Home > Slotenmaker in Uden, Noord-Brabant > SlotenService Uden - De slotenmaker van de regio Uden, Oss en Veghel Beoordeling

SlotenService Uden - De slotenmaker van de regio Uden, Oss en Veghel

Slotenmaker in Uden, Noord-Brabant
+31413287840
Beoordelingen: 22 | Over het algemeen oordeel: Uitstekend
Excellect
22
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
0
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
maandag 24 uur geopend
vrijdag 24 uur geopend
woensdag 24 uur geopend
zaterdag 24 uur geopend
zondag 24 uur geopend

Hoge Randweg 13, 5408 NB Volkel, Nederland

Beoordelingen

Fam Jonkers

Binnen dezelfde dag geholpen door deze vakman, in de ochtend gebeld, in de middag gemaakt.
Werkt professioneel, snel en komt afspraak na.
Samengevat: Wij zijn erg tevreden over de geleverde oplossing, dank daarvoor!
Bij een volgende vraag zullen we zeker gebruik maken van je vakmanschap.
Twan Wintjes

Deurslot kapot, dus op zoek naar een lokale slotenmaker. Niet eenvoudig met al de landelijk opererende bedrijven om een lokale ondernemer te vinden. Uiteindelijk bij Slotenservice Uden uitgekomen.

Contact opgenomen met Bram voor een afspraak. Om onnodige extra voorrijkosten te voorkomen heeft Bram voorgesteld eerst foto's op te sturen van het slot zodat de juiste onderdelen direct meegenomen konden worden. Netjes volgens afspraak op tijd gekomen. Vervolgens het slot er razendsnel uitgehaald en ook het nieuwe slot zat er weer razendsnel in.

Vervolgens nog wat advies gekregen om de levensduur van het slot te verlengen en advies gekregen over de laatste ontwikkelingen rondom cilindersloten.

Top service !
L. Deijnen

Bram heeft onze oude kapotte cilinder vervangen en de nieuwe er keurig opgezet. Toen hij door de klemmende poort naar buiten liep nam hij deze ook voor zijn rekening. Uit service omdat ie zo van zijn vak houdt. Dank je Bram!
johan Geffen, van

Snelle service, vriendelijke medewerker en erg vakkundig.
Ron Kersten

Bram is een professional die erg netjes en efficient werkt, je ziet dat ook terug in zijn rijdende werkplaats... de bus die opgeruimd en strak ingericht is. Slot werd vlot vervangen, slotplaat bijgesteld zodat het tenminste voldeed aan zijn hoge eisen. Hij reageert snel op mail en maakt een afspraak, kijkt en bespreekt ter plekke de oplossing. Reparatie/installatie doet hij dan direct want hij heeft de sloten/deurbeslag op voorraad in zijn bus. Perfect werkend slot na afloop en ik kreeg er ook nog gratis een spuitbus slotenspray en smeer-instructie bij. Top service !
Anouk Leeijen

Het slot van de voordeur wilde niet meer open. 's Ochtends met Bram gebeld en 's middags was het probleem al verholpen. De deur is zonder schade opengemaakt en het slot is vervangen. Bovendien is er een upgrade met betrekking tot veiligheid doorgevoerd. Een eerlijke vakman met helder advies!
Sindy

Super fijn geholpen door SlotenService Uden, echt topservice!

Eergisteren gebeld om het kapotte slot van onze achterdeur te laten maken. (Achterdeur was op slot maar ging niet meer open met de sleutel, terwijl we de sleutel nog wel konden draaien.)
Meteen heel fijn en duidelijk contact over de mogelijke oplossingen en de gemiddelde prijzen hiervan.
En vandaag heeft Bram het slot binnen 2 tellen open gekregen en meteen een nieuw slot erin gezet! (En wij dachten nog dat er een slijptol aan te pas moest komen om de deur weer open te krijgen ).
Daarbij ook fijn en goed advies gekregen over het veiliger maken van onze woning i.v.m. wat oudere deuren en ramen.
Echt super snelle, goede service en kwaliteit!

