noodslot van de totaalprijs afgaan. Prima service.
Fred Overduin

De defecte cylinder werd professioneel en snel verwijderd. Een nieuwe (sleutel plan) is besteld.
W.E. M

Bijzonder tevreden. Snelle en professionele dienstverlening. Beschaafde en zeer vakkundige monteur. Vriendelijke en goed geïnformeerde servicedesk medewerkster. Goede communicatie.
Brian Paltan

Tegen een probleem aangelopen die lastig was om op te lossen, na twee weken bij Van Delft terecht gekomen ( via andere slotenmakers , die het niet lukte) en binnen 15 minuten was het probleem verholpen.
Jerrel Gobardhan

Op advies van de Politie Vlaardingen bij dit bedrijf terecht gekomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je krijgt van te voren goed advies. De monteur werkte heel netje en nauwkeurig echte profesionals!
John Vd Brink

Vriendelijke verkoper. Luxe en uitgebreide collectie.
Walter van Vliet

Top zaak, André helpt je bij alles wat op en van slot moet !
Andre Stolk

Goede service, vriendelijk te wordt gestaan en het slot kon direct geplaatst worden en tegen een goeie prijs.
Jacqueline De Wit

Zeer goede professionele medewerkers!
Wat andere bedrijven niet aan konden maakte dit bedrijf gewoon waar! Een Serredeur van 30 jaar oud zo gerepareerd dat het voorlopig weer functioneert nieuwe onderdelen besteld zoals nieuw handvat en nieuwe lagers. Kort om zeer tevreden.
Danny van den Heuvel

Snelle service!
Vriendelijk personeel.

Na problemen met mijn achter deur 3puntsluiting waren ze naar mijn telefoontje snel terplaatse. En kundig en vriendelijke vakman.

Omdat mijn 3 puntsluiting was overleden.
Zou er een nieuwe moeten komen.
Met indicatie prijs van 500 a 600 euro.
(Incl de 2 ritjes)

Dat heb ik later zelf gedaan.
Want dat vind ik wel beetje te gek.

Dus nadeel wel beetje prijzig.
Akrep68

Prima monteur en zeer snel terplaatse en de werkzaamheden prima en goed uitgevoerd.
Jan Visser

De eerste monteur, die kwam gaf na eng proberen aan, dat hij dit complexe slot niet kon openen. Hij maakt foto's en zou dit probleem met een gespecialiseerde monteur opnemen. (PERFECT!! NIET ONKUNDIG SLOPEN ZONDER DAT ER EEN OPLOSSING VOOR HERSTEL WAS.)

De specialist kwam op afspraak enige dagen later en probeerde het slot op zonder schade te openen. Helaas lukte dit zonder breuk ook niet. Na mijn toestemming heeft de specialist het slot zonder enige zichtbare schade open gebroken.

Na openbreken, bleek het slot in zijn hoedanigheid verouderd en niet meer leverbaar. Wel bood hij aan, om het slot te renoveren tegen een vooraf opgegeven prijs. Gezien de hoge prijs, liet hij de keus aan mij, aangezien het slot niet direct een vereiste was ter bescherming.

Dit alles gebeurde tegen de prijs zoals bij opgave was gedaan. De complexiteit en de tijd die beide monteurs nodig hadden gehad werd niet extra berekend.

M.a.w. een uitstekende slotenmakersbedrijf.
Patrick Vo

de deur getrokken terwijl de sleutels nog binnen laten (vrouw, blond). Van Delft gebeld, binnen 30 min de deur open zonder schade.
Miranda Tollenaar

Snel en op het afgesproken tijdstip het slot vervangen. Duidelijke factuur ontvangen. Aardige vakman. Graag tot de volgende keer.
Bart Blom

De aardige monteur van Van Delft Slotenmaker genaamd Nico was zeer behulpzaam en de service was daarom superfijn. Vakkundig en snel opgelost. Hulde!!
Will eke Van De Beek

