Home > Slotenmaker in Utrecht, Utrecht > Onze Slotenspecialist Beoordeling

Onze Slotenspecialist

Slotenmaker in Utrecht, Utrecht
+31302468688
Beoordelingen: 47 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
39
Goed
4
Gemiddeld
0
Slecht
0
Akelig
4
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-18:00
maandag 12:00-18:00
vrijdag 09:00-18:00
woensdag 09:00-18:00
zaterdag 10:00-17:00
zondag Gesloten

Amsterdamsestraatweg 292, 3551 CS Utrecht, Nederland

Beoordelingen

Hannes tomassen

Top service
delice miralay

Heel snelle hulp en klantvriendelijk en zeker goedkoop dan elders , heel erg bedankt Abdullah , M. Meray
Beau Bouw

Super vriendelijk personeel. Ik werd snel geholpen. Mijn autosleutel was gebogen/vervormd, kon niet meer in contactslot. Ik kon niet meer naar huis rijden. Hier werd mijn sleutel binnen 5 minuten gemaakt. Wat een opluchting. En prijs is ook lager, dan ik heb verwacht. Super bedankt.
Law

Nieuwe sleutels gehaald voor de Mercedes. Kost minder dan de dealer en sneller leverbaar. En een goede after service! Petje af!
herman berkhout

Heeft u een autosleutel nodig , dit bedrijf weet alles van autosleutels en het progammeren ervan. Kunnen ze u niet helpen dan kan dat nergens. Wat een vakkennis hebben ze hier.
Shirley Gerrietsen

Snel, vriendelijk en netjes geholpen met bijmaken sleutels
Harm van Veenendaal

Very professional and service minded owner that helped me several times with advice how to fix my car key management (needed a new carkey for.my bmw). Great value for money product in comparison with regular/official dealer. Do yourself a favor and consult these guys when having car key issues.
Federico Struzzi

Bad attention to the public, they sold me a poor quality duplicate that broke in the second use, when I went to make the claim, they did not recognize me.
W. Mulder

Had adres van de ANWB pechservice door gekregen dat dit de specialist
voor autosleutels is.
Geen woord te veel gezegd, in 1 woord geweldig, een echte tovenaar.
Sleutel van mijn Mercedes B200 was kapot, gebeld en kon gelijk komen.
Nieuwe sleutel geleverd en ingelezen en deed het in 1 keer, geweldig
een echte vakman, dit alles in 30 minuten klaar.
Kosten vielen mee als je vergelijkt met wat de dealer vraagt, eerst
moet je een afspraak plannen, auto dag kwijt en dan de hoofdprijs betalen.
Kan onze slotenspecialist dan ook zeer aanbevelen een echte vakman,
nogmaals dank voor de fantastische service.
Met vriendelijke W. Mulder
Sam Go

Goed, had alles wat ik nodig had
Selim Akgül

Super blij mee netjes werk geleverd.
Daniel van Strij de Regt

Heel correct geholpen ,wat 2 andere bedrijven niet lukte ,lukte hun wel en voor nette prijs .
Nieuwe astandbediening ,sleutel ,transponder en in gelezen binnen een half uur van VW T4 bus
julien joseph

Perfect! Netjes werken
Tobias Schmidt

Heel snel en echt vriendelijk
Ho-Wing P.

Ik heb mijn auto twee maanden geleden tweedehands gekocht en ik kwam recentelijk achter dat mijn noodsleutel niet matcht met mijn auto. Verschillende slotenmakers gebeld en gevraagd voor offerte. Werd aangeraden om het hele sloten cilinder te vervangen. Vandaag onzeslotenspecialist.nl gebeld en ze zeide dat ik even langs kon komen zodat zij kunnen checken wat precies aan de hand was. TOP service. Probleem gelijk verholpen en alles binnen 1 middag gedaan.
Prijs is hanteerbaar, wat normaal gesproken bij de dealer meer dan 500 euro gaat kosten, doen zij voor een schappelijke prijs. Gelijk ook nog een tweede noodsleutel laten maken met korting erbij. Super bedankt!
Simon K

Top service, snel voor mekaar en niet duur! Mooie reservesleutel erbij voor de auto :)
Leo Tjon

