Home > Slotenmaker in Arnhem, Gelderland > De slotenmaker Arnhem Beoordeling

De slotenmaker Arnhem

Slotenmaker in Arnhem, Gelderland
+31264427463
Beoordelingen: 1 | Over het algemeen oordeel: Slecht
Excellect
0
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
1

Laan van Presikhaaf 240, 6826 HH Arnhem, Nederland

Beoordelingen

Peter Fransen

Zeer slechte ervaring. Belachelijk hoge prijs vragen ze. En ook nog eens misleidende prijsopgave. Totaal dus niet transparant zoals op de website staat. Die ene ster zijn ze eigelijk nog niet waard. Een slecht bedrijf

Recente opmerkingen over andere plaatsen in de buurt van De slotenmaker Arnhem

Vreselijke ervaring. Overdreven opdringerige verkoopster die extreem onbeleefd werd toen we nee zeiden tegen de 5 jaar beperkte garantie die de helft van de prijs was van het hele fornuis dat ik had gekocht. Er werd mij verteld dat het de volgende woensdag hier zou zijn, maar dat was niet zo. Ging om het op te halen zaterdag toen het werd verondersteld er en werd verteld dat het was besteld in wit in plaats van zwart. Ik wou dat ik gewoon ergens anders heen was gegaan. Zou het niet aanraden.
Ze waren echt geweldig. Ik voel me zo slecht dat ik me de naam van de persoon die ons hielp niet kan herinneren, maar ze was uiterst behulpzaam. Ze liet ons de producten zien waarin we geïnteresseerd waren en hielp ons ze te vergelijken met soortgelijke producten. Ze gaf ons haar mening, die we zeer correct vonden. We zullen elke keer terugkomen als we iets elektronisch nodig hebben.

Laat een beoordeling achter voor De slotenmaker Arnhem


Nuttige Links