Home > Slotenmaker in De Bilt, Utrecht > Slotencenter van Dooren Hessenweg De Bilt -sleutels bijmaken-sloten verkoop Beoordeling

Slotencenter van Dooren Hessenweg De Bilt -sleutels bijmaken-sloten verkoop

Slotenmaker in De Bilt, Utrecht
+31302201754
Beoordelingen: 5 | Over het algemeen oordeel: Goed
Excellect
4
Goed
0
Gemiddeld
1
Slecht
0
Akelig
0
1 image 2 image 3 image 4 image
dinsdag 09:00-17:30
donderdag Gesloten
maandag Gesloten
vrijdag 09:00-17:30
woensdag 09:00-17:30
zaterdag 09:00-16:00
zondag Gesloten

Hessenweg 165, 3731 JH De Bilt, Nederland

Beoordelingen

Raymond Schelle

Eindelijk een sleutelmaker gevonden die wel de sleutels van onze camper van 30 jaar oud kon bijmaken. Bij meerdere sleutelmakers eindeloos verkeerde sleutels en gedoe. Hier is het hier wel gelukt, en snel! Bedankt voor de service.
Ronald Nanhekhan

Telefonisch slecht bereikbaar.
Wilma Hanskamp

Prima en snelle service!
Merte Visser

Betrouwbare slotenmaker die snel ter plaatse kon komen, en normale eerlijke tarieven vraagt. Deur hadden ze in no-time open zonder een beschadiging of iets. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Maria Maria

Vriendelijk geholpen en deskundig advies gekregen

Recente opmerkingen over andere plaatsen in de buurt van Slotencenter van Dooren Hessenweg De Bilt -sleutels bijmaken-sloten verkoop

Stephanie in verf was uitzonderlijk! Geduldig en begripvol. Ze werd alleen gelaten door andere collega's bij het sluiten en ze bleef iedereen helpen die haar benaderde. Ik was erg onder de indruk van haar klantenservice. Jammer genoeg zijn er maar weinig jonge mensen die haar zorg en bezorgdheid voor klanten tonen! Hubby en ik zijn helemaal tevreden met haar zorg!
We stopten bij de winkel in North Salem voor een netsnoer voor een printer en werden bij de deur begroet door een vriendelijke medewerkster die ons naar behoren doorverwees naar waar in de winkel ons product zich bevond. Eenmaal in de winkel werden we begroet door een vriendelijke en behulpzame medewerker die ervoor zorgde dat we het juiste product kregen en we konden meteen afrekenen. Al het personeel droeg maskers en de meeste klanten ook. Al met al een geweldige ervaring!

Laat een beoordeling achter voor Slotencenter van Dooren Hessenweg De Bilt -sleutels bijmaken-sloten verkoop


Nuttige Links