Ok. Goed geholpen.
Frogger Vlogger

Super snel en stevige sleutel bij laten maken top service ga zo door
Monique B

Renault Scenic uit 2001 hier gebracht met ernstige startproblemen, .....op voorhand was het niet duidelijk of het aan startonderbreker lag of sleutel. Achteraf bleek het een ander en groter probleem geweest te zijn.....wat ze super goed en netjes hebben opgelost en gerepareerd. Zonder dat ze daar extra kosten voor berekenden. Kortom top service!!
melzeyru

Dank u mijn heer!
Zeyneb Åžakar

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe autosleutels!
tuong vi nguyen

Eergisteren moet ik een sleutel laten maken voor een slaapkamer deur waar ik geen sleutel meer van had. Slot kon jammer genoeg niet worden vervangen met hedendaagse slot. Ik heb het hele slot uitgehaald en naar ' onze slotenspecialist' genomen. Binnen no time hadden ze een sleutel voor exact het slot. En het was ook nog een goedkoop. Echt een aanrader!!
Sarah

Ik ben vandaag in de zaak geweest om mijn cilinder te vervangen, ik ben erg goed geholpen door de heren! Goede service en aardige mensen! Zeer tevreden naar huis gegaan!
bert vd Velden

Prima vakman. Mijn reserve autosleutel nagemaakt en deze paste alsof het de originele was. Aangeraden door de garage en nu aanbevolen door mij. Een erg tevreden klant.
Jo

181,28 euro kwijt door foute programmering sleutels door de fA.

Heb 1 nieuwe sleutel laten maken en omhulsel voor een oude sleutel.
Kosten 125 euro.
Bij het programmeren van de sleutels ging het fout. Er kwam een 2e laptop aan te pas. Dat lukte wel maar toen brandde het gele dashboard lampje, mijnheer zei: dat brandde al. ,en de kous was af.
Ben naar een ander gegaan en de conclusie was: de sleutels zijn verkeerd geprogrammeerd. Heb hem de naam vermeld.
Ben weer terug gegaan en mijnheer heeft het weer geprobeerd met 2 pc's lukte niet ,vertelde dat hij het wel zou proberen maar was de auto dan wel 2 a 3 uur kwijt en kostte 200 euro.
Na veel heen en weer gepraat kostte het 100 euro daar was ik het niet mee eens ,maar ik zou terug komen en het zou kosteloos gebeuren.
Is moeilijk voor deze mijnheer om zijn fout toe te geven .
.Maar helaas was ik geschrokken toen ik een review las met hetzelfde probleem wat mij nu overkwam dus was mijn vertrouwen verdwenen.
Ik ben toen naar de Opel dealer gegaan. Na een afspraak gemaakt te hebben is alles weer oké en een Car-pass gekregen die alleen maar bij de dealer verkregen kan worden.
De sleutelspecialist heeft mijn sleutels gekopieerd zonder Car-pass en zegt nu dat het niet mogelijk is zonder Car-pass te programmeren ( kopieëren).
.
Heb eerst een mail gestuurd met de rekening erbij. Hierop heb ik geen antwoord ontvangen.
Een dag later een mail gestuurd, helaas nog geen antwoord en mijnheer medegedeeld dat ik een review zou schrijven.
Mijnheer heeft toen mijn mailadres geblokkeerd.

Ik ben op 19 augustus bij U geweest en heb het gelijk gemeld dat het gele lampje brande na dat u met 2 pc de zaak niet goed kreeg, maar het was druk in de winkel en ben toen afgescheept dat het al was .
Ben toen naar U collega marokanen gegaan waar ik al 7 jaar kom en die hebben gratis de auto uitgelezen en conclusie sleutels, ben toen de volgende week bij U geweest en toen heb U hem weer uitgelezen en kreeg het niet voor elkaar en koste 200 euro en was hem 3 uur kwijt
echter ben ik U vertrouwen verloren want op de revieuw van DIA-NA stond het zelfde probleem maar het is voor U moeilijk om wat toe te geven want in de winkel stond ook al een klant die problemen had en werd weggepoeierd .Ben op advies naar de opel gegaan daar had ik een afspraak en die heb ik moeten verzetten vanwege de TIA en mocht 14 dagen geen auto rijden.
de auto is gerepareerd en werkt prima en wens U succes had U de rekening gestuurd.
Einde berichten.
Gerben Schut

