Home > Slotenmaker in Rhoon, Zuid-Holland > Slotenmaker JV-Slotenservice Beoordeling

Slotenmaker JV-Slotenservice

Slotenmaker in Rhoon, Zuid-Holland
+31853032769
Beoordelingen: 10 | Over het algemeen oordeel: Uitstekend
Excellect
10
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
0
1 image 2 image
dinsdag 08:30-17:30
donderdag 08:30-17:30
maandag 08:30-17:30
vrijdag 08:30-15:30
woensdag 08:30-17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Hofnar 63, 3161 LE Rhoon, Nederland

Beoordelingen

Erik Heeg

Goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes in contact via email en telefoon. Zorgvuldig werk met twee nieuwe sloten afgeleverd met een goede uitleg. Ik raad JV-slotenservice zeker aan!
Ilona Van Der Vlies

Erg goede service. Netjes volgens afspraak bij onsze winkel geweest in hoogvliet. Dit bedrijf is een aanrader waard
Ruben Blok

Aardige en kundige monteur. Uitgebreide uitleg, gaat voorzichtig met je sloten om en maakt geen misbruik van onkunde van de klant. Ik had me schrap gezet voor een nieuw slot en hoge kosten, maar ik werd verrast door de laagst vooraf geindiceerde kosten. Indien ik al mijn hang- en sluitwerk zal laten vervangen, dan hoef ik niet verder te zoeken dan JV-Slotenservice! Aanrader.
Tim Oosterhaven

Johan is een geweldige vakman. Eerst heldere uitleg via de email ontvangen met een kostenindicatie voor het herstel van een multi point slot. Conform afspraak op tijd gekomen en het hang en sluitwerk keurig gerepareerd zonder onnodige kosten inclusief uitleg wat en hoe hij de reparatie uitvoerde!!! Ik kan deze specialist zeker aanbevelen!
Lies

Dit bedrijf gebeld omdat de deur dicht was gevallen met de sleutel aan de binnenkant waardoor deze niet meer open ging. Telefonisch op voorhand geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten en welke ook zodanig zijn uitgevoerd. Ter plekke had Johan de klus redelijk snel voor elkaar en heeft zelfs de moeite genomen om het deurbeslag opnieuw te bevestigen omdat dit niet helemaal correct was gemonteerd. Fijn bedrijf, prettige man en een redelijke prijs!
Marcel Meulstee

Na al een goed contact per mail een afspraak gemaakt. Johan kwam samen met een kompaan. Samen hebben ze in zo'n twee uur al onze hang- en kiepramen nagelopen, afgesteld en er ook 1 gerepareerd. Dit ging heel kundig met zelfs uitleg erbij. Verder conform afgesproken tarief vooraf. Je haalt echt een goede en betrouwbare vakman in huis door met Johan af te spreken!
Ivar Kooren

Super geholpen. Vriendelijk, meedenkend, vakman.
Mark Vellekoop

Goede snelle service.
Wim van Rooijen

Heb 2 pensloten laten zetten. Goede prijs en een vriendelijke vakman.
Steven R

Johan is een echte vakman en geeft oprecht goed advies. Via een collega ben ik terecht gekomen bij Johan. Hij heeft keurig zijn werkzaamheden uitgevoerd en rekent een eerlijke prijs. Nogmaals bedankt!

Laat een beoordeling achter voor Slotenmaker JV-Slotenservice


Nuttige Links