Bedankt Bram en SlotenService Uden!
Ron Linders

Eerlijk en betrouwbaar! Bram heeft prima werk geleverd door ons huis verder te beveiligen naar de maatstaven van 2020! Ook heeft Bram onlangs een nieuwe voordeur geleverd, afgehangen en de sloten overgezet. Goed advies en een meedenker! Aanrader!
Dianne Vogels

Eindelijk betrouwbaar bedrijf gevonden, na een keer flink opgelicht te zijn bij een ander bedrijf. Superfijne man, komt precies zijn afspraak na, op tijd , eerlijk bedrag. Ondanks dat het altijd vervelend geld is, bijna blij dat het me nog eens overkomen is, na mijn negatieve indruk over dit soort bedrijven. Niet verder zoeken, dit bedrijf is een dikke aanrader.
I. van Santvoort

Slotenservice Uden denkt mee voor de juiste oplossing. Hij is echte vakman en biedt goede kwaliteit en goede service. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen.
Rick Silverenberg

Bram is een vakman! Eerlijk, meedenkend, vrolijk en oplossingsgericht.
R Elberse

Zeer snel geholpen na defecte driepuntssluiting voordeur. Vakkundig en betrouwbaar.
ChCh C

SlotenService Uden, de naam zegt het al. De service is hier top!
Na de sleuteloverdracht van onze woning was het noodzakelijk de sloten z.s.m. te vervangen omdat deze niet meer veilig waren en niet goed konden sluiten.
Bram kwam al snel langs voor advies.
Het slot op de voordeur was iets gecompliceerd en zou hij op zoek gaan naar de juiste oplossing. Dit onderdeel was nog moeilijk te verkrijgen in Nederland en zou via Duitsland besteld moeten worden. Ondertussen had Bram de week erop de sloten vervangen en ter plekke nog een oplossing bedacht om een extra slotje te bevestigen om te voorkomen dat onze kleine boef de deur zelf kan openen van binnenuit.
Dat ene gecompliceerde onderdeel zou hij nog voor terug komen. 2 dagen later stond Bram op de stoep met mogelijk een andere oplossing. En ja hoor, dit was de oplossing en het was perfect. De voordeur kan nu eindelijk goed sluiten zoals het hoort! Bedankt voor het meedenken!
Wij zijn zeer zeer tevreden over Bram en zijn top service, snel en accuraat.
Wij raden iedereen SlotenService Uden aan.
Geert van de Ven

Ik had Bram nodig voor het openen van een kast waarvan ik de sleutel in het slot niet meer rond kreeg. Als het nodig was zou er ook een nieuw slot geplaatst moeten worden. Bram heeft mij vooraf goed geïnformeerd en is de gemaakte afspraken nagekomen. Er is een nieuw slot geplaatst en hij heeft voor mij de kosten laag gehouden. Hartstikke fijn en hier kunnen sommige van je concullega's (die 5x zonder afmelden niet op komen dagen) nog veel van leren.
J Dijk

Geweldige service! Super betrouwbaar, eerlijk, komt afspraken na en hanteert een scherpe prijs. Bram heeft na uitgebreid advies, ons huis van nieuw hang- en sluitwerk voorzien daar waar het nodig was. Top! Aanrader!!
M. De J.

Alle sloten vervangen bij de Haarstudio en beveiliging up to date gemaakt, goed advies en een prettig persoon om mee van doen te hebben, denkt met je mee, kortom zeer tevreden!
kamiel de jager

Snel, accuraat, goede service, goed advies voor een eerlijke prijs. kortom zeer tevreden en aan te bevelen!
Rob van Boekel

Snelle service, kapot slot vervangen
Luuk van Dongen

Topservice!
Van Dongen Online

Erg tevreden
Siem van Dongen

Super service! De beste slotenmaker van Uden en omstreken.
Fleur G

Ik ben zeer tevreden over Slotenservice Uden. Ik ben netjes en goed geholpen. Ze waren ook snel terplaatsen. Dit is zeker een aan rader!

Laat een beoordeling achter voor SlotenService Uden - De slotenmaker van de regio Uden, Oss en Veghel


Nuttige Links