Hier maken ze werkelijk al je sleutels na. Snel en niet duur.
Martin Video-productie's

Keyless sleutel verloren, bij de dealer een probleem. Meerdere bedrijven gaven niet thuis, de auto stond al 4 weken in Huizen, zou op een trailer naar Nieuwegein gebracht moeten worden. Deze vriendelijke meneer kwam van Utrecht naar Huizen op een zaterdagavond, nam een printplaat mee, en kwam zondag een nieuwe sleutel testen...en ik kon naar huis rijden, op maandag heeft hij nog de boel beter afgesteld...helemaal top.
Dat voor de helft van de prijs die de dealer vroeg...sneller en veel beter.
Ouderwetse kwaliteit en super service, echt verstand van zaken.
Gijs Pape

Goed geholpen
pv pv

Een vakman. Goede service. En ook nog eens vele malen goedkoper dan bij de dealer. Echt een aanrader.
Jelmer ten Hoeve

Snel en goed, 2e sleutel voor focus, 79 euro.
Peter Kokhuis

Vriendelijke eigenaar.... breed scala aan mogelijkheden voor autosleutels. Echt fors goedkoper dan bij de Autodealer
Mucahit Akbulut

goed en snel service. Ben erg tevreden.
arijjan verboon

Lukte niet bij de Ford dealer. Hier in vijf minuten.
Modevakschool Ensaid

Bedankt voor snelle service binnen half uur werd ik geholpen
Y. C

Hele goede en professionele service.
Marloes Jansen

Goede service toen ik mijn autosleutel liet bijmaken. De sleutel (en sloten) waren al flink versleten, waardoor het wat lastig was, maar door de super service werkte alles uiteindelijk toch!
Haciomer Kocak

zeer goede services en wat bij andere sleutelmakers niet mogelijk is komt deze met oplossingen zeeer tevreden
Jeffrey de Rooij

Zeer vriendelijk personeel en betaalbaar
Melike

Goed en professioneel werk. Ben erg tevreden!
Dia Na

Wat een afschuwelijke service! Ik zou niet eens halve ster voor geven. Sleutel chip was kapot waardoor auto startde niet en die ECU moest opnieuw geprogrammeerd worden met nieuwe sleutel, 100 betaald voor een nieuwe sleutel en die programmatie van die reserve sleutel. Sleutel gewoon niet met afstandbediening gekregen hoe het hoort. Bleek dat iets misgegaan en die auto moest daarheen, meneer was 3 dagen mee bezig om nieuwe software doen. Uiteindelijk hij wou nog extra geld ?! Hij heft eerst niet goed gedaan is niet mijn probleem! Uiteindelijk is hem gelukt iets te fiksen maar, auto start wel maar verder is die helemaal naar die kloten. Ramen, cabrio, kmteller, benzinesenzor, achteruit spiegel verwarming, koolingsenzor NIKS WERKT!!! Hij wilt nog steeds die extra geld. Ik vraag mij af voor wat?? Die auto is geen cent meer waard in deze staat, ik moet ergens anders brengen en weer flink betalen om zijn slechte werk in orde laten brengen... Ik voel me gewoon enorm opgelicht, ik zit nu met een waardeloose auto en hoofdpijn. Ik raad hem echt af.
Ben

Wat een slechte service. Niet in staat om hun eigen eerder nagemaakte sleutel identiek na te maken. Verkoper wilde geen seconde luisteren of naar de sleutel kijken, maar schoot gelijk in de verdediging dat het dezelde sleutels zijn en dat de andere versleten is en daarom wel goed in het slot past.
Klassiekershuren NL

Geweldige service, snel geholpen met iets wat de importeur en vele andere slotenspecialisten onmogelijk leek. Bedankt! Groeten Rob
Maria Fennis

Veel sleutels bij laten maken vandaag. Zelfs nog een setje sleutels gratis gehad omdat het er zoveel waren. Goede service!
Zeger Meeuwisse

fijne en goede service
daniel hut

Binnen een kwartier sleutel klaar. Snel en niet duur.
Elmar

Snelle service voor een goede prijs.
Pierre de Vries

Werd hier snel en vakkundig geholpen bij dupliceren van sleutels. Prijs was bijzonder vriendelijk

Laat een beoordeling achter voor Onze Slotenspecialist


Nuttige Links