Snelle reactie op mijn vragen rondom 't plaatsen van een nieuw slot. Informatie die ik kreeg was duidelijk. Snelle mogelijkheid tot plaatsing van het nieuwe slot. Monteurs waren keurig op tijd, stelden zich netjes voor, deden hun werk en lieten geen rommel achter!!
Roos Stolle

Snel en vakkundig geholpen.
Helemaal blij met de hulp die ik telefonisch al kreeg en van de monteur.
Zal ook andere uw bedrijf aanbevelen.
Aloys Leyronnas

Perfect service
Roy Van Leeuwen

Erg vakkundig sloten gemonteerd met een goede uitleg voor mij als bewoner.
Heel tevreden.
Lex Tabak

Snelle, betrouwbare en zeer vriendelijke en professionele service. Aanrader.
JJ Leeuwenburg-Angyal

Erg fijn bedrijf, snelle service en de monteur weet waar hij het over heeft. Zeer deskundig !! Zou het iedereen aanraden
On Bekend

Super en vakkundig geholpen. Zowel telefonisch als de monteur.
Duidelijk van te voren een prijs afgesproken en kreeg geen nare verrassingen.
Zeker een aanrader voor de volgende keer! (Hoop het niet nodig te hebben)
Sandra van den Born

Super goed en snel probleem opgelost. Keurige jongeman met kennis van zaken.
gos koernap

3 punts slot gemonteerd in voordeur.
Keurig netjes gewerkt,
Prijs kwaliteit ruimschoots goed.
Zeker tevreden over gehele afhandeling van begin tot einde.
G.Koernap
Quint

Super snelle service. Zowel het plaatsen van het noodslot en daarna het plaatsen van het nieuwe slot was snel en kundig. Top!
Rebecca en Philip

De monteur kwam bij ons langs om het kapotte kiepraam te repareren en wist dat heel snel vakkundig op te lossen. Omdat we ook problemen hadden met het slot op de deur, vroegen we gelijk of hij daar naar kon kijken. Ook al kwam hij er niet voor, hij deed het graag en heeft een deel van het slot aangepast in de bus, waardoor alles weer perfect werkte. Hele goede service en hele vriendelijke monteur. Zeer aan te raden!
Romila Mahes

Zeer vriendelijke slotenmaker! erg snel en komt ook netjes binnen het tijdvak wat doorgegeven was. Zeker een aanrader voor als er wat met je deur of slot is.
Wendy Zwart

Zeer vriendelijke jongeman, die snel en vakkundig het slot plaatste. Gaf ook advies voor reparatie. Super snelle service.
Rose-Leah Trapenberg

De monteur dat bij mij is geweest was, vriendelijk, professioneel en aardige Knul! Door een foutje door de bedrijfsvoering moest hij tot 3x langs komen om het in orde te maken, altijd met een glimlach en een goede praatje. Damien voor mij ben je de slotenmaker van Nederland! Toffe peer. Als ik ooit nog gebruik Zou willen maken vd diensten van van delft slotenmaker, zou ik weer Specifiek voor jou vragen.
Eline de Ruijter

Snel en goed geholpen toen het slot van onze deur stuk ging. Nette en vriendelijke monteurs die hun vak verstaan en goed adviseren.
Aswan Dharampal

Goede service
Jeff Huurman

Al vaker goed geholpen met vakkundig advies en montage door een monteur bij mijn woning in rotterdam,en nu zag ik op de Facebook pagina dat van Delft een vestiging in Vlaardingen heeft geopend,toevallig woont mijn schoonmoeder daar in de buurt en was ik daar bezig met een Ikea kast in elkaar aan het zetten,ik was toch in de buurt dus maar even langs gegaan want de foto’s zagen er veel belovend uit,blijkt het dat van delft niet alleen voor een goede prijs en kwaliteit verhouding sloten verkoopt in de winkel maar ook een breed assortiment aan gereedschap voor een scherpe prijs, ik ben er zeer over te spreken! En een zeer nette en mooie winkel.
Onbekend Onbekend

Mooi binnendeur beslag! Super blij mee!

Laat een beoordeling achter voor Van Delft Slotenmaker - Vlaardingen


Nuttige Links